Ολυμπιακός

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 21 Φεβ 2013, 17:19

Ελπίζω να έχουμε την μεγάλη ανατροπή σήμερα!Καλή επιτυχία και στον Ολυμπιακό αλλά και στον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 22 Φεβ 2013, 00:28

Μόλις γύρισα από έξω,είχα πάει να δω το ματς.Γύρισα αηδιασμένος.Πραγματικά από τα χειρότερα παιχνίδια όλων τον εποχών του Ολυμπιακού.Παίκτες να μην μπορούν να αλλάξουν απλές πάσες,μια ακαταλαβίστικη προσπάθεια των παικτών να προσπαθούν να κάνουν συνέχεια σέντρες μήπως και βάλει ο Μήτρογλου γκολ με το κεφάλι,οι σέντρες όμως χειρότερες και από παιδιά σε ακαδημίες.Καμία κίνηση καμιά διάθεση να παίξουν με ένα δυο και σε κάποιες φάσεις που έπρεπε να δώσουν πάσα για να σουτάρει ο συμπαίκτης δεν τις κάνανε.Σουτ από το κέντρο μπας και σκάσει η μπάλα και μπει γκολ.Κακή προετοιμασία και κακές επιλογές του Μίτσελ στην ενδεκάδα.Γενικά βλέπω μια εμμονή με τον μασάντο και τον γκρέκο.Γιατί να μην παίξει από την αρχή ο Φετφατζίδης και ο Ιμπαγάσα;Θα μου πείτε ο Ιμπαγάσα θα κουραστεί,ναι αλλά άμα βγάλει 2 κάθετες και βάλεις 2 γκολ θα ανέβει και η ψυχολογία σου.Στην φάση του γκολ ο Φέισα κοιμόταν.Γενικά πολύ κακός όλος ο Ολυμπιακός αλλά στο τέλος δεν βγάζεις τον επιθετικό που παίρνει κεφαλιές για να βάλεις χαφ ο οποίος βγάζει σέντρες καλές,να τις βγάλει σε ποιόν;Η ομάδα φωνάζει ότι για να πάει καλά στην Ευρώπη πρέπει να αποκτήσει ταυτότητα.Χρειάζεται ένα προπονητή ο οποίος θα δουλέψει χρόνια,και επίσης να γίνουν και οι απαραίτητες μεταγραφές.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό Shepard » 22 Φεβ 2013, 08:10

Συμφωνω σε ΟΛΑ ομως!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 22 Φεβ 2013, 09:26

Eγω μετα το τελος του πρωτου ημιχρονου εκατσα και την επεσα για υπνο. Κοιταξα μετα και ειδα οτι το σκορ παρεμεινε το ιδιο και δεν παραξενευτηκα καθολου. Ειμαστε τραγικοι απλα.... :?
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 22 Φεβ 2013, 20:44

Μολις διάβασα την 11άδα που θα κατέβαζε ο Ολυμπιακός κατάλαβα οτι δεν ειχαμε καμία ελπίδα. Α ρε που είναι εκείνα τα ωραία χρόνια με Ζιοβάνι, Ζέτεμπεργκ, Καρεμπέ, Ζε Ελίας... :cry:
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 25 Φεβ 2013, 02:34

Καλά μόλις είδα το σκορ έβαλα να δω Breaking Bad. Και καλά έκανα τελικά. Έχω ξενερώσει τελείως με το ποδόσφαιρο. Το θέμα τους είναι να παίρνουμε πρωτάθλημα για να πάρουμε τα λεφτά του CL και μετά ας χάνουμε 5-0 σε κάθε αγώνα. Πρέπει να γίνουν πολλά για να κάνει κάτι ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη. Για τον Μίτσελ δεν έχω να πώ κάτι ακόμα. Δεν μπορώ προφανώς να βγάλω συμπέρασμα από το αστείο πλέον Ελληνικό πρωτάθλημα. Πάντως ποτέ δεν κατάλαβα την εμονή με τους ισπανούς προπονητές όπως έχω ξαναπεί. Δεν είναι όλοι Βαλβέρδε.

Τουλάχιστον πάμε καλά στο μπάσκετ και έχουμε παρηγοριά. Εξαιρετική εμφάνιση με την Κάχα. Πολύ καλή άμυνα και καλές επιλογές στην επίθεση. Όλα αυτά μέχρι και 2' πρίν το τέλος. Αδικαιολόγητη χαλάρωση που μας κόστισε και τη διαφορά του 1ου αγώνα. Βέβαια αν φτάσουμε στο σημείο να χρειαστούμε τη διαφορά αυτή για να περάσουμε στην επόμενη φάση τότε ίσως να μην αξίζει καν να περάσουμε. Νομίζω μπορούμε να τα κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα με μια επιφύλαξη στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Πάντως εγώ ήθελα να κερδίσουμε με μεγάλη διαφορά την Κάχα, όχι λόγω του 1ου αγώνα αλλά για να τονωθεί το ηθικό. Ελπίζω τουλάχιστον να έμαθαν από αυτό και από εδώ και πέρα να είναι πιο προσεχτικοί και συγκεντρωμένοι και για τα 40 λεπτά.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 23 Μαρ 2013, 15:54

Και εκεί που πηγαίναμε καλά στο μπάστετ, τσούπ τα θαλασσώσανε χτες με Μακάμπι. Στην έδρα μας φέτος δεν τα πάμε καλά. Είναι δυνατών +18 στο ημίχρονο; Και κάνουμε το comeback και χάνουμε 3 ευκαιρίες να φέρουμε τον αγώνα στον πόντο; έλεος. Πρέπει να νικήσουμε 2 φορές τώρα και ειδικά η Χίμκι δεν είναι εύκολος αντίπαλος.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 24 Μαρ 2013, 02:20

Δεν φτάνει που έχασε ο γαύρος έχασε και η εθνική τραγική η μέρα.Μάλλον όλοι τα clubakia θα σκέφτονται την Παρασκευή...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 29 Μαρ 2013, 15:48

Για να δούμε τι θα γίνει σήμερα στην Πόλη. Ελπίζω να παίξουμε καλά.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό ckastam » 29 Μαρ 2013, 16:24

Κάτι μου λέει πως στο τέλος θα έρθουν έτσι τα αποτελέσματα που θα έχουμε τον 1ο Ελληνικό Εμφύλιο στην φάση των playoffs... :evil:
Άβαταρ μέλους
ckastam

Δημοσιευσεις : 169

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB