@Lorgrim
Μη τα φοβασαι τα zelda. Εχουν τον τροπο τους, δεν κουραζουν. Λιγες φορες θα πεθανεις, κι αυτες κυριως στους αρχηγους! Απλα εχει πολλη εξερευνηση και παρ'ολο που το βασικο σεναριο ειναι γραμμικο, θα χρειαστει να ψαχτεις για το επομενο βημα σου. Δεν ειναι σε καμια περιπτωση σπασιμο νευρων, πιο πολυ ειναι ενα μαγικο ταξιδι.
Το συγκεκριμενο μαλιστα περαν του οτι θεωρειται ευρεως το καλυτερο παιχνιδι ολων των εποχων, με τις μικρες βελτιωσεις στο 3ds δεν εχει τιποτε να ζηλεψει απο εναν συγχρονο τιτλο. Αντιθετως θα δεις πολλους απο τους μηχανισμους που θεωρουμε δεδομενους σε συγχρονα action adventure(target lock/action button) να δουλευουν καλυτερα απο πολλα, παρ'ολο που στην ουσια σε αυτο το παιχνιδι καναν την 1η τους εμφανιση! Μη το σκεφτεσαι καν.
- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 07:01 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Το δυσκολότερο game
Το Zelda το ψηφιζω και εγώ ανεπιφύλακτα. Πέραν ότι είναι κορυφαίο παιχνίδι ένας λόγος που το αγόρασα είναι το lastability. Καλύτερα όπως έγραψαν τα παιδιά να μου πάρει πολύ καιρό να το τερματίσω, παρά να δώσω ένα 60άρι για παιχνίδι του 10ωρου. Για θυμηθείτε και παλιά που τα παιχνίδια δεν είχαν save & continue? Έφτανες στην τελευταία πίστα, έχανες και μετά πάλι από την αρχή. Δεν ήταν καλύτερα τότε;
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220

Riven! Το παιχνίδι μου πήρε μήνες για να το τερματίσω. Είχα πονοκεφαλιάσει. ήθελα να τα παρατήσω. Ήθελα να το πετάξω.. Ήθελα να δω τους δημιουργούς να υποφέρουν! Παρ' όλα αυτά μετά από 3 μήνες κατάφερα να το τελειώσω και υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μη παίξω άλλο παιχνίδι της σειράς...
Που να ήξερα ότι θα έβγαινε το Myst 3... Damn!
---------------------------------------ΤρελόGamer--------------------------------------
-
Trelogamer - Δημοσιευσεις : 28
alex4444 έγραψε:@Lorgrim
Μη τα φοβασαι τα zelda. Εχουν τον τροπο τους, δεν κουραζουν. Λιγες φορες θα πεθανεις, κι αυτες κυριως στους αρχηγους! Απλα εχει πολλη εξερευνηση και παρ'ολο που το βασικο σεναριο ειναι γραμμικο, θα χρειαστει να ψαχτεις για το επομενο βημα σου. Δεν ειναι σε καμια περιπτωση σπασιμο νευρων, πιο πολυ ειναι ενα μαγικο ταξιδι.
Το συγκεκριμενο μαλιστα περαν του οτι θεωρειται ευρεως το καλυτερο παιχνιδι ολων των εποχων, με τις μικρες βελτιωσεις στο 3ds δεν εχει τιποτε να ζηλεψει απο εναν συγχρονο τιτλο. Αντιθετως θα δεις πολλους απο τους μηχανισμους που θεωρουμε δεδομενους σε συγχρονα action adventure(target lock/action button) να δουλευουν καλυτερα απο πολλα, παρ'ολο που στην ουσια σε αυτο το παιχνιδι καναν την 1η τους εμφανιση! Μη το σκεφτεσαι καν.
Δε με τρομάζει η δυσκολία αγαπητέ. Αυτό που με προβληματίζει είναι το μέγεθος. Ο χρόνος που έχω διαθέσιμος για gaming είναι εξαιρετικά περιορισμένος (για να πιάσω κανένα παιχνιδάκι πρέπει πρώτα να βάλω για ύπνο τη γυναίκα και την κόρη) και αν είναι τόσο τεράστιο όσο λέτε με βλέπω να παίρνω το 3DS μαζί μου στον τάφο για να το τελειώσω...
-
Lorgrim - Δημοσιευσεις : 49
Αν ειναι ετσι παω πασο! Δε στο συστηνω για μικρα gameplay sessions, θα σε παρει καιρο. Το βασικο στορυ θα σε παρει ενα 25αρι ωρες νομιζω και αν κολλησεις σε 2-3 σημεια πουφανταζομαι θα κολλησεις, παει παραπανω. Και μονο που εχεις να βγαλεις 8 dungeons, μαζευονται οι ωρες!
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
εμενα με δυσκολευε το mortal kombat....οσες φορες και αν επαιζα παντοτε κολουσα σε κανα δυο πριν τον τελικο αρχηγο.....νομιζω ηταν αυτη με τα τεσσερα χερια και ο αλλος ο κενταυρος....αφου απορουσα αν οντως το ειχαν φτιαξει για να το τερματισεις ή απλα για να σου σπανε τα νευρα...... :-/
και τωρα παιζω το oblivion:elder scroll, αρκετα δυσκολο.....σημερα ολη μερα(κυριολεκτικα) προσπαθουσα να πιασω ψαρια για εναν #$^^# ψαρα.....!!και ακομα φυσικα δεν τα επιασα.......!!!!!!
και τωρα παιζω το oblivion:elder scroll, αρκετα δυσκολο.....σημερα ολη μερα(κυριολεκτικα) προσπαθουσα να πιασω ψαρια για εναν #$^^# ψαρα.....!!και ακομα φυσικα δεν τα επιασα.......!!!!!!
-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
Eγω θα πω το πρωτο παιχνιδι που επαιξα,το Prince of Persia (1989). Δεν ξερω πως θα μου ηταν τωρα,αν μαθεις και τα κολπα του αλλα πιο πολλα deaths δεν ειχα σε παιχνιδι.
Το zelda ocarica of time τι παιχνιδαρα!Το τερματισα καμια 10 φορες!Δεν ειχα κ πολλα games τοτε..χαχα.Ηθελε να βρεις το κολπο καθε εχθρου.Δυσκολο ηταν να το τερματισεις 100%.
Το zelda ocarica of time τι παιχνιδαρα!Το τερματισα καμια 10 φορες!Δεν ειχα κ πολλα games τοτε..χαχα.Ηθελε να βρεις το κολπο καθε εχθρου.Δυσκολο ηταν να το τερματισεις 100%.
-
Maxus - Δημοσιευσεις : 71
Ωραίος τιτλος το prince of persia και με φοβερό animation για την εποχή εκεινη αλλα δεν θα το έλεγα δυσκολο αν ήξερες τι πρέπει να κάνεις δεν ειχες πρόβλημα αν το έπαιζες για πρώτη φορα ναι εκει είχες θέμα ,παντως ειχα φαει πολλές ωρες με τον συγκεκρυμμένο τίτλο στην Amiga....
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr

http://www.lougiakis.gr

-
LIONHEART - Δημοσιευσεις : 1193
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες