The Walking Dead

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 05 Μαρ 2013, 11:46

nfs_maniac έγραψε:Με το ζόρι προσπαθούσα να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά μέχρι χθες τα μεσάνυχτα ώστε να το δω στο Fox, αλλα δεν.... Ελπίζω να μην ήταν το ίδιο μέτριο με το 11...

To 11 ηταν καλο αλλα δεν εφτανε σε ποιοτητα το 10ο.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 05 Μαρ 2013, 11:51

Βασικά εγώ δεν θα το έλεγα καλό. Όλο το επεισόδιο

γύρω απο την επίσκεψη παιζόταν

Το 10 όντως πολύ δυνατό (στο τέλος)
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 05 Μαρ 2013, 11:58

nfs_maniac έγραψε:Βασικά εγώ δεν θα το έλεγα καλό. Όλο το επεισόδιο

γύρω απο την επίσκεψη παιζόταν

Το 10 όντως πολύ δυνατό (στο τέλος)

Τεσπα το 13 θα ειναι δυνατο και πιστευω πως θα φτανει το 10ο σε ποιοτητα. Παντως το 12 πιστευω οτι μπηκε ετσι διοτι οταν εχεις ανακοινωσει 16 επεισοδια ειναι λογικο
οτι προς το τελος θα φανε τον Governor απλω καταλαβαν οι παραγωγοι οτι αν δεν εβαζαν αυτο θα τον σκοτωναν μια ωρα νωριτερα. Οποτε βαζεις το 12ο και παρατεινει την σειρα ωστε να ταιριαξει ο θανατος του Κυβερνητα στα τελευταια επειοδια. Καπως ετσι ερμηνευω την προσθηκη του 12ου επεισοδιου.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 05 Μαρ 2013, 20:08

Τελικά δεν ήταν άσχημο... Βέβαια δεν πρόσθεσε και πολλά στην ιστορία, αλλα μου άρεσε γιατί θύμισε τα πρώτα επεισόδια με τις βόλτες στην πόλη. Ξεκολλήσαμε λίγο απο φυλακή-Woodbury
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό dexter1810 » 06 Μαρ 2013, 10:39

Ωραιο επεισοδιακι το τελευταιο.Ξεφευγει απο την κλεισουρα της φυλακης και σε παει σε πιο ανθρωπινες καταστασεις.
Εχω μεγαλη περιεργια να δω πως θα δεσει ο Μερλ με τους υπολοιπους..Αν δεσει!
Άβαταρ μέλους
dexter1810

Δημοσιευσεις : 20

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 13 Μαρ 2013, 02:49

Τελος και το 13ο ενταξει δεν ειχε τοσο πολυ δραση αλλα ηταν μια χαρα. Οσον αφορα το σχολιο του φιλου απο πανω για τον Μερλ αν σκοπευουν να ξεκανουν καποιο χαρακτηρα οι παραγωγοι στα επομενα 3 επεισοδια που απομενουν τοτε εχει μεγαλη υποψηφιοτητα.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 13 Μαρ 2013, 19:24

Μετριότατο το 13ο.... Το μόνο καλό που άφησε πολλές υποσχέσεις για το 14ο
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 13 Μαρ 2013, 20:34

nfs_maniac έγραψε:Μετριότατο το 13ο.... Το μόνο καλό που άφησε πολλές υποσχέσεις για το 14ο

Yποτιθεται οτι
επικεντρωνεται στην συναντηση του Governor με τον Rick αλλα πολυ κρατησε και δεν εγινε τιποτα της προκοπης.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 13 Μαρ 2013, 21:03

Όντως, αυτό ήταν και που με χάλασε.... Όλο το επεισόδιο επικεντρώθηκε εκεί, και περίμενες οτι κάτι θα συμβεί, αλλά...
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 13 Μαρ 2013, 21:34

nfs_maniac έγραψε:Όντως, αυτό ήταν και που με χάλασε.... Όλο το επεισόδιο επικεντρώθηκε εκεί, και περίμενες οτι κάτι θα συμβεί, αλλά...

Ολοκληρο πιστολι ειχε κολλημενο ο Κυβερνητας και δεν το χρησιμοποιησε καθολου. Παντως βρηκα πολυ ακυρο τον λογο του για να σταματησει την επομενη επιθεση προς την ομαδα του Rick. Η Mισον; Πες κατι αλλο ρε κυβερνητα! Πρεπει να εισαι πολυ ευκολοπιστος για να συμφωνησεις με τετοια προταση.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB