- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 20:26 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Σύστημα πόντων
Ε αφού φαρμάρουν εξωγήινους ρε συ. Μετράνε και για τους πόντους του μήνα. Αλλά εφόσον τρέχει ο επετειακός διαγωνισμός δεν νομίζω ότι οι πόντοι του μήνα έχουν σημασία. Αν ενδιαφέρεσαι πάντως για τον διαγωνισμό από Δευτέρα ξεκίνα ανελέητο φάρμινκγ (δεν προλαβαίνεις αυτής της εβδομάδας) γιατί είναι και η τελευταία εβδομάδα νομίζω. Πάντως θέλει πολύ λιώσιμο να ξέρεις 

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
PetrifieD- έγραψε:Ε αφού φαρμάρουν εξωγήινους ρε συ. Μετράνε και για τους πόντους του μήνα. Αλλά εφόσον τρέχει ο επετειακός διαγωνισμός δεν νομίζω ότι οι πόντοι του μήνα έχουν σημασία. Αν ενδιαφέρεσαι πάντως για τον διαγωνισμό από Δευτέρα ξεκίνα ανελέητο φάρμινκγ (δεν προλαβαίνεις αυτής της εβδομάδας) γιατί είναι και η τελευταία εβδομάδα νομίζω. Πάντως θέλει πολύ λιώσιμο να ξέρεις
Δηλαδη να ψαχνω σε ολα τα αρθρα του site για εξωγηινους; ME THN KAMIA.......
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Δε νομίζω οτι τα δύο γεγονότα σχετίζονται. Ίσα ίσα που με το φαρμάρισμα τα posts στο φορουμ θα έπρεπε να πηγαίνουν σύννεφο 

-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Όχι ο nkav64 έχει δίκιο. Είναι αργός το φόρουμ για πόντους γιατί δεν μπορούν να κάνουν συνεχόμενα ποστ. Οπότε ασχολούνται με εξωγήινους και δεν τους νοιάζει το φόρουμ. Οπότε το φαρμ επικεντρώνεται κυρίως σε εηωγήινους και άντε και σε βαθμολογήσεις προϊόντων. Γι αυτό έχει πέσει σε κίνηση το φόρουμ. Αν δεν υπήρχε περιορισμός θα υπήρχε κίνηση αλλά τα περισσότερα θα ήταν σπαμ. Ακόμα υπάρχει λίγο σπαμ αλλά είναι πολύ λίγο και τα περισσότερα τα σβήνετε, οπότε οι φάρμερς δεν ασχολούνται καν 

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
nfs_maniac έγραψε:Ο ίδιος όμως περιορισμός υπάρχει και στα σχόλια αν δεν κάνω λάθος,κι εκεί μια χαρά posts γίνονται
Απο γνωστους κυριως χρηστες και για αυτο ειναι μια χαρα....

-
Ρε παιδια να σας κανω νια ερωτηση;
Γιατι σας νοιάζει τοσο πολυ τι κανουν οι αλλοι και μαζευουν ποντους ; Στην τελικη καλα κανουν αφου ετσι μονο μπορεις να μαζεψεις ποντους με το να λιωσεις στο site , εγω προσωπικά ειχα λιγο ελευθερο χρονο την προηγουμενη εβδομαδα και ασχοληθηκα αλλα δεν μαζεψα ουτε 300 ποντους (ειχα και αλλα πραγματα απο το να μπαινω στο ιντερνετ). Απορησα και εγω πως μπορουνε καποιοι και μαζευουν 2000 ποντους , αλλα το να καθομαστε και να λεμε αα εμεις ειμαστε οι πιο παλιοι εδω μεσα και οι αλλοι μπηκανε και σχολιαζουνε μονο για τους ποντους δεν νομιζω να ωφελει κανεναν .
Το Enternity δεν ειναι τσιφλικι κανενος!!!
Γιατι σας νοιάζει τοσο πολυ τι κανουν οι αλλοι και μαζευουν ποντους ; Στην τελικη καλα κανουν αφου ετσι μονο μπορεις να μαζεψεις ποντους με το να λιωσεις στο site , εγω προσωπικά ειχα λιγο ελευθερο χρονο την προηγουμενη εβδομαδα και ασχοληθηκα αλλα δεν μαζεψα ουτε 300 ποντους (ειχα και αλλα πραγματα απο το να μπαινω στο ιντερνετ). Απορησα και εγω πως μπορουνε καποιοι και μαζευουν 2000 ποντους , αλλα το να καθομαστε και να λεμε αα εμεις ειμαστε οι πιο παλιοι εδω μεσα και οι αλλοι μπηκανε και σχολιαζουνε μονο για τους ποντους δεν νομιζω να ωφελει κανεναν .
-
kmanikas13 - Δημοσιευσεις : 50
kmanikas13 έγραψε:Ρε παιδια να σας κανω νια ερωτηση;
Προσωπικα δεν με ενδιαφερουν τα δωρα. Δεχομαι το γεγονος οτι ο διαγωνισμος ειναι καθαρα για να διαφημιστει το site. Ο αλλος για να μαζευει χιλιαδες ποντους φαρμαρει εξωγηινους και δεν ξερω τι αλλο κανει. Αμφιβαλλω μολις τελειωσει ο διαγωνισμος αν θα παραμεινει ενας ελαχιστος αριθμος χρηστων (αυτοι με τους πολλους ποντους) που θα συμμετεχει στο φορουμ. Γιατι οπως και να το κανουμε εχεις χρονο για να κυνηγας εξωγηινους και δεν εχεις χρονο να συμμετεχεις στο forum για να υπαρχει μια συζητηση;

-
Το ίδιο ακριβώς. Τα δώρα καλά να είμαστε να τα αγοράσουμε από την τσέπη μας. Εμένα κάτι το οποίο θα μου άρεσε θα ήταν τα δώρα μιας συγκεκριμένης εβδομάδας να πήγαιναν σε κάποιο κοινοφελές ίδρυμα φιλοξενίας παιδιών. Σε κάποια παιδιά τα οποία η μοίρα τους όρισε δυσκολίες. To site μακάρι να διαφημιστεί γιατί τα παιδιά κάνουν πολύ καλή δουλειά και μακάρι να αποκτούσε και νέους χρήστες που να συμμετέχουν στις συζητήσεις. Αμφιβάλω όμως και εχώ εάν από όλους αυτούς που "ξαφνικά" εμφανίστηκαν μόλις ανακοινώθηκε ο διαγωνισμός, εάν τελικά θα παραμείνει έστω και ένας, μέχρι τον επόμενο μεγάλο διαγωνισμό 

-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης