Προτάσεις ταινιών

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό Raphael » 26 Ιαν 2013, 22:50

To Super 8 πάντως ήταν πολύ καλό από πλευρά σκηνοθεσίας. Μπορεί το θέμα να ήταν λίγο μάπα αλλά μου άρεσαν πολύ κάποιες σκηνές! Εγώ πιστεύω θα ναι πολύ καλή ταινία με αυτόν για σκηνοθέτη! Δεν χρειάζεται κάποιος να έχει τις απίστευτες περγαμηνές πάντως. Την δουλειά του την έχουμε δει όσο χρειάζεται. Και τον Peter Jackson πόσοι τον ξέραμε πριν τον άρχοντα....? ;)
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 26 Ιαν 2013, 23:48

Raphael έγραψε:To Super 8 πάντως ήταν πολύ καλό από πλευρά σκηνοθεσίας. Μπορεί το θέμα να ήταν λίγο μάπα αλλά μου άρεσαν πολύ κάποιες σκηνές! Εγώ πιστεύω θα ναι πολύ καλή ταινία με αυτόν για σκηνοθέτη! Δεν χρειάζεται κάποιος να έχει τις απίστευτες περγαμηνές πάντως. Την δουλειά του την έχουμε δει όσο χρειάζεται. Και τον Peter Jackson πόσοι τον ξέραμε πριν τον άρχοντα....? ;)

Ίσως αν ήσουν φανατικός Star Wars να καταλάβαινες τι εννούμε. Δεν λέμε ότι είναι κακός σκηνοθέτης. Απλά ότι δεν ταιριάζει με τα Star Wars ειδικά όταν έχει σκηνοθετήσει τα Star Trek. :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Nick_550 » 28 Ιαν 2013, 18:59

Είδα εχθές το Flight (http://www.imdb.com/title/tt1907668/)
Επίσης πολύ καλό ήταν το Warrior (http://www.imdb.com/title/tt1291584/)
Άβαταρ μέλους
Nick_550

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό Geovra » 31 Ιαν 2013, 23:00

PetrifieD- έγραψε:Ίσως αν ήσουν φανατικός Star Wars να καταλάβαινες τι εννούμε. Δεν λέμε ότι είναι κακός σκηνοθέτης. Απλά ότι δεν ταιριάζει με τα Star Wars ειδικά όταν έχει σκηνοθετήσει τα Star Trek. :)

Επαυξανω...νομιζω οτι σαν οπαδος περιμενω και θελω το καλυτερο (οπως και το καλο λαδι lol). Και επειδη (κακα τα ψεματα) η δευτερη τριλογια "παγωσε" αρκετους ε...αφου θα κανουν καινουργια θελω να ειναι μαματη! Oσο καλο και να ηταν σαν ταινια το Star Trek δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με Star Wars και δεν θελω να ειμαι προκατειλημμένος οταν με το καλο θα βγει...
Απλα κατι δεν μου καθεται καλα με δαυτον (το Lost μου μεσα...)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Geovra

Δημοσιευσεις : 302

Δημοσίευσηαπό Shepard » 02 Φεβ 2013, 14:09

Phantom

Upside Down

G.I. Joe Retaliation

Evil Dead

The Kitchen

The Sweeney
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Spahar » 02 Φεβ 2013, 15:27

Πιο πολύ από όλα το G.I.Joe με ενθουσιάζει, φαίνεται pure fun για το είδος του. Και το Sweeney φαίνεται ενδιαφέρον.

Το Upside Down το έχω δει, πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα αλλά μετά από ένα σημείο γίνεται πολύ ιστορία αγάπης και πέφτει πολύ κατά τη γνώμη μου.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό ckastam » 22 Φεβ 2013, 00:17

Σας προτείνω να δείτε το contact με την JODIE FOSTER....θα..... σας προβληματίσει !

Άβαταρ μέλους
ckastam

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό Mojo-Jojo » 22 Φεβ 2013, 20:32

Ρε παίδες καμία καλή κωμωδία καινούργια (από σεπτέμβριο και μετά έχει βγει)???
Άβαταρ μέλους
Mojo-Jojo

Δημοσιευσεις : 120

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 25 Φεβ 2013, 02:17

To Contact είναι ταινιάρα. +10000 ckastam

Παρουσιάζει πολύ ωραία και ρεαλιστικά το θέμα του και σε κάνει να θες να το συζητήσεις με κάποιον μετά, να ανταλλάξεις απόψεις γενικώς. Αξίζει να το δείτε.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό femto » 03 Μαρ 2013, 14:36

Shutter Island. Σου αφηνει κατι πικρο στο τελος.
Kill Bill. Την βλεπεις ολες τις εποχες.
The Notebook. Για αγαπης η συγκεκριμενη ειναι πολυ καλη. Υπαρχει χημεια και δυνατα συναισθηματα.
Άβαταρ μέλους
femto

Δημοσιευσεις : 94

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB