Browser games

“I AM socializing, artard!”

Browser games

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 31 Ιαν 2012, 10:19

Λίγο πολύ όλοι μας εκεί που καθόμασταν και τα ξυ..... εεεε βαριόμασταν, μπήκαμε στο τρυπάκι και ξεκινήσαμε κάποιο browser game. Katsuro, Bitefight, Gladiatus, Ikarium, Soccerstar, Genswar και η λίστα δεν έχει τελειωμό. Δεν θα ήταν κακή ιδέα να μεταφέρουμε την παρέα του enternity και στα συγκεκριμένα παιχνίδια, να φτιάξουμε ομάδες, συντεχνείες, αδελφότητες και παέι λέγοντας.

Όσοι λοιπόν θέλετε, ας ποστάρετε το(α) παιχνίδι(α) που ασχολείστε καθώς και το εκάστοτε όνομα του λογαριασμού σας, μπας και βρεθούμε κι εκεί :)
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Makedonissa » 06 Φεβ 2012, 10:57

Εγω ειμαι adict ενος και μονο browser game εδω και 2 χρονια περιπου. Ασχολουμαι με το eRepublik.
Χρησιμοποιω το ιδιο nick με εδω, Makedonissa, και εαν θελετε να μπειτε στο παιγνιδι θα μου κανετε μεγαλη χαρη αν ακολουθησετε το referrer link μου, το οποιο ειναι αυτο:
http://www.erepublik.com/en/referrer/Makedonissa
Ευχαριστω.

Υ.Γ. Οποιος θελει λεπτομερειες περι τινος προκειται το παιγνιδι, ευχαριστως να σας τα αραδιασω ολα ;)
Υ.Γ. 2. Το αβαταρ που χρησιμοποιω εδω, ειναι το ιδιο που χρησιμοποιω και εκει. To "Macedonian Phalanx" ειναι μια στρατιωτικη μοναδα που δημιουργησα και ειναι απο τις δυνατοτερες στην e-Ελλαδα.
Άβαταρ μέλους
Makedonissa

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό Rapsos13 » 01 Ιούλ 2012, 00:18

Το μόνο Browser Game που έπαιξα ήταν Φυλετικές Μάχες/Tribal Wars. Αλλά όταν λέμε έπαιξα εννοούμε ότι το έκαψα τελείως!

Στα μεγάλα καψίματα είχα φτάσει να παίζω 3 μέρες με μόνο 5-6 ώρες ύπνο! Μετά από αυτό σιγά σιγά κατάλαβα ότι κάνει δεν πήγαινε καλά οπότε σταμάτησα :P
Άβαταρ μέλους
Rapsos13

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό kessel » 21 Νοέμ 2012, 23:35

Εγώ είχα κάψει το Gladiatus,αλλά το βαρέθηκα μετά από πολύ καιρό λιωσίματος και το άφησα.
Άβαταρ μέλους
kessel

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό denissoad » 22 Ιαν 2013, 17:15

Έγω έπαιξα για λίγο ramacity αλλα δεν ήταν και τίποτα ιδιαίτερο. Επίσης πιο παλιά είχα ασχοληθεί με ενα παιχνιδάκι που λεγόταν "crims" κάτι σαν mafia wars.. σε γενικές γραμμές τα browser games ποτε δεν με τράβηξαν πολύ
Άβαταρ μέλους
denissoad

Δημοσιευσεις : 22

Δημοσίευσηαπό ckastam » 22 Φεβ 2013, 17:28

Rapsos13 έγραψε:Το μόνο Browser Game που έπαιξα ήταν Φυλετικές Μάχες/Tribal Wars. Αλλά όταν λέμε έπαιξα εννοούμε ότι το έκαψα τελείως!

Στα μεγάλα καψίματα είχα φτάσει να παίζω 3 μέρες με μόνο 5-6 ώρες ύπνο! Μετά από αυτό σιγά σιγά κατάλαβα ότι κάνει δεν πήγαινε καλά οπότε σταμάτησα :P

Σε ένα απο τα Δημοτικά που έκανα μάθημα Πληροφορικής παλιά είχα πετύχει κάτι ξεφτέρια στις Φυλετικές Μάχες που ξεπερνούσαν το επίπεδο της Ιδιοφυιας :geek: :geek: . Περιτό να σου πω τι "χωρια" και τι στρατους είχανε οργανώσει και μάλιστα έκαναν και συνεργασιες-συμμαχίες για να χτυπούν τους αντιπάλους τους

Αντε πηγαινε μετά να τους μάθεις να χρησιμοποιούν τον κειμενογράφο και τα λογιστικά φύλλα :ugeek: !
Άβαταρ μέλους
ckastam

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 02 Μαρ 2013, 21:28

Λιώνω στο Candy Crush. Μετράω; :P
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Επιστροφή στο Online Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB