@ckastam κατα καιρούς έχουν γίνει 10άδες διαγωνισμοί που οποιοσδήποτε μπορούσε να λάβει μέρος, κάνοντας μόνο ένα κλικ, πχ facebook. Εαν λοιπόν ο συγκεκριμένος δίνει την εντύπωση οτι ευνοεί τους "λίγους", ε ας είναι. Και τότε που είχαν την εύνοια οι "πολλοί", είχαμε διαμαρτυρίες απο τους υπόλοιπους...Καταλαβαίνεις οτι δεν έχει νόημα, και δεν μπορεί ΠΟΤΕ όλοι να ειναι ευχαριστημένοι?
Έχετε κολλήσει ρε παίδες μερικοί στους διαγωνισμούς, δίνοντας την εντύπωση οτι γράφεται εντελώς τον καθημερινό κόπο των παιδιών για αυτό που μας προσφέρουν. Οι διαγωνισμοί είναι συμπληρωματική δραστηριότητα του site, ΟΧΙ η κύρια!
(Δεν απευθύνομαι σε κανέναν προσωπικά)
- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 20:19 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Διαγωνισμοί - Πόντοι
Αρχικά ο χρήστης το είχε δημιουργήσει στο "μπιρι μπιρι", απλάως μεταφέρθηκε εδώ. Μετα την μεταφορά του όμως μένει ένα αντίγραφο στον αρχικό τομέα που δημιουργήθηκε, για να μην μπερδευτεί ο αρχικός δημιουργός και το ψάχνει. Μετά διαγράφεται
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
ckastam έγραψε:SirLvr έγραψε:@ckastam Δεν είναι μόνο οι αναρτήσεις στο forum, έγραψα και άλλους τρόπους.. Και στο κάτω κάτω το site σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις κάποια δώρα (games, κονσόλες, κινητά) ΤΖΑΜΠΑ!! Εσύ μου λες δηλαδή είναι καλύτερο να μπαίνει κάποιος στο site μια φορά τη βδομάδα μόνο και μόνο για να μπει στους διαγωνισμούς.. Ε όχι ρε φίλε... Έστω, σου λέω εγώ, χρησιμοποιείς μόνο το forum κάνε ένα post σε ένα topic και θα πιάσεις συζήτηση με κάποιον και θα δεις πως θα κάνεις γρήγορα γρήγορα 10 αναρτήσεις στο συγκεκριμένο θέμα..
δε χρειάζεται να πιάνουμε τα άκρα -ουτε εσυ ούτε εγώ
η κουβέντα ήταν για τις αναρτήσεις στο φορουμ
1. Δε θέλω τίποτα χάρισμα - διαγωνισμος σημάινει διαγωνίζομαι - αλλά όχι με ακατόρθωτους στόχους
2. όχι δεν είπα να μπαίνει κάποιος 1 φορά την εβδομάδα κ να μπαίνει σε κλήρωση και το έχετε αποδείξει στις προηγούμενες κληρώσεις (συμμετοχές με 10 εξωγήινους ή συμμετοχές ανάλογα με τον αριθμό των εξωγήινων που έχει πιάσει ο καθένας)
3. Στον εν λόγω διαγωνισμό 400 ποντοι είναι πολλοί για το υπάρχον σύστημα 400/7=57 πόντοι την ημέρα δλδ 10 εξωγήινοι ή 19 αναρτήσεις ημερησίως....
4. Προσωπικά δίνεται την εντύπωση πως δε θέλετε να συμμετέχουν ολοι στον "διαγωνισμο" και να μπουν στην κληρωση ένας μικρός αριθμός συμμετεχόντων.....
βεβαια πάλι έχετε τα επειχηρήματα σας και δεν προκειται να αλλάξετε γνώμη (λογικο να μην μπορείτε να αλλάξετε τον διαγωνισμό στην μεση της εβδομάδας - αλλά εγω θα σας πω πως η αξιοπιστία και η ρεαλιστικότητα των διαγωνισμών θα σας κάνει περισσότερο δημοφιλής παρά τα δώρα που κληρώνετε
Προσωπικά εγώ ξεκινησα με πολύ όρεξη αλλά φοβάμαι πως απογοητεύτηκα
Μολις τον προηγουμενο μηνα, το site εκανε τον μεγαλυτερο διαγωνισμο που εχει γινει ποτε στην Ελλαδα. Πηρανε μερος χιλιαδες κοσμος κυριολεκτικα και καποιοι με το φαρμινκ κατεφεραν σε 1 βδομαδα να μαζεψουν 7000+ ποντους! Νομιζω οτι δεν χρειαζεται να επεκταθω αλλο.
Ο Μιλτος, aka nfs_maniac, νομιζω με καλυψε στα υπολοιπα.
Οι ποντοι αυτοι μαζευονται υπερανετα απο καποιο αριθμο χρηστων. Επισης υπαρχει και το live της εβδομαδας, οπου οι χρηστες μπορουν να μαζεψουν 100αρι βαθμους απλα απαντωντας σε μια ερωτηση. Αν κανεις και ενα blogpost, εχεις αλλους 75 ποντους. Με 5 αξιολογησεις σε προιοντα την ημερα, εχεις 15 ποντους, οποτε σε μια εβδομαδα 15*7=105 ποντους. Σε 7 μερες οι 400 ποντοι ειναι μια χαρα. Ο Παυλος για αρχη ηθελε 1000, μετα πηγε να το κανει 500 και τον επεισα για 400. Οποιος ασχολειται με το site θα τους μαζεψει και θα του περισσεψουν κιολας

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
Tωρα ειδα πως γινεται να κανεις αξιολογηση σε ενα παιχνιδι κλπ. Πατησα απο περιεργια στην βαθμολογια του Rising και με πεταξε εκει. ΤΡΑΓΙΚΟΣ?????

-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Ξεκινάω από τα πιο απλά. Το πρώτο post έγινε από χρήστη, ο οποίος έχει κάνει 1 post στο forum και 5 posts στο site (4 σε διαγωνισμούς και τη λέξη "τζάμπα" στο νέο για το The Witness). Μάλιστα δε συμμετέχει στη συζήτηση που ξεκίνησε, οπότε σε πρώτη φάση βγάζουμε χρήσιμα συμπεράσματα.
Όπως και να χει, επαναλαμβάνω το θέμα που έχω πει άπειρες φορές: το Enternity ΔΕΝ είναι site διεξαγωγής διαγωνισμών. Αν κάθεσαι και κρίνεις (όπως κάνουν αρκετοί και σε άλλα gaming forums και μας... κράζουν γι' αυτό), sorry αλλά έχεις χάσει το νόημα. Εμάς μας ενδιαφέρει να μάθει ο κόσμος το site και να διαβάζει τα όσα κείμενα ανεβαίνουν κάθε μέρα. Αν η μόνη σου έννοια είναι οι διαγωνισμοί, ας κάτσεις να ασχοληθείς τότε λίγο παραπάνω από ένα απλό click. Στο φινάλε, είμαστε από τα λίγα sites, για να μην πω οι μόνοι, που κάνουμε διαγωνισμούς με ένα εκατομμύριο τρόπους: likes ή shares στο Facebook, posts σε νέα και forum, παρακολούθηση εκπομπής και απάντηση σε ερωτήσεις κτλ. Αν δε σε καλύπτει κάτι από αυτά, sorry, αλλά από τη στιγμή που κάνουμε τη δουλειά μας (ενημέρωση δηλαδή για τις εξελίξεις και παρουσιάσεις), δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο (και δεν μας ενδιαφέρει να κάνουμε και κάτι άλλο).
Αυτό που έγραψε πιο πάνω ο nkav είναι αλήθεια. Είναι και για εμάς πιο εύκολο να διεκδικήσουμε δώρα και να τα προσφέρουμε. Στο φινάλε, δε νομίζω να υπάρχουν αρκετά sites που να έχουν κάθε εβδομάδα και διαφορετικό διαγωνισμό. Τέλος, για να κλείσω, αυτό που λέει ο nfs είναι απόλυτα σωστό. Ένας ενεργός χρήστης μαζεύει τους εξωγήινους αρκετά χαλαρά και ιδιαίτερα όταν μιλάμε για 1 εβδομάδα σε χρονικό περιθώριο που του δίνεται. Και γι' αυτό άλλωστε μετρήσαμε τον αριθμό των πόντων που απαιτείται και είδαμε ότι οι 1000 είναι πολλοί και τους ρίξαμε στους 400.
Σκοπός μας είναι με τους διαγωνισμούς να μας μάθει ο κόσμος, αλλά και να επιβραβευτούν όσοι ασχολούνται και διαβάζουν τη δουλειά μας, σχολιάζουν, κάνουν κουβέντα και βοηθούν στο να δημιουργηθεί αυτή η παρέα. Αν κάποιοι μπαίνουν μόνο για τους διαγωνισμούς και κάνουν την εναλλαγή σελίδων αυτοσκοπό, ε ας ταλαιπωρηθούν...
Όπως και να χει, επαναλαμβάνω το θέμα που έχω πει άπειρες φορές: το Enternity ΔΕΝ είναι site διεξαγωγής διαγωνισμών. Αν κάθεσαι και κρίνεις (όπως κάνουν αρκετοί και σε άλλα gaming forums και μας... κράζουν γι' αυτό), sorry αλλά έχεις χάσει το νόημα. Εμάς μας ενδιαφέρει να μάθει ο κόσμος το site και να διαβάζει τα όσα κείμενα ανεβαίνουν κάθε μέρα. Αν η μόνη σου έννοια είναι οι διαγωνισμοί, ας κάτσεις να ασχοληθείς τότε λίγο παραπάνω από ένα απλό click. Στο φινάλε, είμαστε από τα λίγα sites, για να μην πω οι μόνοι, που κάνουμε διαγωνισμούς με ένα εκατομμύριο τρόπους: likes ή shares στο Facebook, posts σε νέα και forum, παρακολούθηση εκπομπής και απάντηση σε ερωτήσεις κτλ. Αν δε σε καλύπτει κάτι από αυτά, sorry, αλλά από τη στιγμή που κάνουμε τη δουλειά μας (ενημέρωση δηλαδή για τις εξελίξεις και παρουσιάσεις), δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο (και δεν μας ενδιαφέρει να κάνουμε και κάτι άλλο).
Αυτό που έγραψε πιο πάνω ο nkav είναι αλήθεια. Είναι και για εμάς πιο εύκολο να διεκδικήσουμε δώρα και να τα προσφέρουμε. Στο φινάλε, δε νομίζω να υπάρχουν αρκετά sites που να έχουν κάθε εβδομάδα και διαφορετικό διαγωνισμό. Τέλος, για να κλείσω, αυτό που λέει ο nfs είναι απόλυτα σωστό. Ένας ενεργός χρήστης μαζεύει τους εξωγήινους αρκετά χαλαρά και ιδιαίτερα όταν μιλάμε για 1 εβδομάδα σε χρονικό περιθώριο που του δίνεται. Και γι' αυτό άλλωστε μετρήσαμε τον αριθμό των πόντων που απαιτείται και είδαμε ότι οι 1000 είναι πολλοί και τους ρίξαμε στους 400.
Σκοπός μας είναι με τους διαγωνισμούς να μας μάθει ο κόσμος, αλλά και να επιβραβευτούν όσοι ασχολούνται και διαβάζουν τη δουλειά μας, σχολιάζουν, κάνουν κουβέντα και βοηθούν στο να δημιουργηθεί αυτή η παρέα. Αν κάποιοι μπαίνουν μόνο για τους διαγωνισμούς και κάνουν την εναλλαγή σελίδων αυτοσκοπό, ε ας ταλαιπωρηθούν...
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Deathracer2009 έγραψε:Tωρα ειδα πως γινεται να κανεις αξιολογηση σε ενα παιχνιδι κλπ. Πατησα απο περιεργια στην βαθμολογια του Rising και με πεταξε εκει. ΤΡΑΓΙΚΟΣ?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
που το βρήκες αυτο?
εννοείς στην βαθμολογία με τον εξωγήινο στα reviews? γιατι δεν εχω βρει πουθενα λινκ για να κάνεις αξιολόγηση?
Υπάρχει λινκ?
-
ckastam - Δημοσιευσεις : 169
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες