μια ματιά στα γυρίσματα του 3ου κύκλου με μικρό θεούλη tyrion,λατρεμένη daenerys καθώς και μια πρώτη παρουσίαση του mance ryder της φυλής πέρα απο το τοίχος...winter is coming
Πω πω άντε άντε άντε. Γιατί το κάνουν αυτό και το βγάζουν από Απρίλη; Και μας κάνουν να περιμένουμε τόσουν μήνες κάθε φορα. Σαδιστές! Χαμός προβλέπεται να γίνει.
Το θέμα είναι οτι έχουμε ξεχάσει που σταματήσαμε.. Επική σειρά δεν το συζητώ, αλλα αυτη η τακτική να βγάζουν επεισόδια για καν 2μηνο, και μετα κανα 6μηνο αναμονή, απαράδεκτη...
στο trailer δειχνει τον δράκο να πεταει απειλητικά γυρω απο μια γαλερα οντως είναι λιγο κουραστικό να περιμένουμε τοσο καιρό για νεα επεισόδια αλλα εγω τουλάχιστον παντα πριν απο τη πρεμιέρα νέας season αφιερώνω μια βδομάδα περίπου για να κάνω την ''επανάληψη'' μου στα προηγούμενα και να είμαι ''ετοιμοπόλεμος'' για τη συνέχεια
Ε καλά μια επανάληψη επιβάλεται. Νομίζω ότι σιγά σιγά πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε τον 2ο κύκλο για να φρεσκαριστούμε. Το καινούριο trailer με τον δράκο που λέτε είναι πολλά υποσχόμενο.
Νομιζω πως οντως, σε αυτο το σημειο πρεπει να κανουμε επαναληψη. Η χειροτερη στιγμη βεβαια, ειναι οταν τελειωνεις το τελευταιο επεισοδιο της τρεχουσας σαιζον, και μετα πρεπει να περιμενεις μισο χρονο σχεδον!
Χτες το βράδυ ξεκίνησα να βλέπω την πρώτη σεζόν ξανά, μέχρι της 31 Μαρτίου θα κάνω την επανάληψη μου. Είναι τραγικό να περιμένουμε 1 χρόνο, κάτι παρόμοιο θα γίνει και τώρα θα έχουμε 10 επεισόδια μέχρι αρχές Ιουνίου και άντε πάλι μετά τον επόμενο Απρίλιο...