Διαγωνισμοί - Πόντοι

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Διαγωνισμοί - Πόντοι

Δημοσίευσηαπό meetcause » 21 Φεβ 2013, 03:54

Χαιρετώ

το σύνολο των πόντων που ζητάτε για να συμπληρώσουμε συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι υπερβολικό. Δεν είναι δυνατόν να είμαστε όλη μέρα κάθε μέρα στο site.

με εκτίμηση
ΚΜ
Άβαταρ μέλους
meetcause

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 21 Φεβ 2013, 09:00

Φίλε μου το enternity κατα καιρούς έχει προσφέρει δώρα πολύ μεγάλης αξίας, ζητώντας απλώς ενα κλικ. Μην τα θέλουμε όμως και όλα δικά μας. Το να γράψεις μερικά σχόλια και βαθμολογήσεις μερικά προιόντα-reviews, δεν θέλει και τόσο κόπο. Δε γίνεται όλα τα δώρα να δίνονται με το πάτημα ενός banner, ας "κουραστούμε" και λιγάκι
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Shepard » 21 Φεβ 2013, 10:31

meetcause έγραψε:Χαιρετώ

το σύνολο των πόντων που ζητάτε για να συμπληρώσουμε συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι υπερβολικό. Δεν είναι δυνατόν να είμαστε όλη μέρα κάθε μέρα στο site.

με εκτίμηση
ΚΜ

Σας ειπε κανεις οτι το εντερνιτυ στηθηκε ως σαιτ διαγωνισμων; :roll:

Αν τους μαζεψετε καλως, αν οχι, στον επομενο παλι! Δλδ θα πρεπει να ειμαστε ΟΛΟΙ παντα σε ΟΛΟΥΣ τους διαγωνισμους;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 21 Φεβ 2013, 13:55

Εγώ ένα πράγμα πιστεύω. Όσο πιο πολλή κίνηση έχει το site, τόσο καλύτερα δώρα μπορούν οι υπεύθυνοι να "διεκδικήσουν" από τους προμηθευτές. Αλλιώς είναι να πάει ο Παύλος πχ στον Α προμηθευτή και να πει το enternity έχει καθημερινά 10.000 κλικ και αλλιώς 100.000. Ούτως οι άλλως και ο άλλος το δώρο για διαφημιστικούς λόγους το προσφέρει. Αυτό το σύστημα με τους 400 πόντους δεν το βρίσκω άσχημο και ίσα ίσα όπως είχε γραφτεί έτσι μπορούν να διευκολυνθούν και οι χρήστες οι οποίοι συμβάλλουν στην καθημερινή "διατήρηση" του enternity.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 21 Φεβ 2013, 14:01

Επίσης υπάρχουν πολλοί τρόποι να μαζέψεις πόντους. Δεν είναι μόνο οι εξωγήινοι.. Υπάρχουν τα σχόλια σε άρθρα, συμμετοχή στο forum και βαθμολόγηση προϊόντων. Το Enternity σκέφτεται και αυτούς που περνάνε αρκετό χρόνο στο site και συμμετέχουν ενεργά.
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 21 Φεβ 2013, 14:40

Ο καθημερινός ενεργός χρήστης μπορεί να μαζέψει του πόντους ΑΝΕΤΑ. Ο περαστικός που είδε δώρο και μπήκε (και μετά μην τον είδατε...), θα τα βρει σκούρα... Εμένα μου ακούγεται δίκαιο, γιατί σέβομαι αυτούς που τόσους μήνες/χρόνια έχουν αφιερώσει πολύτιμο χρόνο απο την καθημερινότητα τους στο site...
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό ckastam » 21 Φεβ 2013, 16:12

SirLvr έγραψε:Επίσης υπάρχουν πολλοί τρόποι να μαζέψεις πόντους. Δεν είναι μόνο οι εξωγήινοι.. Υπάρχουν τα σχόλια σε άρθρα, συμμετοχή στο forum και βαθμολόγηση προϊόντων. Το Enternity σκέφτεται και αυτούς που περνάνε αρκετό χρόνο στο site και συμμετέχουν ενεργά.

το θέμα είναι για να μαζέψεις πόντους π.χ. απο τις αναρτήσεις στο φορουμ θέλεις 400/3 πόντους= 133.3 αναρτήσεις ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

πεσ μου ποιος ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΡΉΣΤΗς ΘΑ ΑΝΑΡΤΑ 133.3/7=19 αναρτήσεις την ημέρα για να συμμετάσχει ?????
Αφου δεν είναι το σαιτ - σαιτ διαγωνισμών τοτε γιατι βάζει διαγωνισμους για να μαζεύει κλικ ?
Άβαταρ μέλους
ckastam

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 21 Φεβ 2013, 16:36

@ckastam Δεν είναι μόνο οι αναρτήσεις στο forum, έγραψα και άλλους τρόπους.. Και στο κάτω κάτω το site σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις κάποια δώρα (games, κονσόλες, κινητά) ΤΖΑΜΠΑ!! Εσύ μου λες δηλαδή είναι καλύτερο να μπαίνει κάποιος στο site μια φορά τη βδομάδα μόνο και μόνο για να μπει στους διαγωνισμούς.. Ε όχι ρε φίλε... Έστω, σου λέω εγώ, χρησιμοποιείς μόνο το forum κάνε ένα post σε ένα topic και θα πιάσεις συζήτηση με κάποιον και θα δεις πως θα κάνεις γρήγορα γρήγορα 10 αναρτήσεις στο συγκεκριμένο θέμα..
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Φιλικά

Δημοσίευσηαπό ckastam » 21 Φεβ 2013, 16:59

SirLvr έγραψε:@ckastam Δεν είναι μόνο οι αναρτήσεις στο forum, έγραψα και άλλους τρόπους.. Και στο κάτω κάτω το site σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις κάποια δώρα (games, κονσόλες, κινητά) ΤΖΑΜΠΑ!! Εσύ μου λες δηλαδή είναι καλύτερο να μπαίνει κάποιος στο site μια φορά τη βδομάδα μόνο και μόνο για να μπει στους διαγωνισμούς.. Ε όχι ρε φίλε... Έστω, σου λέω εγώ, χρησιμοποιείς μόνο το forum κάνε ένα post σε ένα topic και θα πιάσεις συζήτηση με κάποιον και θα δεις πως θα κάνεις γρήγορα γρήγορα 10 αναρτήσεις στο συγκεκριμένο θέμα..

δε χρειάζεται να πιάνουμε τα άκρα -ουτε εσυ ούτε εγώ
η κουβέντα ήταν για τις αναρτήσεις στο φορουμ
1. Δε θέλω τίποτα χάρισμα - διαγωνισμος σημάινει διαγωνίζομαι - αλλά όχι με ακατόρθωτους στόχους
2. όχι δεν είπα να μπαίνει κάποιος 1 φορά την εβδομάδα κ να μπαίνει σε κλήρωση και το έχετε αποδείξει στις προηγούμενες κληρώσεις (συμμετοχές με 10 εξωγήινους ή συμμετοχές ανάλογα με τον αριθμό των εξωγήινων που έχει πιάσει ο καθένας)
3. Στον εν λόγω διαγωνισμό 400 ποντοι είναι πολλοί για το υπάρχον σύστημα 400/7=57 πόντοι την ημέρα δλδ 10 εξωγήινοι ή 19 αναρτήσεις ημερησίως....
4. Προσωπικά δίνεται την εντύπωση πως δε θέλετε να συμμετέχουν ολοι στον "διαγωνισμο" και να μπουν στην κληρωση ένας μικρός αριθμός συμμετεχόντων.....

βεβαια πάλι έχετε τα επειχηρήματα σας και δεν προκειται να αλλάξετε γνώμη (λογικο να μην μπορείτε να αλλάξετε τον διαγωνισμό στην μεση της εβδομάδας - αλλά εγω θα σας πω πως η αξιοπιστία και η ρεαλιστικότητα των διαγωνισμών θα σας κάνει περισσότερο δημοφιλής παρά τα δώρα που κληρώνετε
Προσωπικά εγώ ξεκινησα με πολύ όρεξη αλλά φοβάμαι πως απογοητεύτηκα
Άβαταρ μέλους
ckastam

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 21 Φεβ 2013, 17:11

@ckastam Αν ο τόνος μου φάνηκε κάπως, ζητώ συγγνώμη, δεν είχα τέτοιο σκοπό. :) Άλλωστε σε αυτό το forum είμαστε άτομα που μοιράζονται το ίδιο χόμπι/ενδιαφέρον (gaming-τεχνολογία) . Σου φέρνω παράδειγμα τον εαυτό μου, από τη Δευτέρα που ξεκίνησε ο διαγωνισμός παίρνω περίπου κάθε μέρα 100 πόντους. Aν μαζέψεις 10 εξωγήινους, κάνεις 10 σχόλια σε άρθρα, βαθμολογήσεις 10 προϊόντα, και κάνεις και μερικά posts στο forum μαζεύονται οι 100 πόντοι σε λιγότερο από 45 λεπτά. Και έχεις για αυτό 7 ημέρες. Εμένα μου έχουν μείνει ακόμα 80 πόντοι να μαζέψω και έχω ακόμα 3 ημέρες.
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Επόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB