Πληροφοριακά ρωτάω, απλά μου έκανε εντύπωση ο διαχωρισμός, μην παρεξηγηθούμε κιόλας

PetrifieD- έγραψε:Πρόσεξα τελευταία ότι στο site γίνεται ένας διαχωρισμός ανάμεσα στο Wii U και στις κονσόλες της επόμενης γενιάς. Γιατί αυτό; Εγώ νόμιζα ότι το Wii U είναι η αρχή της επόμενης γενιάς, από όσα τουλάχιστον διάβαζα στο site αλλά τώρα βλέπω ότι netx-gen θεωρούντε μόνο τα ps4/xbox 720. Το κριτήριο που χωρίζει τις γενιές ποιό είναι; τα γραφικά; αν η απάντηση σε αυτό είναι "ναι" τότε δεν συμφωνώ αλλά θα ήταν μια ωραία συζήτηση αυτό.
Πληροφοριακά ρωτάω, απλά μου έκανε εντύπωση ο διαχωρισμός, μην παρεξηγηθούμε κιόλας
PetrifieD- έγραψε:Πρόσεξα τελευταία ότι στο site γίνεται ένας διαχωρισμός ανάμεσα στο Wii U και στις κονσόλες της επόμενης γενιάς. Γιατί αυτό; Εγώ νόμιζα ότι το Wii U είναι η αρχή της επόμενης γενιάς, από όσα τουλάχιστον διάβαζα στο site αλλά τώρα βλέπω ότι netx-gen θεωρούντε μόνο τα ps4/xbox 720. Το κριτήριο που χωρίζει τις γενιές ποιό είναι; τα γραφικά; αν η απάντηση σε αυτό είναι "ναι" τότε δεν συμφωνώ αλλά θα ήταν μια ωραία συζήτηση αυτό. Πληροφοριακά ρωτάω, απλά μου έκανε εντύπωση ο διαχωρισμός, μην παρεξηγηθούμε κιόλας
PetrifieD- έγραψε:Πρόσεξα τελευταία ότι στο site γίνεται ένας διαχωρισμός ανάμεσα στο Wii U και στις κονσόλες της επόμενης γενιάς. Γιατί αυτό; Εγώ νόμιζα ότι το Wii U είναι η αρχή της επόμενης γενιάς, από όσα τουλάχιστον διάβαζα στο site αλλά τώρα βλέπω ότι netx-gen θεωρούντε μόνο τα ps4/xbox 720. Το κριτήριο που χωρίζει τις γενιές ποιό είναι; τα γραφικά; αν η απάντηση σε αυτό είναι "ναι" τότε δεν συμφωνώ αλλά θα ήταν μια ωραία συζήτηση αυτό.
PetrifieD- έγραψε:
Πλέον όσον αφορά τις κονσόλες ο κόσμος εκτιμά περισσότερο την πρωτοτυπία και την διασκέδαση μέσω έξυπνου gameplay και αυτό φάνηκε από τις πωλήσεις του Wii. Το Wii U έκανε πάλι μια ωραία πρωτοτυπία με το game pad που φαίνεται πολύ promising για την συνέχεια.
Deathracer2009 έγραψε:PetrifieD- έγραψε:
Πλέον όσον αφορά τις κονσόλες ο κόσμος εκτιμά περισσότερο την πρωτοτυπία και την διασκέδαση μέσω έξυπνου gameplay και αυτό φάνηκε από τις πωλήσεις του Wii. Το Wii U έκανε πάλι μια ωραία πρωτοτυπία με το game pad που φαίνεται πολύ promising για την συνέχεια.
Κοιτα οι πωλησεις του Wii ηταν τοσο υψηλες καθαρα λογω του casual κοινου. Αν δεν ηταν αυτο θα ηταν τριτο και καταιδρωμενο.
Ο gamer που παιζει ελαχιστα παιχνιδια οπως οι φιλοι μου θα παρουν το Wii για να κανουν "βλακειουλες" για να περνα η ωρα τους. Εγω ομως που δεν ασχολουμαι με αυτα. Oταν ανακοινωθηκε το Wii ωντας εγω οχι τοσο ψαγμενος gamer ψαρωσα που το πηρα day 1 την κονσολα. Αποτελεσμα; Η κονσολα τρωει σκονη. Αν ειχα την γνωση που εχω τωρα τοτε δεν θα το επαιρνα το Wii.
G3n3raL86 έγραψε:Deathracer2009 έγραψε:PetrifieD- έγραψε:
Κοιτα οι πωλησεις του Wii ηταν τοσο υψηλες καθαρα λογω του casual κοινου. Αν δεν ηταν αυτο θα ηταν τριτο και καταιδρωμενο.
Ο gamer που παιζει ελαχιστα παιχνιδια οπως οι φιλοι μου θα παρουν το Wii για να κανουν "βλακειουλες" για να περνα η ωρα τους. Εγω ομως που δεν ασχολουμαι με αυτα. Oταν ανακοινωθηκε το Wii ωντας εγω οχι τοσο ψαγμενος gamer ψαρωσα που το πηρα day 1 την κονσολα. Αποτελεσμα; Η κονσολα τρωει σκονη. Αν ειχα την γνωση που εχω τωρα τοτε δεν θα το επαιρνα το Wii.
Deathracer, δηλαδή αγνοείς κάτι Zelda, Mario και Metroid που έχουν βγει για το Wii? Βάλε και Xenoblade, Last Story, No More Heroes και αρκετά άλλα.
Sephiroth έγραψε:Παιδιά, μη γελιόμαστεε, το έχω αναφέρει αρκετές φορές και θέλω ορισμένοι να καταλάβουν πως το εννοώ. Έχοντας μιλήσει με πάρα πολλούς game devs τα τελευταία χρόνια, η εντύπωσή τους από τα Wii και Wii U είναι πως μιλάμε για κάτι εντελώς διαφορετικό. Ένα πείραμα που αν πιάσει, θα ασχοληθούν μαζί του.
Το Wii έπιασε. Για μένα η Nintendo δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί όλη αυτή την επιτυχία του Wii για να κάνει το βήμα παραπάνω στο Wii U. Είχε αρκετούς μήνες μπροστά της και γνωρίζοντας ότι ο ανταγωνισμός θα πατήσει στο παιχνίδι του εντυπωσιασμού μέσα στο 2013, δεν έκανε τίποτα συνταρακτικό για να στρέψει το ενδιαφέρον των gamers προς τα εκείνη. Δηλαδή αυτή τη στιγμή να αγοράσει κάποιος Wii U γιατί; Δε σου δίνει τόσες επιλογές είτε σε επίπεδο games, είτε σε επίπεδο υπηρεσιών για να τη θεωρήσεις ανταγωνιστική με τις άλλες δύο εταιρείες. Ακόμη και στο Wii U που παίζει πλέον με μια σταθερή βάση (την επιτυχία του Wii), έχει κάνει εντελώς λάθος ξεκίνημα.
Άποψή μου πάντα, έτσι;
Δεν είναι θέμα δικό μας και κάθε site να ορίσει τη θέση της Nintendo. Απλά πρέπει η ίδια η εταιρεία να πατήσει πάνω στα πόδια της πιο γερά. Έχει εξαιρετικούς game devs και δεν επενδύει όσο πρέπει πάνω τους. Δε θέλω άλλο Mario και Yoshi και Luigi και Zelda στην επόμενη γενιά. Δε θέλω να βλέπω ένα Bayonetta 2 ως σοβαρή third party αποκλειστικότητα. Θέλω παραπάνω για να τη βάλω στα ίσια απέναντι στους άλλους δύο. Η σφαλιάρα με το Rayman ελπίζω να ξυπνήσει ορισμένους στο Κυότο
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες