News: PlayStation 4

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Spahar » 21 Φεβ 2013, 20:57

V.for.Veteran έγραψε:
@Geovra Νομιζω ομως οτι ολοι πλεον ειναι στραμμενοι στην Microsoft να δουν τι θα απαντησει...

Πολύ σωστός... πραγματικά είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα παρουσιάσει η MS. κάτι μου λέει πως θα μας εκπλήξει ευχάριστα...

Το μόνο που θέλω είναι να μην μας τα πρήξει με συμφωνίες τύπου Netflix κτλ. Αν εστιάσει και αυτή στα παιχνίδια τότε θα "φάμε" όλοι μας καλά από την μεταξύ τους "κόντρα".
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό gamelover » 21 Φεβ 2013, 21:13

[quote="diver_gr"]Το μόνο που θέλω είναι τα γραφικά του killzone όπως και τα υπόλοιπα Games να είναι real και να μη φάμε κάνα παπά όπως έγινε στη παρουσίαση του Killzone 2 το 2005...........

Για το χειριστήριο δεν έχω θέμα διότι πέρα της touchscreen δεν έχει ουσιαστικές διαφορές στο σχέδιο με το προκάτοχο του .Απορώ που βγήκε όλος αυτός ο κόσμος μετά το Leak Και το βρήκε χάλια μιας και τόσα χρόνια δεν έχω ακούσει κανένα να κάνει παράπονα για το design του Dualshock ......

Τιμή δεν περίμενα να ανακοινώσουν είναι αρκετά νωρίς , έχουμε Ε3 μπροστά Gamesconn αργότερα και Tokyo Game show το οποίο βρίσκω το ποιο πιθανό από τη στιγμή που είναι να κυκλοφορήσει η κονσόλα τέλη 2013.

Ένα από τα ποιο ενδιαφέροντα στοιχεία του PS4 για μένα είναι η δυνατότητα remote play μέσο PS vita!είναι κάτι το οποίο είμουν 100% σίγουρος ότι θα ανακοινωθεί . Σπαστικό να θες να παίξεις και η γυναίκα να θέλει να δει τη σειρά της ............Πάλη καλά λοιπόν![/quote

οντως αυτο που και εμενα με εξεπληξε ειναι το γεγονος οτι μπορεις να παιξεις το game και μεσω ps vita....ηταν μια καλη στρατηγικη κινηση για να μπει στο ματι της nintendo(αν και θα πρεπει να αγορασεις ps vita) αλλα ετσι ουσιαστικα εδειξε οτι και σε αυτον τον τομεα ηταν ετοιμη...αφηνωντας νομιζω ξεκρεμαστη τη microsoft καθως απο οσο ξερω δεν εχει κατι αντιστοιχο αλλα και δεν νομιζω να ακολουθησει τη νιντεντο σε αυτο....ωποτε εκει η ms θα υστερει...(μεχρι τουλαχιστον να μας παρουσιασει και αυτη τη δικια της κονσολα)
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό gamelover » 21 Φεβ 2013, 21:25

V.for.Veteran έγραψε:Πάντως, προσωπικά απόλαυσα για άλλη μία φορά τις ατάκες των παιδιών στο chat πραγματικά μερικοί δεν παίζονται...

Πέρα από τη πλάκα... ήμουν και εγώ ένας από τους πολλούς που περίμεναν το κάτι παραπάνω (τι άλλο; παρουσίαση Ps4 και βάλε!). Παρόλα αυτά η Sony έκανε αυτό που έπρεπε... από θέμα μάρκετινγκ, δεν βιάστηκε να ανοίξει τα χαρτιά της πιστεύω. Και μας άφησε με την... όρεξη...

Καθαρά μελετημένη "μαρκετίστικη" στρατηγική. Από εκεί και πέρα, ίσως να είμαι από τους λίγους; Που δεν ενθουσιάστηκαν με τις "social" δυνατότητες της επερχόμενης κονσόλας. Αφήστε δε, που στη παρούσα φάση, είναι το τελευταίο που με απασχολεί. Όσο για τα specs όπως ήταν φυσικό είπαν όσα έπρεπε -και αυτά που έπρεπε- να πουν, πετώντας μας έτσι ουσιαστικά, άλλο ένα... τυράκι. πέρα από τα 8gb ram -που είναι κάτι ομολογουμένως πολύ εντυπωσιακό- μίλησαν πολύ λακωνικά (ξανά λέω είναι κάτι πολύ φυσικό) γενικότερα για το hardware της κονσόλας. Κάποια από τα Games όμως μας άνοιξαν την όρεξη περισσότερο!

Περιμένω λοιπόν περισσότερα νέα τις επόμενες ημέρες, σίγουρα μέχρι την Ε3 θα έχουν "διαρρεύσει" αρκετά πράγματα ακόμα. Θα δούμε... το "παιχνίδι" μόλις άρχισε!

το μαρκετινγκ εκανε τη δουλεια του μια χαρα!!αν και ηταν η πρωτη φορα που ειδα μια παρουσιαση κονσολας ζωντανα ειλικρινα ειπαν και εδειξαν οσα επρεπε στη παρουσα φαση..(ισως και περισσοτερα)αν και περιμενα να δω και κονσολα και απογοητευτηκα που δεν υπηρξε(ευτυχως δεν εκατσα μεχρι τελους...με πηρε ο υπνος!!) αλλα σε κρατανε σε αναμονη μεχρι λογικα την Ε3.τα social ουτε και μενα με ενθουσιασαν και απορω λιγο με το social κομματι γιατι εγω προσωπικα τουλαχιστον δεν εχω φιλους που να ασχολουνται με games ωστε να πω οτι θα συνομιλησω μαζι τους αλλα νομιζω οτι ειναι και λιγο δυσκολο να αποκτησεις "διαδικτυακους φιλους" και στο ps3 που υπαρχει το Home ισχυει το ιδιο.δεν νομιζω οτι μπαινεις ευκολα στη διαδικασια αυτη....αν και θα ηταν ευχαριστο.....
μια ερωτηση ρε παιδια με την μνημη γιατι εχει γινει ντορος;; για εξηστε μου λιγο γιατι κατι εχει μια διαφορα το GDDRR σχεση με την DDR αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα....
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσίευσηαπό Trelogamer » 21 Φεβ 2013, 22:40

Εικόνα
---------------------------------------ΤρελόGamer--------------------------------------
Άβαταρ μέλους
Trelogamer

Δημοσιευσεις : 28

Δημοσίευσηαπό Alucard » 22 Φεβ 2013, 00:23

Η παρουσίαση σε σύντομη έκδοση :lol:

A cornered fox is more dangerous than a jackal.
Άβαταρ μέλους
Alucard

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό gamelover » 22 Φεβ 2013, 00:49

Alucard έγραψε:Η παρουσίαση σε σύντομη έκδοση :lol:

πολυ καλο!και ο τυπος καταφερε με σε 2 λεπτα να γελοιοποιησει μια ολοκληρη press confernece της sony που περιμενε ο κοσμος εδω και 6 χρονια....!! :lol:
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσίευσηαπό Spahar » 22 Φεβ 2013, 01:05

gamelover έγραψε:πολυ καλο!και ο τυπος καταφερε με σε 2 λεπτα να γελοιοποιησει μια ολοκληρη press confernece της sony που περιμενε ο κοσμος εδω και 6 χρονια....!! :lol:

Καλά όχι ότι είναι δύσκολο να το κάνεις! Πολύ πετυχημένο πάντως.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό V.for.Veteran » 22 Φεβ 2013, 02:43

@gamelover για εξηστε μου λιγο γιατι κατι εχει μια διαφορα το GDDRR σχεση με την DDR αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα....

Πολύ απλά φίλε μου δεν υπάρχει αυτή η αρχιτεκτονική (GDDR5 - Graphics Double Data Rate series five) ακόμα, σε RAM -για να στο θέσω όσο πιο απλά γίνεται- τη συναντάμε συνήθως στις κάρτες γραφικών...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
V.for.Veteran

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό MARTIN » 22 Φεβ 2013, 11:55

Παιδιά θέλω να τοποθετηθώ γενικά πάνω στα λίγα που είδα διάβασα με το ps4
οφείλω να ομολογήσω πως δεν με έχει πιάσει ντελίριο ούτε έχω εντυπωσιαστεί στο παραμικρό, καλά όλα αυτά που μαθαμε και ειδαμε αλλα πιστευω ακομα είναι
παραπολυ νωρις για να πουμε κατι σιγουρο.....η επιτυχια της κάθε κονσολας
εξαρτάτε για μένα από τα παιχνιδια και την αμεσωτητα που δινει στο χρηστη
δηλαδη… εξηγουμε
1) Παιχνιδια πρεπει να είναι πολλα και αποκληστηκα( κραχτες)
Ένα παιχνίδι που θα το δεις και θα πεις γι αυτό το παιχνιδια θελω ps4
Θα μου πειτε ειδαμε kilzone ναι ενταξει και τι εγινε σιγα αυτό το περιμενα
Εγώ λέω νέο νέα ip που για την κάθε κονσολα θα είναι το killzone της
η το halo της, τωρα αυτό που λεω πολλα παιχνιδια δεν το αναλυω ξερετε τι σημαινει
2 )παραμετρος ..με την υπηρεσια network μου αφησαν πολλα κενα και αποριες που πιστευω θα λυθουν στο μελλον όπως party η αχιλλειος φτερνα το ps3 κτλ…
Επισης ειμαι απογοτευμενος με το χειριστηριο τοσα χρονια το ιδο σουλουπι..
Επιτελους ξεκολατε ένα dualshock με οθονη βγαλατε μεχρι εκει…
Επισης καθετα και οριζοντια αρνητικος στην μην υποστηριξη τον psn αγορων
H και τον παιχνιδιων..οταν ένας χρηστης σε υποστηριζη τοσα χρονια..εχει δωσει χρημα… και εχει επενδυσει δεν μπορω να καταλαβω γιατι παντα ολες η εταιριες του αρνουνται το πιο φυσικο να μπορει να παιξει στην επομενη κονσολα ότι εχει παρει από την προηγουμενει. Σαν να μου λεει τωρα η sony που μου το ειπε καθαρα…. Ξεχνα to heavy rainy που εχεις το god of war… η uncartεd…
Και για μενα θα είναι ακομα χειροτερα όταν θα το πει η ms για το επομενο xbox
Και τους 70 και τιτλους που εχω.. η τα πολλα arcade που εχω αγορασει…
Συγγνώμη πλατιάς τον λόγο μου τελειώνω με την διευκρίνηση ότι όλα αυτά είναι η πρώτη εντύπωση που πηρά και ότι ακόμα είναι νωρίς παρά πολύ νωρίς
Η Sony πιστεύω βιάστηκε να το ανακοίνωση φοβάται μην την πατήσει όπως με το ps3
Έτσι πιστεύω ότι και η nindendo αλλα και η sony κάνανε ένα μεγάλο δώρο στην ms
Αποκαλύψαμε τα χαρτιά τους τάρα ποιος θα βγει νικητής ιδωμεν
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
MARTIN

Δημοσιευσεις : 34

Δημοσίευσηαπό Shepard » 22 Φεβ 2013, 12:02

Ετοιμα και τα επισημα sites για το Playstation 4...
http://uk.playstation.com/ps4/

Επισης ο Carmack μεσω tweet του, δηλωνει ευχαριστημενος απο το hardware της Sony...
“I can’t speak freely about PS4, but now that some specs have been made public, I can say that Sony made wise engineering choices”
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB