Σύνθεση υπολογιστή για gaming

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 01 Μαρ 2013, 13:57

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ολα οκ!!! TK πες μου που μενεις να σου στειλω κανα ταψι μουσακα!!! ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΗ η βοηθεια σου αδερφε, thanks!!!!
Τωρα αν εκανα καλα (κυριως σε επιδοσεις) που εφυγα απο τα 7, ο καιρος θα δειξει :)
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 01 Μαρ 2013, 14:21

Μίλτο τα windows δεν έχουν σχέση στην απόδοση.Μπορεί κάποια προγράμματα να επηρέαζαν την συγκεκριμένη εγκατάσταση και να έχανε σε επιδόσεις.Προσωπικά χρησιμοποιώ χρόνια πειρατικές και αυθεντικές εκδόσεις και δεν έχω δει διαφορά.Κυρίως στα xp που έχουν βγει άπειρες βελτιωμένες εκδόσεις που σε αρκετές περιπτώσεις δίνουν και καλύτερες επιδόσεις.Θα σου στείλω κάτι να το δοκιμάσεις.

Χχααχχα μόλις είδα το μήνυμα σου.Κάνω δίαιτα οπότε δεν θα χρειαστεί να μου στείλεις τον μουσακά!!!Πες μου μόνο τι έκανες και δούλεψε :)

Επίσης για να ξέρουν όλοι οι φίλοι όταν βγάζει blue screen έχει κάτω κάτω ένα σφάλμα με κωδικό όνομα
πχ στην περίπτωση του Μίλτου το 0x0000007b είναι συγκεκριμένος κωδικός σφάλματος οπότε ψάχνουμε για την αντίστοιχη λύση. :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 09 Μαρ 2013, 17:42

Δε πολυταιριαζει σε αυτο το θεμα αυτο που θα ρωτησω αλλα δε βρηκα αλλο καλυτερο topic,δεν εχω δυνατο υπολογιστη και ειμαι και ασχετος σχετικα απο pc gaming αλλα θα ηθελα να δοκιμασω κανα free to play ή κανα ντεμο απο το steam που να σηκωνει το PC μου και η ερωτηση ειναι,που μπορω να δω πχ τι καρτα γραφικων ή επεξεργαστη(και γενικα ολα τα σχετικα)που εχω για να δω ποια παιχνιδια μπορω να σηκωσω και ποια οχι? :?
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 09 Μαρ 2013, 17:58

Τα δώσαμε που τα δώσαμε για επεξεργαστή και μανούλα, ε να μην φοράμε και κουστούμι με σαγιονάρες... :P Βάλαμε σήμερα και την παρακάτω καρτούλα, και το lifting ολοκληρώθηκε (περίπου... :twisted: )
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 09 Μαρ 2013, 19:49

Και εδώ κάτι που με βάζει σε σκέψεις....Σε προηγούμενο μου post, με την 4890 στο pcmark 07 skor 3.461 Με την συγκεκριμένη 7850, σκορ 3.601.... Είναι λογική τόσο μικρή διαφορά??? :evil:
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 09 Μαρ 2013, 20:51

greenkiller.13 έγραψε:Δε πολυταιριαζει σε αυτο το θεμα αυτο που θα ρωτησω αλλα δε βρηκα αλλο καλυτερο topic,δεν εχω δυνατο υπολογιστη και ειμαι και ασχετος σχετικα απο pc gaming αλλα θα ηθελα να δοκιμασω κανα free to play ή κανα ντεμο απο το steam που να σηκωνει το PC μου και η ερωτηση ειναι,που μπορω να δω πχ τι καρτα γραφικων ή επεξεργαστη(και γενικα ολα τα σχετικα)που εχω για να δω ποια παιχνιδια μπορω να σηκωσω και ποια οχι? :?

Σε xp κανε εναρξη->εκτελεση και γραψε dxdiag
Σε vista ή 7 απλα νομιζω το γραφεις στο search
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό Goss » 09 Μαρ 2013, 21:22

greenkiller.13 έγραψε:Δε πολυταιριαζει σε αυτο το θεμα αυτο που θα ρωτησω αλλα δε βρηκα αλλο καλυτερο topic,δεν εχω δυνατο υπολογιστη και ειμαι και ασχετος σχετικα απο pc gaming αλλα θα ηθελα να δοκιμασω κανα free to play ή κανα ντεμο απο το steam που να σηκωνει το PC μου και η ερωτηση ειναι,που μπορω να δω πχ τι καρτα γραφικων ή επεξεργαστη(και γενικα ολα τα σχετικα)που εχω για να δω ποια παιχνιδια μπορω να σηκωσω και ποια οχι? :?

Μπορείς να κάνεις αυτό που λέει ο φίλος από πάνω απλά πολλές φορές τα laptops(με cpu intel) έχουν "εναλλάξιμα γραφικά" μεταξύ intel graphics(για απλούστερες λειτουργίες) και κύριας κάρτας γραφικών(για πιο βαριά πράγματα). Στη περίπτωση που έχεις ενα τετοιο, με τον τρόπο που παρέθεσε το παιδί από πάνω πιθανόν να σου εμφανίζει μόνο της intel. Οπότε ο άλλος τρόπος για W7 τουλάχιστον(και λογικα vista,xp απλά δεν θυμάμαι 100% :P ) είναι να πας:

έναρξη->δεξί κλικ στο Υπολογιστής->Ιδιότητες( όπου και βλέπεις ram και cpu) και στη συνέχεια εκεί που βρίσκεσαι πάνω αριστερά, Διαχείρηση Συσκευών->Προσαρμογείς Οθόνης (για την κάρτα)
Τελευταία επεξεργασία από Goss και 09 Μαρ 2013, 21:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
Goss

Δημοσιευσεις : 42

Δημοσίευσηαπό V.for.Veteran » 09 Μαρ 2013, 21:22

Μία εύκολη λύση, για να μη χάνεσαι με τα specs είναι να μπεις εδώ: http://www.systemrequirementslab.com/cyri η πλατφόρμα λειτουργεί με java και είναι πολύ χρήσιμη. Έχει όλα τα παιχνίδια παλιά και νέα, βάζεις το παιχνίδι που σε ενδιαφέρει και πατάς το can you run it. :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
V.for.Veteran

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 23 Μαρ 2013, 16:56

ενα καλο gaming pc με 400-500 ευρω,περιπου καθε ποσο καιρο θα ηθελε συντηρηση και αγορα νεων εξαρτηματων?πχ καθε 2 χρονια,λιγοτερο ή περισσοτερο?για να ξερω αν αξιζει κιολας,αν οχι να μεινω σε PS3 τοτε.
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 23 Μαρ 2013, 17:01

Βασικά όλα είναι σχετικά φίλος. Τώρα gaming pc με 500 ευρώ, δεν το λες gaming. Οπότε για να μπορεί να αντεπεξέλθει στα σύγχρονα games, και σε ικανοποιητικές αναλύσεις, χρειάζεται τακτικά ανανέωση
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB