Πωωωω βρήκα πρόσφατα την διαφήμιση από το απίστευτο παιχνίδι με της φούσκες
Έπαιζα με της ώρες κάνοντας φούσκες,το καλοκαίρι ήταν must μιας και μέσα στο σπίτι όλο και θα το ρίχναμε κάτω και θα μας φώναζαν!
Αν βρείτε και εσείς κάτι αντίστοιχο μοιραστείτε το!!!
- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 01:42 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Retro παιχνίδια
48 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Πωωωω βρήκα πρόσφατα την διαφήμιση από το απίστευτο παιχνίδι με της φούσκες
Έπαιζα με της ώρες κάνοντας φούσκες,το καλοκαίρι ήταν must μιας και μέσα στο σπίτι όλο και θα το ρίχναμε κάτω και θα μας φώναζαν!
Αν βρείτε και εσείς κάτι αντίστοιχο μοιραστείτε το!!!
χμ!!θες τετοια retro παιχνιδια ε? ε παρε να χεις...!!δεν νομιζω να μην ειχε κανεις τετοιο retro παιχνιδι!!!
-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
Γενικά σε αυτό το κανάλι στο youtube το παλικάρι έχει ανεβάσει άπειρα.Οι μπουγελόφατσες είναι πραγματικά respect,άπειρο παιχνίδι το καλοκαίρι,και μια γαμάτη συλλογή!Μου άρεσε που δεν ήξερες τι είχε μέσα και αντάλλαζες με τα φιλαράκια σου τα διπλά.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
ω ναι....επαιρνες και ποτε δεν ηξερες τι ειχε....εχω την αισθηση ομως οτι υπηρχαν μπουγελοφατσες οι οποιες θεωρουνταν πιο "δυνατες" θυμαμαι να συζηταω με αδερφο,φιλους,ξαδερφια.... οτι υπηρχαν μπουγελοφτσες που πετουσαν πιο μακρια το νερο....και θεωρουνταν φυσικα και τυπου συλλεκτικες.....
-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
ΜΠΟΥΓΕΛΟΦΑΤΣΕΣ!!! Τι μου θημίσατε; Είχα και εγώ την νεκροκεφαλή (φωσφόριζε και στο σκοτάδι αν δεν κάνω λάθος) και το τέρας του Φρανκενστάιν.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
48 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες