Game Boy memories

Επειδή ο παλιός είναι αλλιώς

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 02 Φεβ 2013, 20:53

V.for.Veteran έγραψε:Ναι το mario kart ήταν σκάλες ανώτερο. Το θέμα είναι πως κατάφερες να κάνεις την αλλαγή :D

Εεε είχα γουρλώσει τα μάτια ήμουν και μικρός τότε,γκόμενα η πωλήτρια δεν θέλει και πολύ!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό V.for.Veteran » 02 Φεβ 2013, 21:26

T_K_L_L_LUIGI έγραψε:
V.for.Veteran έγραψε:Ναι το mario kart ήταν σκάλες ανώτερο. Το θέμα είναι πως κατάφερες να κάνεις την αλλαγή :D

Εεε είχα γουρλώσει τα μάτια ήμουν και μικρός τότε,γκόμενα η πωλήτρια δεν θέλει και πολύ!

Να σε καλά ρε φίλε με έκανες και γέλασα! :D :D :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
V.for.Veteran

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό gamelover » 04 Φεβ 2013, 22:20

για μενα game boy=pokemon νομιζω απο τοτε που βγηκαν αυτα τα τερατακια αυτες οι 2 εννοιες εγιναν μια..... δεν νοειται gameboy χωρις κασετα pokemon και το αντιστροφο......
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό V.for.Veteran » 04 Φεβ 2013, 23:03

gamelover έγραψε:για μενα game boy=pokemon νομιζω απο τοτε που βγηκαν αυτα τα τερατακια αυτες οι 2 εννοιες εγιναν μια..... δεν νοειται gameboy χωρις κασετα pokemon και το αντιστροφο......

Καλέ μου φίλε ωραία και τα ποκεμον, αλλά το έχω συνδέσει με άλλα παιχνίδια το γκρίζο διαμαντάκι της Nintendo...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
V.for.Veteran

Δημοσίευσηαπό KATHIKAKI » 18 Φεβ 2013, 19:52

GameBoy = Super Mario σε οποιοδήποτε game και να βγήκε!!!!!
KATHIKAKI

Δημοσιευσεις : 28

Δημοσίευσηαπό V.for.Veteran » 18 Φεβ 2013, 19:59

Συμφωνώ φίλε KATHIKAKI το κλασσικότερο platform όλων των εποχών! Είχε πέσει πολύ λιώσιμο εκείνη την εποχή :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
V.for.Veteran

Δημοσίευσηαπό KATHIKAKI » 18 Φεβ 2013, 20:07

Ειδικά μετά το 2 που είχε και save games....χαμός!!!!!! Τρελή εξέλιξη!!!! Άσε που έσκασε κ ο Wario μετά..... ;) (ακόμα το GameBoy μου λειτουργεί κανονικότατα μετά από 20+χρόνια και άπειρο παιχνίδι, τα κουμπιά έχουν μαλακώσει μόνο!!!)
KATHIKAKI

Δημοσιευσεις : 28

Δημοσίευσηαπό V.for.Veteran » 18 Φεβ 2013, 20:50

Εγώ δυστυχώς 'έχω το μαύρο... με καμένο pixel και ψάχνω να βρω το γκρι σε καλή τιμή (και από Αθήνα) αλλά αποδεικνύεται δύσκολο τελικά... πάντως μπράβο σου... αν έχεις στα υπ' όψιν κανένα που να πουλάει το δικό του να ξέρεις υπάρχει αγοραστείς

ΥΓ. Το γκρι το διέλυσα, του έχωσα κουτουλιά (έπαιζα kick off ) αυτό θα πει βία και videogames :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
V.for.Veteran

Δημοσίευσηαπό ZakasGr » 18 Φεβ 2013, 21:02

πρεπει να ημουν 4 τεσσετα οταν πηρω το ασπρο (γκρι) και μαλιστα με την κοκκινη κασετα ποκεμον (charizard).. απλα αλλαξε ολη την παιδικη μου ηλικια..
Άβαταρ μέλους
ZakasGr

Δημοσιευσεις : 22

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 20 Φεβ 2013, 21:48

Και εγώ το μάυρο έχω, μου αρέσει πιο πολύ από το γκρί. Το δικό μου είναι υγιέστατο, αρκεί να βρώ βέβαια που είναι καταχωνιασμένο :) Μυθική παιχνιδομηχανή.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Retro

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB