- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 18:49 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Σύνθεση υπολογιστή για gaming
Όντως, πιστεύω οτι ο SSD αποκτά μεγαλύτερη αξία όταν απευθύνεται σε παιχνίδια. Τώρα το να μου φορτώνει τα windows σε 10 δευτερόλεπτα,εμένα προσωπικά δεν μου λέει και κάτι
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Επειδή αυτή τη "πατέντα" (ssd + sata) την έχω δοκιμάσει σε αρκετούς υπολογιστές, μπορώ να σου πω με σιγουριά πως δεν χρησιμεύει μόνο για τα παιχνίδια ή για να σου bootάρει πιο γρήγορα τα windows βοηθάει επίσης και στο multitasking. Είναι μεγάλη η διαφορά στην εγγραφή και στην ανάγνωση από τους μηχανικούς δίσκους, και ο συγκεκριμένος ssd που προτείνω είναι πραγματικά money for value από το να φορέσεις 16gb μνήμη. Πιστεύω πως σε έναν επεξεργαστή i5 τα 2gb μνήμη για κάθε πυρήνα είναι υπέρ αρκετά. Βέβαια όπως αναφέρει και ο φίλος T_K_L_L_LUIGI ο HAL13 αποφασίζει 

-
V.for.Veteran - Δημοσιευσεις : 155
Τον υπολογιστή δεν τον έφτιαξα ακόμα, αλλά τα κομμάτια τα έχω παραγγείλει και αναμένεται η παράδοσή τους:
Κουτί - GMC H-80
Μητρική - Gigabyte GA-Z77X-UD3H
Επεξεργαστής - INTEL CORE I5-3570K
Κάρτα Γραφικών - PALIT GEFORCE GTX660 2GB GDDR5
Τροφοδοτικό - COOLERMASTER RS750 80+ BRONZE
Μνήμη - CORSAIR CML8GX3M2A1600C9 VENGEANCE LP 8GB (2X4GB) PC3-12800 DUAL CHANNEL KIT
Σκληρός - WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3
Όταν με το καλό έρθουν και τον φτιάξω δε θα αργήσει και το benchmark στο metro 2033
Κουτί - GMC H-80
Μητρική - Gigabyte GA-Z77X-UD3H
Επεξεργαστής - INTEL CORE I5-3570K
Κάρτα Γραφικών - PALIT GEFORCE GTX660 2GB GDDR5
Τροφοδοτικό - COOLERMASTER RS750 80+ BRONZE
Μνήμη - CORSAIR CML8GX3M2A1600C9 VENGEANCE LP 8GB (2X4GB) PC3-12800 DUAL CHANNEL KIT
Σκληρός - WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3
Όταν με το καλό έρθουν και τον φτιάξω δε θα αργήσει και το benchmark στο metro 2033

-
HAL13 - Δημοσιευσεις : 14
Μπράβο ρε φιλαράκι, με το καλό και η συναρμολόγηση! Εγώ δεν θέλω benchmark θέλω φώτο από το εργαλείο...
Γιατί το κουτί τα σπάει... 

-
Προσωπικά με απογοήτευσες που πήρες mid tower,ενώ είναι καλό σαν κουτί δυστυχώς δεν θα έχεις πολύ χώρο να δουλέψεις,η 660 έχει μέγεθος 24cm ενώ το κουτί σου δίνει χώρο μέχρι 28cm ίσως σε ζορίσει λίγο στην εγκατάσταση.Το full tower μια φορά το αγοράζεις! Τέλος πάντων ελπίζω να σε βολέψει και καλό gaming.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Ναι, δεν διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά το συγκεκριμένο είναι ένα πολύ αξιόλογο κουτί και σε πολύ καλή τιμή, μη σε ξεγελάει που είναι mid tower...

-
Έχω δει βίντεο,αλλά προσωπικά προτιμώ ένα full tower το οποίο σου παρέχει άνεση για εργασία καθώς και καλύτερες θερμοκρασίες.Όπως αγαπάει όμως ο φίλος μας.Περιμένουμε να δούμε τα bench!

-
T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Έχω δει βίντεο,αλλά προσωπικά προτιμώ ένα full tower το οποίο σου παρέχει άνεση για εργασία καθώς και καλύτερες θερμοκρασίες.Όπως αγαπάει όμως ο φίλος μας.Περιμένουμε να δούμε τα bench!
Όπως σου είπα δεν διαφωνώ, τα βίντεο δεν τα έβαλα μόνο για σένα

-
Ντροπή και αίσχος.Πρώτα μας ξεζούμισε και μας πήρε τις γνώσεις και τώρα ούτε κουβέντα.Το πιο πιθανό να λιώνει στο gaming τώρα.Ακόμα να δούμε το pc,τι έχει γίνει;Κάνα benchmark θα δούμε;

-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες