- Τώρα είναι 12 Ιούλ 2025, 20:02 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Πρόβλημα στο ps3
22 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
ρε παιδιά μήπως ξέρει κανείς κάποιο συνεργείο που να ανοίγει ps3???μου έχει χαλάσει το σύστημα που βγάζει τα cd έξω και στην sony που επικοινώνησα μου είπαν ότι η μόνη λύση είναι να τους το πάω να πληρώσω και να πάρω καινούργιο αλλά τα λεφτά που ζήτησαν είναι αρκετά...
-
korko - Δημοσιευσεις : 677
Παίδες έχω το εξής πρόβλημα. Όποτε ανοίγω το PS3, στο βασικό menu η τηλεορασή μου δεν έχει το κανονικό χρώμα που θα έπρεπε να έχει και κάνει χιόνια. Όταν βάζω όπως κάποιο παιχνίδι το χρώμα είναι κανονικό. ΤΟ δοκίμασα με το ίδιο HDMI σε άλλη τηλεόραση και δεν υπήρχε θέμα. Είχα καιρό να την χρησιμοποιήσω την συγκεκριμένη, αλλά την τελευταία φορά έπαιζε κανονικά. Δεν έχει χρησιμοποιηθεί από τότε. Ωρίστε και ένα βίντεο που έβγαλα για να καταλάβετε καλύτερα. Μήπως μπορώ κάπως να το φτιάξω;
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... CKwAVuRGfc
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... CKwAVuRGfc

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
φιλε μου ειχα παρομοιο προβλημα και τελικα έφταιγε το καλωδιο HDMI , ειχα ενα φτηνο ( 7 ευρω το ειχα αγορασει ) και στην αρχη επαιζε κανονικα , παρατηρησα ομως οτι μετα απο λιγο ειχε προβληματακια .... γνωμη μου , δοκιμασε και σε αλλες συσκευες που υποστηριζουν HDMI οπως λεει και ο Παυλος .
εαν βεβαια εχεις προσβαση απο φιλο σε καποιο sony hdmi καλωδιο , κανε μια δοκιμη !!!
εγω παντςω χρεωθηκα και απο τοτε δεν εχω κανενα προβλημα !!!!
εαν βεβαια εχεις προσβαση απο φιλο σε καποιο sony hdmi καλωδιο , κανε μια δοκιμη !!!
εγω παντςω χρεωθηκα και απο τοτε δεν εχω κανενα προβλημα !!!!
-
whraziel - Δημοσιευσεις : 62
Δοκίμασα blu rau player και έπαιζε κανονικά. Έβαλα κεραία να δω τι κάνει με τα κανάλια και είχαν κανονικά χρώμα. Δοκίμασα σε άλλη τηλεόραση με ίδιο HDMI και PS3 και όλα έπαιζαν μια χαρά. Δοκίμασα και άλλο HDMI στην ίδια τηλεόραση αλλά πάλι είχε θέμα.. Δεν μπορώ να καταλάβω.. Έτσι στα καλά του καθομένου;; 
UPDATE: Μόλις έβαλα έναν digital τίτλο να παίξω. Το πρόβλημα χρωμάτων υπάρχει και σε αυτούς. Οι retail είναι όμως οκ.

UPDATE: Μόλις έβαλα έναν digital τίτλο να παίξω. Το πρόβλημα χρωμάτων υπάρχει και σε αυτούς. Οι retail είναι όμως οκ.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
22 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες