God of War Ascension

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 03 Μαρ 2013, 17:49

Επαιξα το ντεμο και εμεινα εντυπωσιασμενος τοσο απο τον οπτικοακουστικο τομεα οσο και απο την μεταγλωττιση. Οταν ακουσα την φωνη της Γαιας ειχα λιγο αμηχανια για μερικα δευτεροπλεπτα αλλα μετα ψιλοσυνηθισα. Λογικα θα το παρω απο εδω......
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 04 Μαρ 2013, 15:15

Παύλο ένας φίλος μου ρωτάει για sex minigame. Υπάρχει μέσα ή τελικά δεν έβαλαν;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό tak96 » 04 Μαρ 2013, 16:02

παιχνιδαρα νταξη...τα λογια περιτα..σιγουρη αγορα
Άβαταρ μέλους
tak96

Δημοσιευσεις : 246

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 04 Μαρ 2013, 23:25

Scott_Pilgrim έγραψε:Παύλο ένας φίλος μου ρωτάει για sex minigame. Υπάρχει μέσα ή τελικά δεν έβαλαν;

Όσο έχω δει δεν έχω πετύχει κάτι ;)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό gamelover » 04 Μαρ 2013, 23:53

Scott_Pilgrim έγραψε:Μόλις τελέιωσα το demo. Πολύ καλύτερα γραφικά από το ΙΙΙ, καλύτερα animations και γενικά ο τεχνικός τομέας έχει υποστεί βελτιώσεις. Ωστόσο να πω πως δεν ενθουσιάστηκα και πολύ. Μάλλον επειδή τα έχω ξαναδεί άλλες 5 φορές. Το HUD της υγείας και των υπολοίπων δεν μου άρεσε. Η μπάρα που ανεβάζει το Rage.. Και ζεστό και κρύο. Τα bosses τα γούσταρα κάργα και αυτή η νέα κίνηση με το grab πολύ μου άρεσε. Θα κάνω ότι θηλυκό υπάρχει bitch μου.

Στα της φωνής. Η εισαγωγική φωνή ψιλο χάλια. Η Φωνή του Kratos για τις τρεις λέξεις που είπε μου άρεσε και η φωνή της αλληνής που κηνυγούσα.. Δεν με ξετρέλανε.. Σε κάποιες φάσεις ήταν σαν να την έπιανε υστερία. Πάντως εγώ πιστεύω πως το Ascension είναι ένα Alpha demo για το τι θα δούμε στο PS4.

συμφωνω σχεδον σε ολα με τον προλαλησαντα....η αληθεια ειναι οτι και εγω ειχα ενα θεμα με το θεμα των φωνων....τα ηθελα δεν ξερω...καπως πιο κινηματογραφικα....αλλα νομιζω οτι κυριος φταει το γεγονος οτι απο την τοση πλυση εγκεφαλου που εχουμε υποστει με τα αγγλοφωνα πλεον μας ξινιζει οτιδηποτε φερνει σε ελληνικο....και αν και δεν με ενθουσιασε οσο ηθελα παρ'ολα αυτα το προτιμω με χιλια!γιατι και ελληνικο ειναι!(στηριζουμε ελληνικα προιοντα) ;) αλλα γιατι πλεον το ακους και κατευθειαν.......!!ξερεις τι λενε......!δεν συζητω για τα σημειωματα,πλεον γραμμενα στα ελληνικα,που βρισκει ο Κρατος στο διαβα του.....μεγαλη ανακουφιση!!!
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό Enwsitis21 » 05 Μαρ 2013, 00:42

Το τελείωσα και εγώ καμια 10αρα και φορές και αναμένουμε....
Και εμένα στην αρχή με ξένισαν τα ελληνικά, στην τελική είναι θέμα συνήθειας.
Άβαταρ μέλους
Enwsitis21

Δημοσιευσεις : 17

Δημοσίευσηαπό vagos1983 » 05 Μαρ 2013, 00:49

φενεται επος δεν χανεται με τιποτα..εξαιρετικη μεταγλωτιση...
οριστε και το unboxing της συλλεκτικης!!σουπερ!

http://www.youtube.com/watch?v=eKQyXfuP ... 1362437297
Άβαταρ μέλους
vagos1983

Δημοσιευσεις : 19

Δημοσίευσηαπό tak96 » 05 Μαρ 2013, 23:56

αντε να κανετε κανα διαγωνισμο και για αυτο μετα το tomb raider.....να γουσταρουμεε.....παντως και μενα μου κακοφανηκαν τα Ελληνικα στην αρχη..αλλα τα συνηθιζεις μετα...
Άβαταρ μέλους
tak96

Δημοσιευσεις : 246

Δημοσίευσηαπό Shepard » 08 Μαρ 2013, 08:07

God of War: Ascension’s Inception and Deception trailer shows off new multiplayer maps
The competitive multiplayer aspect of God of War: Ascension can be quite the interesting affair thanks to all the weird things you can do with the maps. And if you’re wondering what those weird thigns are, you should watch this trailer.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Shepard » 09 Μαρ 2013, 10:07

Το God of War: Ascension πλησιάζει στην επίσημη κυκλοφορία του την επόμενη εβδομάδα και η Sony ανέβασε στο YouTube κανάλι του PlayStation Greece το επίσημο ελληνικό launch trailer για τον τίτλο. Χωρίς περαιτέρω σχόλια, απολαύστε το και αναμείνατε εντός της ημέρας το review μας για τη νέα παραγωγή της Sony Santa Monica:

Χρειάστηκε να ψάξουμε λίγο παραπάνω, αλλά καταφέραμε να βρούμε το όνομα του voice artist που χαρίζει τη φωνή του στον Kratos για το ελληνικό voice over του God of War: Ascension. Το όνομά του είναι Κωνσταντίνος Σεραφιμίδης και ο ίδιος αποκαλύφθηκε μέσα από post που έγινε σε σχετικό topic στο Facebook και συγκεκριμένα στην ελληνική σελίδα του PlayStation. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που έχουν ανέβει από τη διαδικασία ηχογράφησης, αυτή έλαβε μέρος το Σεπτέμβριο του 2012 στα Sierra Studios στους Αμπελόκηπους.

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB