Arrow

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 22 Φεβ 2013, 13:04

korko έγραψε:δεν έχω δει το lost οπότε δεν έχω ιδέα...όσο για το τελευταίο επεισόδιο νομίζω ότι ήταν μέτριο αν και χρησιμοποίησε την κουκούλα λιγότερο από κάθε άλλο επεισόδιο...την felicity την υπέγραψαν για μόνιμη για την δεύτερη χρονιά... :D :D :D

Εγω στην θεση σου θα το εβλεπα το Lost. Aν και στο τελος απογοητευει αλλα ο καθενας το βλεπει οπως θελει. Μπορει εσενα να σου αρεσει.....
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό korko » 23 Φεβ 2013, 21:05

Deathracer2009 έγραψε:
korko έγραψε:δεν έχω δει το lost οπότε δεν έχω ιδέα...όσο για το τελευταίο επεισόδιο νομίζω ότι ήταν μέτριο αν και χρησιμοποίησε την κουκούλα λιγότερο από κάθε άλλο επεισόδιο...την felicity την υπέγραψαν για μόνιμη για την δεύτερη χρονιά... :D :D :D

Εγω στην θεση σου θα το εβλεπα το Lost. Aν και στο τελος απογοητευει αλλα ο καθενας το βλεπει οπως θελει. Μπορει εσενα να σου αρεσει.....

δεν με εντυπωσίασε σαν σενάριο και μου είπαν ότι το τέλος είναι χάλια και αφήνει πολλά αναπάντητα ερωτήματα...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 25 Φεβ 2013, 02:23

Ωραία προχωράει η ιστορία του νησιού. Δεν είδα ακόμα το 15 αλλά λογικά θα το δώ σύντομα.

Μου αρέσει που αποκαλύφθηκε στην Felicity. Γενικά πολύ την πάω αυτή. Θα τον βοηθήσει αρκετά (του αναβάθμησε και τα PC) αλλά θα μου λείψουν οι ανεκδιήγητες δικαιολογίες που της έλεγε κάθε φορά ποου ήθελε βοήθεια. :)

Edit: Είδα και το 15. Καλά καραγκομενάρα η Felicity :D Στο νησί δεν έγινε τίποτα φοβερό αλλά το τέλος ήταν πολύ ενδιαφέρον :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό korko » 28 Φεβ 2013, 14:13

μακελειό στο τελευταίο επεισόδιο και άνοιξε πολλές πόρτες για την συνέχεια...όσο πάει γίνεται και καλύτερη η σειρά...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 01 Μαρ 2013, 23:03

Όντως της... Πόπης στο τελευταίο επεισόδιο. Λογικά θα επακολουθήσει κιάλος χαμός. Άντε τώρα να περιμένεις μέχρι τις 20 Μάρτη για το επόμενο επεισόδιο.

Έτσι όπως το πάει ο arrow θα αποκαλυφθεί σε όλους...
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό korko » 02 Μαρ 2013, 11:25

PetrifieD- έγραψε:Όντως της... Πόπης στο τελευταίο επεισόδιο. Λογικά θα επακολουθήσει κιάλος χαμός. Άντε τώρα να περιμένεις μέχρι τις 20 Μάρτη για το επόμενο επεισόδιο.

Έτσι όπως το πάει ο arrow θα αποκαλυφθεί σε όλους...

καλύτερα έτσι.όχι όπως στο smallville που ο Lex δεν μαθαίνει για τον Clark παρά στο 7ο κύκλο...εξάλλου είναι ώρα να δούμε και τον αληθινό τοξότη να παλεύει με τον Oliver...
Άβαταρ μέλους
korko

Πάρα πολύ καλή σειρά

Δημοσίευσηαπό meymigrou » 02 Μαρ 2013, 14:24

Ίσως από τις καλύτερες σειρές με super heroes, μου άρεσε πάρα πολύ και περιμένω σαν τρελός και τα επόμενα επεισόδια.. :D
Άβαταρ μέλους
meymigrou

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό korko » 21 Μαρ 2013, 15:16

πολύ ωραίο το σημερινό επεισόδιο.ίσως αρχίσει επιτέλους και ο μέρλυν να δρα.η huntress είναι όλα τα λεφτά.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 21 Μαρ 2013, 16:41

Δεν ξερω αμα το εχετε παρει ειδηση αλλα ανακοινωθηκε οτι θα εχουμε και δευτερη σεζον. Εγω την εχω παρατησει τη σειρα στο 8ο επεισοδιο και μολις τελειωσει το Walking Dead θα την συνεχισω.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό korko » 21 Μαρ 2013, 20:32

Deathracer2009 έγραψε:Δεν ξερω αμα το εχετε παρει ειδηση αλλα ανακοινωθηκε οτι θα εχουμε και δευτερη σεζον. Εγω την εχω παρατησει τη σειρα στο 8ο επεισοδιο και μολις τελειωσει το Walking Dead θα την συνεχισω.

και επίσης φέτος θα βγάλουν 1 παραπάνω επεισόδιο από ότι υπολόγιζαν λόγο των υψηλών τηλεθεάσεων
Άβαταρ μέλους
korko

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB