Εγώ πρότεινα την συγκεκριμένη samsung γιατί πριν λίγο καιρό έψαχνα τηλεόραση για τον θείο μου και το είχα ψάξει λίγο. Ο θείος μου τελικά πήρε την Samsung UE40ES6100 η οποία στην ουσία το μόνο που έχει παραπάνω είναι το smart tv και καλύτερη σχεδίαση.
Αυτή που πρότεινα εγώ όμως είναι direct led και έχει λιγότερο clouding και δεν έχει πρόβλημα με light bleeding στις γωνίες συνεπώς η εικόνα μπορεί να είναι και καλύτερη από την UE40ES6100 και γενικά από τις περισσότερες led στο αντίστοιχο κόστος. Σε αυτό βοηθάει και ο καλύτερος επεξεργαστής εικόνας που έχει η 6030. Όλα αυτά απλά τα διάβασα αλλού. Μην νομίζεται ότι είμαι κανάς ειδικός.
Το 3D τώρα σε αυτές τις ίντσες δεν ξέρω αν είναι και τρομερό. Για μένα για καλό αποτέλεσμα 3D πρέπει να πας σε 50 ίντσες και πάνω.
Αυτό με τα 100Hz ισχύει αλλά είναι καλά και για παιχνίδια και για αθλητικά κτλ.
Επίσης οι Samsung έχουν πολύ καλό media player που παίζει και mkv και τα πάντα πράγμα σημαντικό (τουλάχιστον για μένα).
@T_K_L_L_LUIGI Αν μπορείς διόρθωσε το link της panasonic γιατί δεν ανοίγει.
Σε περίπτωση που εννοείς αυτή https://www.skroutz.gr/s/446557/Panason ... 2ET5E.html όπως αντιλαμβάνεσαι μιλάμε για τελείως άλλο budget.
- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 13:19 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Αγορά Τηλεόρασης - Τι προτείνετε ?
Φίλοι μου, να κάνω μία ερώτηση εντελώς "εγκυκλοπαιδικά"...
Η τηλεόραση που πρότεινε ο φίλος Devil_7 φαίνεται εντυπωσιακή καθώς έχει και πληθώρα χαρακτηριστικών. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι: ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβουμε υπ' όψη όταν επιλέγουμε μία smart-tv πέρα από το να είναι FHD και τεχνολογίας LED. δηλαδή η συγκεκριμένη http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=8681 είναι όντως money for value;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά
Η τηλεόραση που πρότεινε ο φίλος Devil_7 φαίνεται εντυπωσιακή καθώς έχει και πληθώρα χαρακτηριστικών. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι: ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβουμε υπ' όψη όταν επιλέγουμε μία smart-tv πέρα από το να είναι FHD και τεχνολογίας LED. δηλαδή η συγκεκριμένη http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=8681 είναι όντως money for value;

-
V.for.Veteran - Δημοσιευσεις : 155
Πολύ ενδιαφέρουσες οι προτάσεις σας αν όντως είναι καλύτερη η εμπειρία με 40αρα θα το δοκιμάσω πιστεύω επιβάλετε μια επίσκεψη και σε ένα κατάστημα να τις δω απο κοντά
Έχει δοκιμάσει κανένας 3D στο Xbox ? αν ναι πώς είναι ? γενικώς με το 3D δεν το έχω κοιτάξει ελπίζω να μην κουράζει τα μάτια πολύ. Σας ευχαριστώ για τον κόπο σας 

-
georgef22 - Δημοσιευσεις : 10
georgef22 έγραψε:Πολύ ενδιαφέρουσες οι προτάσεις σας αν όντως είναι καλύτερη η εμπειρία με 40αρα θα το δοκιμάσω πιστεύω επιβάλετε μια επίσκεψη και σε ένα κατάστημα να τις δω απο κοντάΈχει δοκιμάσει κανένας 3D στο Xbox ? αν ναι πώς είναι ? γενικώς με το 3D δεν το έχω κοιτάξει ελπίζω να μην κουράζει τα μάτια πολύ. Σας ευχαριστώ για τον κόπο σας
Φίλε εγώ προσωπικά πάντως το έχω δοκιμάσει (αν πας σε κάποιο μεγάλο κατάστημα σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία) και θυμάμαι πως κόντεψα να πάθω επιληψία... δεν έχει καμία σχέση με το 3D που βλέπεις στα σινεμά, το οποίο είναι και ποιο -ας το πούμε- ανεκτό. Γενικά μιλάω, όχι μόνο για gaming το οποίο βέβαια είναι πιο επιβαρυντικό για τα μάτια...

-
V.for.Veteran - Δημοσιευσεις : 155
Panasonic-TX-L37E5E.html βάλε αυτό στο skroutz
Αυτή εννοούσα, περισσότερο σαν ένα παράδειγμα.Πχ ένας χρήστης μπαίνει στο skroytz και τυχαία επιλέγει μια κοντά στα λεφτά του παιδιού και λέει πάρε αυτή είναι πολύ καλή,χωρίς να ξέρει αν όντως είναι καλή.Τυφλή επιλογή δηλαδή.Την έφερα σαν παράδειγμα για να δω το λόγο που επιλέξατε τις οθόνες.
Αυτή εννοούσα, περισσότερο σαν ένα παράδειγμα.Πχ ένας χρήστης μπαίνει στο skroytz και τυχαία επιλέγει μια κοντά στα λεφτά του παιδιού και λέει πάρε αυτή είναι πολύ καλή,χωρίς να ξέρει αν όντως είναι καλή.Τυφλή επιλογή δηλαδή.Την έφερα σαν παράδειγμα για να δω το λόγο που επιλέξατε τις οθόνες.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
V.for.Veteran έγραψε:Φίλοι μου, να κάνω μία ερώτηση εντελώς "εγκυκλοπαιδικά"...
Η συγκεκριμένη δεν είναι smart tv. Δεν μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές κτλ. Επίσης το ότι είναι led δεν την κάνει αυτόματα value for money. Υπάρχουν plasma με λιγότερα χρήματα που έχουν πολύ καλύτερη εικόνα από πολλές led. Απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση λόγο gaming είναι καλύτερη η περίπτωση led. Εγώ ας πούμε πήρα πέρυσι plasma 51" με 500 ευρώ με πολύ καλή εικόνα αλλά τίποτα άλλο.
To σημαντικό για μένα για την συγκεκριμένη που την κάνει value for money είναι η πολύ καλή ποιότητα εικόνας χωρίς clouding και light bleeding που ακόμα και σε ακριβότερα μοντέλα της ίδιας εταιρίας αλλά και των υπολοίπων δεν θα βρεις.
Γενικά από όσους την έχουν διαβάζω ότι είναι πολύ value for money για αυτά που έχει και είναι απόλυτα ικανοποιημένοι.
-
Devil_7 - Δημοσιευσεις : 159
Θάνο έχεις φτιάξει ήδη thread με το θέμα σου, το συγκεκριμένο αφορά τον φίλο georgef22, ας μην ξεφύγουμε
Σχετικά με το 3D που είδα πιο πάνω, η γνώμη μου είναι πως αξίζει να το αποκτήσεις. Σίγουρα δεν είναι το χαρακτηριστικό που θα το χρησιμοποιείς 24/7 αλλα αν έρχεται σε μια συμφέρουσα τιμή γιατί να το αφήσεις έξω? Σε gaming σου αλλάζει ΤΕΛΕΙΩΣ την αίσθηση του παιχνιδιού, αν και όντως πάνω απο 1.30 - 2 ώρες κουράζει, χρονικό διάστημα όμως που άνετα μπορείς να χαρείς μια 3D ταινία με εντυπωσιακά αποτελέσματα
Σχετικά με το 3D που είδα πιο πάνω, η γνώμη μου είναι πως αξίζει να το αποκτήσεις. Σίγουρα δεν είναι το χαρακτηριστικό που θα το χρησιμοποιείς 24/7 αλλα αν έρχεται σε μια συμφέρουσα τιμή γιατί να το αφήσεις έξω? Σε gaming σου αλλάζει ΤΕΛΕΙΩΣ την αίσθηση του παιχνιδιού, αν και όντως πάνω απο 1.30 - 2 ώρες κουράζει, χρονικό διάστημα όμως που άνετα μπορείς να χαρείς μια 3D ταινία με εντυπωσιακά αποτελέσματα
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Επιστροφή στο Home Cinema & Gadgets
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες