Πάντως με Λεμονή και Μπάγιεβιτς κάναμε τις καλύτερες χρονιές και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη. Μπορεί με τον Λεμονή να κοντέψαμε να χάσουμε ένα πρωτάθλημα αλλά τότε ήταν άλλες εποχές. Ήταν πολύ πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Καμία σχέση με τα τελευταία χρόνια. Για μένα δεν λέει τίποτα για τον προπονητή ή τους παίκτες αν πάρουμε πρωτάθλημα όταν οι υπόλοιπες ομάδες είναι σε τόσο χαμηλό επίπεδο. Και χωρίς προπονητή παίρνουμε πρωτάθλημα. Στην Ευρώπη είναι το θέμα τι κάνουμε. Εκεί φαίνεται η πραγματική μας αξία. Τώρα δεν θα παίρναμε σε καμία περίπτωση διπλό (1-3) από την Βέρντερ και μάλιστα με ανατροπή. Ο Λεμονής το είχε πάρει το 2πλό τότε. Όταν έβγαζε τον Γκαλέτι για να βάλει Κοβάσεβιτς, αν δεν κάνω λάθος, τον έβριζαν όλοι αλλά μετά βάλαμε 3 γκολάκια. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τον έδιωξε ο Κόκκαλης. Για μένα ήταν τραγικό λάθος. Ακόμα θα μπορούσαμε να τον έχουμε. Θεωρώ λάθος την τακτική να αλλάζεις προπονητή κάθε χρόνο ή κάθε 6 μήνες. Οι προπονητές πρέπει να μένουν χρόνια. Δείτε τις μεγάλες ομάδες του εξωτερικού. Δεν μπορείς για 1-2 κακά αποτελέσματα να διώχνεις προπονητή. Τεράστιο λάθος. Και τώρα τον Ζαρντίμ κακώς τον διώξαμε. Αήτηττος στο πρωτάθλημα και μέσα σε Ευρώπη. Μου θέλουν και θέαμα. Κάτσε πρώτα να κάνεις κάτι καλό στην Ευρώπη και βλέπουμε για το θέαμα. Όσο για τα γκολ καλά έκανε και τα πανυγίριζε. Εμένα μπορεί να μην μου γέμιζε το μάτι από την αρχή αλλά αφού τα πάει καλά δεν τον διώχνεις και πόσο μάλλον στη μέση της χρονιάς. Όλα καλά ο Κόκκαλης και ο Μαρινάκης, έχουν βοηθήσει τον Ολυμπιακό αλλά στο θέμα προπονητή είναι τελείως λάθος. Πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι προπονητές οι ίδιοι. Αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν τη δουλειά τους και καταλάβετε ότι δεν είναι μίας χρήσης.