- Τώρα είναι 12 Ιούλ 2025, 20:06 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Διαγωνισμοί - Πόντοι
Shepard έγραψε:SirLvr έγραψε:Πήγαινε σε ένα προϊόν, είτε game είτε gadget, και κάπου πάνω γράφει ταυτότητα προϊόντος. Μπαίνεις και αξιολογείς.
Η απλα στην εξωτερικη σελιδα, εκει που εχει την βαθμολογια, πατας το νουμερο και σε παει στην αξιολογηση
Η αλήθεια είναι πως πρέπει να μάθω τα upgrades που γίνονται στο site. Έχω μείνει πίσω...

-
SirLvr - Δημοσιευσεις : 237
Νομιζω οτι εχω μαζεψει τους ποντους! Αλλά μπορω να το δω απο καπου για να ειμαι και σιγουρος; Ευχαριστω 
edit: Ειναι μηπως αυτο που εχει στο προφιλ μου μεσα σε παρένθεση; Εκει που ειναι ολοι οι συγκεντρωτικοί πόντοι μου;

edit: Ειναι μηπως αυτο που εχει στο προφιλ μου μεσα σε παρένθεση; Εκει που ειναι ολοι οι συγκεντρωτικοί πόντοι μου;
"Είπα συγνώμη σε στιγμές που έπρεπε να πω αντίο..."
-
WolfRathmA - Δημοσιευσεις : 67
WolfRathmA έγραψε:Νομιζω οτι εχω μαζεψει τους ποντους! Αλλά μπορω να το δω απο καπου για να ειμαι και σιγουρος; Ευχαριστω
Είναι ένα από τα πραγματάκια που δουλεύουμε. Στην παρούσα φάση φαίνονται οι συνολικοί πόντοι και οι πόντοι του μήνα σε παρένθεση. δε φαίνονται οι πόντου του τρέχοντος διαγωνισμού

-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
WolfRathmA έγραψε:Νομιζω οτι εχω μαζεψει τους ποντους! Αλλά μπορω να το δω απο καπου για να ειμαι και σιγουρος; Ευχαριστω
Βρες έναν εξωγήινο και θα σου πει πόσους πόντους θες ακόμα.
-
Spahar - Δημοσιευσεις : 419
Sephiroth έγραψε:T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Οι top χρήστες του μήνα που είναι;
Στη σελίδα με τους πόντους
FAIL

Εννοώ Παύλο η κλήρωση για τους Top χρήστες του μήνα Φεβρουαρίου που είναι;Είχαμε 2 εβδομάδες χωρίς τον επετειακό διαγωνισμό τον μήνα Φεβρουάριο δεν μετράει σαν μήνας;

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
paidia mi leme oti theloume..oi pontoi mazeuontai aneta kai ginontai diagonismoi poli sixna!!egw ousiastika gnorisa to site mesw tou sport-fm.gr pou mpainw kathimerina..etsi mpika se kapoies stiles gia kinita pou me endiaferoun.to sistima twn pontwn omws me voithise na gnorisw poli kalitera to site kai na vrw kai alla endiaferonta stoixeia ektos twn kinitwn tilefonwn...pleon exw panta anoixto to sport-fm.gr.to enternity,youtube kai sokker.org...
- soldout
- Δημοσιευσεις : 206
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες