deus_d0pe έγραψε:Djibril έγραψε:Πάλι καλά που υπάρχετε κι εσείς ρε παίδες και βλέπετε την πραγματικότητα, γιατί δεν θέλετε να ξέρετε τι έχω ακούσει φέτος το καλοκαίρι από φίλους και μη που είναι γαύροι.
Kι εγώ τα ίδια φίλε Djibril όπως και σχεδόν κάθε φορά που βγαίνουμε ΕυρώπηΤουλάχιστον φέτος έχουμε τον ίδιο προπονητή έτσι μπορούμε να γνωρίζουμε το τρόπο παιχνιδιού του ώστε να συζητάμε έχοντας κάποια δεδομένα στα χέρια μας.
Κακά τα ψέματα έχουμε πέσει πάνω σε τρεις πάρα πολύ καλές ομάδες κάτι που προσωπικά δεν με φοβίζει αλλά με εξιτάρει ακόμα περισσότερο για να δω και τις δυνατότητες της δικιάς μου. Στα χαρτιά βγαίνουμε 4οι στον όμιλο και ρεαλιστικά κυνηγάμε θέση στο Europa League αλλά μπάλα είναι και όλα τα βλέπουμε επί χόρτου
Και δυστυχώς, όσο ο Παναθηναϊκός δεν αποκτά διοικητική σταθερότητα, είναι πολύ δύσκολο τόσο για εσάς, όσο και για εμάς, να ανέβουμε επίπεδο. Δυνατός Παναθηναϊκός, σημαίνει και δυνατός Ολυμπιακός.
nfs_maniac έγραψε:Το ωραίο είναι οτι μερικοί θα θεωρήσουν τρελή αποτυχία και ευκαιρία για καζούρα τον ενδεχόμενο αποκλεισμό μας... Έχουν αρχίσει ήδη τα ρομαντικά "Έλα μωρέ ποια Άρσεναλ? 8 έφαγε...", "Ντάξει σιγά τους Γερμανούς, δεν παίζουν μπάλα φέτος", και "Ναι οκ, έχουν μπάλα και οι Γάλλοι"....
Εντάξει, ας τους θυμίσουμε τότε ότι η Άρσεναλ, λίγες μέρες πριν το ντέρμπι έχασε τους δυο καλύτερούς της παίκτες (Φάμπρεγας στη Μπάρτσα, Νασρί στη Σίτι). Επίσης, έπαιζε χωρίς 8 ενδεκαδάτους, αν δεν κάνω λάθος. ΟΚ, οι Άγγλοι πλέον δεν αποτελούν φόβητρο για ομάδες σαν την Ρεάλ, την Μπάρτσα, την Γιουνάιτεντ... ΟΚ, ίσως έχουν πέσει επίπεδο, αλλά σίγουρα είναι ΠΟΛΥ ανώτερη ομάδα από όλες τις ελληνικές.
Για την Ντόρμουντ και τη Μαρσέιγ, πραγματικά αν έχουν γραφτεί τέτοια σχόλια, είναι να τραβάς τα μαλλιά σου...