Πρόβλημα με PS3...

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 14 Φεβ 2013, 14:04

enjoy capitalism φιλαρακο. σε επιασαν κοτσο και δε μπορεις να κανεις τιποτα γιατι σε επιασαν κοτσο νομιμα. αν εσυ ομως το πειραζες το πλευ και το τσιπαρες θα ησουν παρανομος. αυτοι σε εξαπατουν νομιμα με τη προστασια 4524857220258020982 νόμων. αλλα ουτε ενας νομος να προστατευσει εσενα. Λογικα θα εχεις καποια εγγυηση ισως μετα την επισκευη? αν δεν εχει περασει αρκετος καιρος ισως στο φτιαξουν δωρεαν. Δεν αξιζει η επισκευη παντως για rrod ylod κτλπ... και εγω το ειχα φτιαξει το χβοχ και ξαναχαλασε και εριχνα καντιλια.
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

Δημοσίευσηαπό gamelover » 14 Φεβ 2013, 14:25

καλα ναι αυτο ξερω....με τους νομους και τη προστασια καταναλωτων ας μην επεκταθω.....μου ειπαν οτι με την αποδειξη οτι ο,τι και αν συμβει το ξαναπαω και το αλλαζουν...εχω 1 χρονο εγγυηγη(με το δευτερο ps3) αλλα χαλασε πολυ συντομα!!δλδ καθε 2 μηνες θα ειμαι εκει και θα αλλαζω ps3;;;;;! και τωρα που ειπα προστασια καταναλωτων θα ριξω και κανα τηλεφωνακι μου φαινεται μονο και για την ενημερωση αρκει, γιατι πλεον δεν ειναι να αφηνεις τιποτα...!!
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό V.for.Veteran » 14 Φεβ 2013, 15:21

gamelover έγραψε:εχω το παλιο την fat κονσολα και μαλιστα την 40gb και απο τη καταλαβα αυτη ειναι και η πιο ελλατωματικη....ρε συ με αυτην την υπερθερμανση δεν το εχω καταλαβει...ποση δλδ αποσταση μπορει να θελει απο τα επιπλα(ειχα ακουσει κατι για 40cm αποσταση να εχει η εξοδος του αερα πισω σε σχεση με αλλο αντικειμενο, π.χ. τοιχο...) γιατι απορω δεν ειχα ασχοληθει καιρο..... ναι σου δινουν αλλο μεταχειρισμενο....τα στελνουν στη γαλλια(ετσι ειπαν) και τα ανοιγουν τα αποσυναρμολογουν μαλλον και ξανα συναρμολογηση. Η κονσολα μου ειχε τελειωσει με την εγγυηση γι'αυτο και εσκασα 140 ευρω..... αλλα εχω παλι για 1 χρονο....

Αυτό που λες ισχύει. και γενικά καλό είναι να τοποθετείται σε ανοιχτό χώρο. Βέβαια αν είναι να σου τύχει θα σου τύχει... δεν είναι σώνει και καλά δικό σου σφάλμα, ειδικά οι 40αρες είχαν πρόβλημα από την αρχή, εγώ για παράδειγμα, όταν την αγόρασα, μετά από μερικές ημέρες δεν δούλευε η κεφαλή (laser) και μου το άλλαξαν σχεδόν αμέσως. Αφού λοιπόν έχεις ένα χρόνο, το πας πίσω και το πιο πιθανό να σου την αντικαταστήσουν (πάλι) αλλά αυτή τη φορά δωρεάν. Μην το πολύ σκαλίσεις το "μηχάνημα" (γνώμη μου).
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
V.for.Veteran

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό gamelover » 14 Φεβ 2013, 15:33

οχι δεν θα το πειραξω καθολου...ποτε δεν το εκανα(καλως ή κακως) απλα τωρα κλαιω τα 140 που εδωσα....να το ξερα να παιρνα την καινουργια εξ'αρχης(190ευρω)..... και οχι τιποτα αλλο θα ανεβω πανω και θα τους κραξω τωρα..... δλδ ελεος....μετα απο 2 μηνες και να χαλασει....;; πλεον με ολα αυτα που ακουω για τις next gen που θα ερθουν και απο την εμπειρια που εχω που μου χαλασε η προηγουμενη κονσολα αλλα και η τωρινη τοσο γρηγορα πραγματικα σκεφτομαι να σταματησω το gaming.....
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσίευσηαπό V.for.Veteran » 14 Φεβ 2013, 15:43

Καλά, εδώ ισχύει ότι είπε ο φίλος vonzuchter. Δεν βρίσκεις και πολύ άκρη... ειδικά σε αυτή τη χώρα πάσχουμε πολύ από customer care... πραγματικά σε καταλαβαίνω, αλλά και να φωνάξεις δεν θα βρεις άκρη δυστυχώς, τη ζαχαρένια σου θα χαλάσεις, είναι καλυμμένοι βλέπεις...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
V.for.Veteran

Δημοσίευσηαπό gamelover » 14 Φεβ 2013, 17:11

χαχα!το ξερω....απλα θα τους κραξω λιγακι ετσι για να μου φυγει και μενα η οργη μου.... :-P
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσίευσηαπό V.for.Veteran » 14 Φεβ 2013, 18:30

gamelover έγραψε:χαχα!το ξερω....απλα θα τους κραξω λιγακι ετσι για να μου φυγει και μενα η οργη μου.... :-P

αμα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
V.for.Veteran

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB