- Τώρα είναι 12 Ιούλ 2025, 12:43 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ολυμπιακός
Ενταξει παιδια και οι αλλοι κανανε 2 σουτ(αρες) απο το σπιτι τους και πηγανε στο γαμα. 100 φορες να το ξανακανουν μπορει να να μην το ξαναπετυχουν. Παντως εμενα σημερα μου αρεσε λιγο η ομαδα αλλα φαίνεται οτι εχει πεσει πολυ η ποιοτητα.
-
akisbeat77 - Δημοσιευσεις : 95
Mπα θα φύγει αν κάνει μερικές ήττες μην αγχώνεσαι
Χάλια με ατρόμητο. Πολύ χαλαρότητα. Είπαμε πήραμε πρωτάθλημα αλλά μη το παρακάνουμε.
Βλέπει κανείς το μπάσκετ;

Βλέπει κανείς το μπάσκετ;
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Δεν μου άρεσε πάντως ΚΑΘΟΛΟΥ αυτο που είδα... Λίγο πιο σοβαρός (και εύστοχος) αν ήταν ο ΠΑΟ, θα το είχε πάρει για πλάκα το παιχνιδάκι... Μόνο ο Χάινς μου άρεσε που το παλικάρι τα έβαζε με όλους. Ο Λο είχε πετύχει κάθε σημείο του στεφανιού εκτός απο το διχτάκι, ο Σπανούλης είχε πάει για καφέ με την οικογένεια στο μικρολίμανο... Όχι τίποτα, αλλα θα μας έπαιρνε το παιχνίδι και η μπετονιέρα...
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Δεν ήταν φοβερό παιχνίδι απο εμάς αλλά σωστά αφήναμε μερικούς παίκτες του ΠΑΟ να σουτάρουν. Γενικώς η άμυνα ήταν καλή, κυρίως στα ριμπάουντ όπου και πήραμε κρίσιμα επιθετικά. Περπέρογλου πολύ καλός, Πρίντεζης επίσης καλός στο 1ο ημίχρονο, Παπανικολάου μερικά κρίσιμα καλάθια, Πάουελ 2-3 καλές άμυνες, Χάινς πάρα πολύ καλός και Λο πολύ καλός στο τέλος όμως. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα. Πιστεύω είχαμε αρκετό άγχος. Αν είχαμε νικήσει ΠΑΟΚ δεν θα είχαμε τόσο. Ο ΠΑΟ από την άλλη τρομερά άστοχος, ευτυχώς, αν και με την άμυνά μας τον αναγκάσαμε να πάρει αρκετά σουτ στην λήξη της επίθεσης και αυτό σημαίνει ότι εκεί λειτούργησε η άμυνα. Ήταν και η έδρα καυτή οπότε μετράει και αυτό στην αστοχία του ΠΑΟ. Πάντως σίγουρα μπορούμε και καλύτερα όπως και οι βάζελοι γι αυτό ελπίζω να κοιτάξουμε τα λάθη μας μετά τον αγώνα και να αφήσουμε τους πανυγιρισμούς.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες