Σύστημα πόντων

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό Shepard » 18 Φεβ 2013, 11:19

Φιλε μου αυτο με τους 1000 ποντους το ειδα και εγω πρωι πρωι και ζητησα την αλλαγη.

Λοιπόν, για να μπιετε στον συγκεκριμενο διαγωνισμο θα χρειαστειτε 400 ποντους!
Οι 1000 οντως ηταν υπερβολικό νουμερο αλλα προσπαθουν τα παιδια να ισορροπησουν ωστε αυτοι που ασχολουνται μεθοδικα με το σαιτ, να εχουν και το "πανω χερι" στους διαγωνισμούς. ;)

Εξυπακουεται οτι οσοι κανουν σπαμινκ σε μεγαλο βαθμο... απλά ΔΕΝ αμπινουν στην κληρωση!
Ολα ελεγχονται και μην ανησυχειτε για οσους κανουν τρελο φαρμινκ! :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 18 Φεβ 2013, 14:12

Αυτό με τους 400 πόντους το είδα πριν λίγο, αλλά για ποιον διαγωνισμό μιλάμε; Έψαξα αλλά δεν βρήκα να έχει ανακοινωθεί κάτι για αυτή την εβδομαδα.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 18 Φεβ 2013, 14:13

Πάνω αριστερά φαίνεται!!!

http://www.enternity.gr/Article/%CE%9A% ... 14746.html
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 18 Φεβ 2013, 15:32

Πιστεύω πως για τους διαγωνισμούς, αυτή η μέθοδος είναι αρκετά καλή και συμφέρουσα και για τις δύο πλευρές, site-μέλη. Πιστεύω πως και για το μεγάλο διαγωνισμό έπρεπε να είχε γίνει κάτι ανάλογο. Και ότι αλλάξανε το όριο από 1000 σε 400 δείχνει πως το enternity ακούει τους χρήστες του! :)
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 18 Φεβ 2013, 17:06

Ίσως να ήταν καλό να μπει (δεν ξερω αν ήδη υπάρχει) και ένα όριο στους εξωγήινους, πχ μόνο 20 ανα χρήστη/ διαγωνισμό, ώστε να διασφαλιστεί και μεγαλύτερη συμμετοχή στο forum & το σχολιασμό των άρθρων.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό ckastam » 05 Μαρ 2013, 18:42

Είναι θετικό το γεγονός πως ακούτε τους χρήστες της ιστοσελίδας σας και μειώσατε το όριο απο 400 :shock:! σε 150 ποντους που είναι πιο φυσιολογικό όριο για τον μέσο χρήστη που μπορει να μπει για 10-15 λεπτά ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ να διαβασει λίγο τα νεα κάνοντας ένα διάλλειμα απο την δουλειά του (όσοι δουλευουν).
Νομιζω έτσι και περισσότερα άτομα θα παιρνουν μέρος στους διαγωνισμούς και πιο ορθολογιστική χρήση του φόρουμ θα γίνεται και τους στόχους σας θα πετυχαίνετε.
Ο μονος λόγος που θα μπορούσε να δικαιολογηθει ο αριθμός των 400 πόντων ειναι η ακριβεια του βραβειου δλδ το mls δεν έχει την ίδια αξια με το videogame

Να σημειωθεί πως όσον αφορά την αξιολόγηση προιοντων δεν αναφέρεται κάπου συγκεκριμένα ο τρόπος που γίνεται και γιαυτο γίνονται κ παρεξηγήσεις -δεν ειμαστε όλοι "παλιοι" να τα ξέρουμε όλα

επίσης κατι που θίχτηκε για τις παλιές αναρτήσεις που ξεθάβονται - απο την στιγμή που είναι "ξεκλειδωτες" μπορεί ο καθένας να εκφραστεί οποτε αν το βρίσκεται λάθος - μετα απο κάποιο χρονικο διαστημα μπορείτε να τα κλειδωνεται για να μην μπορει να σχολιαζει κανεις αλλος.

Καλη επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες

@nkav64 σιγα που τους είδες τους 20 εξωγήινους - την προπερασμένη Κυριακή δεν μπορεσα να βρω ούτε έναν!
Άβαταρ μέλους
ckastam

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 05 Μαρ 2013, 18:49

ckastam έγραψε:Είναι θετικό το γεγονός πως ακούτε τους χρήστες της ιστοσελίδας σας και μειώσατε το όριο απο 400 :shock:! σε 150 ποντους που είναι πιο φυσιολογικό όριο για τον μέσο χρήστη που μπορει να μπει για 10-15 λεπτά ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ να διαβασει λίγο τα νεα κάνοντας ένα διάλλειμα απο την δουλειά του (όσοι δουλευουν).
Νομιζω έτσι και περισσότερα άτομα θα παιρνουν μέρος στους διαγωνισμούς και πιο ορθολογιστική χρήση του φόρουμ θα γίνεται και τους στόχους σας θα πετυχαίνετε.
Ο μονος λόγος που θα μπορούσε να δικαιολογηθει ο αριθμός των 400 πόντων ειναι η ακριβεια του βραβειου δλδ το mls δεν έχει την ίδια αξια με το videogame

Να σημειωθεί πως όσον αφορά την αξιολόγηση προιοντων δεν αναφέρεται κάπου συγκεκριμένα ο τρόπος που γίνεται και γιαυτο γίνονται κ παρεξηγήσεις -δεν ειμαστε όλοι "παλιοι" να τα ξέρουμε όλα

επίσης κατι που θίχτηκε για τις παλιές αναρτήσεις που ξεθάβονται - απο την στιγμή που είναι "ξεκλειδωτες" μπορεί ο καθένας να εκφραστεί οποτε αν το βρίσκεται λάθος - μετα απο κάποιο χρονικο διαστημα μπορείτε να τα κλειδωνεται για να μην μπορει να σχολιαζει κανεις αλλος.

Καλη επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες

@nkav64 σιγα που τους είδες τους 20 εξωγήινους - την προπερασμένη Κυριακή δεν μπορεσα να βρω ούτε έναν!

Κοιτα αμα συμμετεχεις στο φορουμ και μετα βρισκεις το πολυ 2 εξωγηινους την ημερα το λιγοτερο σε 3-4 μερες εχεις μαζεψει τους ποντους. Με το MGR δεν προλαβα αλλα με την Λαρα ειμαι γυρω στους 20 ποντους μεχρι να συμμετασχω στον διαγωνισμο.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Goss » 06 Μαρ 2013, 00:09

Προσωπικά δεν έχω κάποιο θέμα με αυτό το σύστημα σαν ιδέα, ίσα ίσα το βρίσκω αρκετά καλό και έχει την πλάκα του. Το θέμα είναι ότι τουλάχιστον σε μένα, δεν ήταν λίγες οι φορές που πατώντας πάνω στον εξωγήινο μου έβγαζε μήνυμα ότι δεν είναι έγκειρη η συμμετοχή μου κλπ χωρίς να έχω κάνει κάτι λάθος. Φυσικά έτσι και γίνει αυτό παρότι λέει προσπάθησε πάλι ότι και να κάνεις τους έχεις χάσει τους πόντους.
Άβαταρ μέλους
Goss

Δημοσιευσεις : 42

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 06 Μαρ 2013, 00:40

Αν έχεις πολλά tab ανοιχτά δεν σε αφήνει.Το σύστημα πολύ σπάνια να κολλήσει και να σου πετάξει τέτοιο μήνυμα χωρίς λόγο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό Goss » 06 Μαρ 2013, 00:53

T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Αν έχεις πολλά tab ανοιχτά δεν σε αφήνει.Το σύστημα πολύ σπάνια να κολλήσει και να σου πετάξει τέτοιο μήνυμα χωρίς λόγο.

Ναι φίλε το γνωρίζω αυτό. Όποτε μου έχει συμβεί είχα μία καρτέλα ανοιχτή, εκτός από την πρώτη φορά που δεν το γνώριζα...
Άβαταρ μέλους
Goss

Δημοσιευσεις : 42

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB