μπηκα στο psn σημερα,δεν ειχα ουτε ενα torrent να κατεβαινει στο pc,μονο το pc το ιδιο ανοιχτο και ηταν τα ιδια αποτελεσματα οταν ειχα να κατεβαινουν torrents.Να παρω τον οτε τηλεφωνο τωρα ή να το αφησω ετσι?
και κατι τελευταιο,υπαρχει τιποτα που να μπορω να κανω για να εχω λιγοτερο lag οταν ειναι και τα 2 ανοιχτα?
- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 21:11 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Internet
25 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Εγώ στη θέση σου θα έκανα το εξής: θα δανειζόμουν από κάποιον φίλο το laptop του, θα το έβαζα με καλώδιο πάνω στο router και θα άνοιγα Playstation και laptop. Το πιο πιθανό κατά τη γνώμη μου είναι ότι δεν θα παρατηρήσεις το πρόβλημα, πράγμα που θα σημαίνει ότι το πρόβλημα είναι αποκλειστικά στο PC σου, έχει ιό, είναι κάποιο πρόγραμμα ανοιχτό, κάτι τέλος πάντων που τρώει ταχύτητα.
Από ότι κατάλαβα έχεις ConnX, οπότε αν πάρεις τηλέφωνο στον ΟΤΕ και τους εξηγήσεις το πρόβλημα, το πιο πιθανό είναι να σου πουν να κάνεις ένα τεστ (κατεβάζοντας ένα αρχείο από τη σελίδα που σου είπα στο πρώτο post, αλήθεια το έκανες να δεις με πόσο κατεβάζει η γραμμή σου;) και άμα είναι στα αποδεκτά όρια θα σου πουν ότι το πρόβλημα είναι στο PC σου και ότι δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα, και η αλήθεια είναι ότι θα έχουν δίκιο.
Οπότε εγώ σε συμβουλεύω να κάνεις πρώτα απ'όλα ένα τεστ ταχύτητας όπως σου είπα στο πρώτο post, να δούμε τι ταχύτητα πιάνεις, για να έχουμε μία βάση πάνω στην οποία μιλάμε. Δεύτερον, αυτό με το laptop φίλου για να δεις αν το πρόβλημα παρουσιάζεται γενικά όταν συνδέεις υπολογιστή μαζί με το PS3 ή όταν συνδέεις τον δικό σου.
Από ότι κατάλαβα έχεις ConnX, οπότε αν πάρεις τηλέφωνο στον ΟΤΕ και τους εξηγήσεις το πρόβλημα, το πιο πιθανό είναι να σου πουν να κάνεις ένα τεστ (κατεβάζοντας ένα αρχείο από τη σελίδα που σου είπα στο πρώτο post, αλήθεια το έκανες να δεις με πόσο κατεβάζει η γραμμή σου;) και άμα είναι στα αποδεκτά όρια θα σου πουν ότι το πρόβλημα είναι στο PC σου και ότι δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα, και η αλήθεια είναι ότι θα έχουν δίκιο.
Οπότε εγώ σε συμβουλεύω να κάνεις πρώτα απ'όλα ένα τεστ ταχύτητας όπως σου είπα στο πρώτο post, να δούμε τι ταχύτητα πιάνεις, για να έχουμε μία βάση πάνω στην οποία μιλάμε. Δεύτερον, αυτό με το laptop φίλου για να δεις αν το πρόβλημα παρουσιάζεται γενικά όταν συνδέεις υπολογιστή μαζί με το PS3 ή όταν συνδέεις τον δικό σου.
-
Spahar - Δημοσιευσεις : 419
το ειχα κανει το τεστ οταν το ειδα το post,μετρια τα αποτελεσματα,τεσπα δε βλεπω να φτιαχνει κατι αλλα ευχαριστω για τη βοηθεια.
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
SirLvr έγραψε:Υπερεκτιμημένες και άχρηστες οι 24άρες συνδέσεις, συνεπώς και οι 30άρες και οι 50άρες.... Το ακούσαμε και αυτό... Εμπρός πίσω...
Απο ένα σημείο και ύστερα "χτυπάς" κατώφλι
τι θα κάνεις επεξεργασία τρισδιάστατων γραφικών ονλινε?
Για το φβ πάνω απο 2mbps ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ !
-
ckastam - Δημοσιευσεις : 169
25 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες