Terra Nova

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Terra Nova

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 27 Σεπ 2011, 10:06

Βγήκε χθες το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς Terra Nova! Εντυπώσεις όσοι το είδατε... :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 27 Σεπ 2011, 13:03

Sephiroth έγραψε:Βγήκε χθες το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς Terra Nova! Εντυπώσεις όσοι το είδατε... :)

Moλις βγουν οι υποτιτλοι τοτε θα το δω και εγω. Παυλο πως σου φανηκε; Ενταξει 6 επεισοδια θα ειναι αλλα απο οτι φαινεται ειναι καλο και θελω να το συνεχισουν και του χρονου, αλλα φοβαμαι μηπως το κοψουν λογω του κοστους. Αμα δεν εχει νουμερα τοτε δεν υπαρχει λογος συνεχειας.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό sheik » 27 Σεπ 2011, 13:55

Ρε Παυλο ελεος και μολις μπηκα να κανω νεο θεμα. Πολλα υποσχομενη η σειρα, μακαρι να βγει καλη και να μας κρατησει γιατι ενω βλεπω πολλες σειρες, θελω επιτελους να ξανανιωσω το συναισθημα που ενιωθα με το Lost, να φαω ασχημο σκαλωμα και να μη μπορω να περιμενω μεχρι το νεο επεισοδιο :)

Απο παραγωγη παντως φαινεται σε πολυ υψηλα επιπεδα. Κι εγω οταν βγουν υποτιτλοι θα την δω. Μακαρι να ειναι σημερα..

Αληθεια 6 επεισοδια θα ειναι η 1η σαιζον? Με γειωσες ασχημα τωρα :P
Destiny, is a fickle bitch...
Άβαταρ μέλους
sheik

Δημοσιευσεις : 45

Δημοσίευσηαπό sheik » 27 Σεπ 2011, 13:59

Λαθος, στο wiki λεει αυτο:

In an unusual decision, Fox skipped ordering just a pilot, and instead immediately ordered thirteen episodes. This was partly due to financial reasons, as the large Australian sets are expensive to dismantle and rebuild. Despite this decision, the producers denied the production was over-budget, with Peter Rice explaining instead the show is "a very expensive... very ambitious television show". Kevin Reilly continued, "We're not in completely uncharted territory here. The start-up cost for the series is definitely on the high end. But it's not some bank-breaking series". With only 10% of Cretaceous-era dinosaurs recorded in the fossil record, the producers decided to supplement the series with ones which might have existed; paleontologist Jack Horner was brought in to help create realistic creatures for the period and different from those of the Jurassic Park film franchise.

The cast and crew returned to Queensland, Australia on May 20, 2011 to continue production on the first season. Filming commenced on May 25, 2011. With a long production process on the series, it was announced that the first season would consist of thirteen episodes to finish airing in December 2011.
Άβαταρ μέλους
sheik

Δημοσίευσηαπό sheik » 28 Σεπ 2011, 00:18

Μολις το ειδα εγω. Πολυ συμπαθητικο, με τα απαραιτητα κλισε βεβαια, αλλα η πρωτη εντυπωση θα ελεγα θετικοτατη. Ωραια τοπια, αρκετη δραση , το στορυ δε μπορουμε να το κρινουμε απο τωρα διοτι ειναι πολυ νωρις. Απο χαρακτηρες, παλι ειναι νωρις για να ξεχωρισεις καποιον, αλλα θα ελεγα η κορη(που ειναι και "καμμενη" με μαθηματικα κ επιστημες απ'οτι καταλαβα :D ). Ο γιος παλι θα ελεγα ο λιγοτερο ενδιαφερον, διοτι ειναι και ο πιο κλισεδιαρικος. Γιος, που αγαπαει τον πατερα, αλλα του παει κοντρα συνεχεια κλπ κλπ.
Άβαταρ μέλους
sheik

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 28 Σεπ 2011, 20:09

Ειδα το πρωτο επεισοδιο και εχω να πω το εξης:

Εικόνα

EΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ με τα απαραιτητα κλισε βεβαια..............

BRING MORE DINOSAURS...............

YΓ. Μετα το τελος της σειρας θα κανω βουντου, προσευχες κτλ. για ενα νεο ποιοτικο Dino Crisis.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό fctantos » 29 Σεπ 2011, 15:34

ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ! ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!
Υ.Γ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΡΑΦΙΚΑ.
Άβαταρ μέλους
fctantos

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό sheik » 29 Σεπ 2011, 17:56

Ποσο καλυτερα? Για τηλεοραση ειναι οτι πρεπει...Μην ειμαστε και αχαριστοι :P
Άβαταρ μέλους
sheik

Δημοσίευσηαπό fctantos » 30 Σεπ 2011, 09:20

Ο SPIELBERG ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΗΧΗ!
Άβαταρ μέλους
fctantos

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 05 Οκτ 2011, 01:30

Ειδα και το δευτερο επεισοδιο μετρια πραγματα δεν με τρελανε και πολυ... αναμενουμε το επομενο... :lol:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Επόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB