Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό paulgouv » 02 Φεβ 2013, 18:44

παρα τις πολύ αρνητικές κριτικές που έλαβε πήρα το ρίσκο και είδα χθες το Silent Hill: Revelation
να πω βέβαια οτι το 1ο silent hiil ηταν για μένα καταπληκτικό σαν μεταφορά μιας αγαπηπένης σειράς της οποίας είμαι fan απο εποχες playstation :P
μπορώ να πώ οτι το sequel ηταν ικανοποιητικό σαν story , αρκετά πιστό στον τρόμο του game και αφήνει ενδεχόμενο να υπάρξει συνέχεια..το προτείνω κυρίως σε όσους αρέσε το πρώτο!!
(p.s. εκτός απο την επανεμφάνιση του φοβερού sean bean , είδα με χαρά την συμμετοχή στην ταινία του ανερχόμενου Harington γνωστου και ως jon snow για τους fan του game of thrones :D )
Άβαταρ μέλους
paulgouv

Δημοσιευσεις : 89

Δημοσίευσηαπό majorfox » 02 Φεβ 2013, 19:06

Ειδα και εγω το νεο Silent hill με φιλους προχθές , καθίσαμε να το δουμε με μεγαλο ενθουσιασμό αλλα δεν περιμέναμε τέτοια φόλα απο το Bassett με τίποτα ομως. Δεν πιάνει το πρωτο του Gans ουτε με σφαίρες .Η ταινια ειναι κακή το τι καντηλακι του ριξαμε δεν λεγεται . Αν δεν βαζαμε την πρωτη να την δουμε ξανα δεν θα μας περνούσαν τα νεύρα. Αυτο που εκανε ο Gans στην πρώτη ταινία δυσκολα θα το καταφερει αλλος , μιλαμε για άνθρωπο που εδωσε ολα τα silent hill στους ηθοποιους να τα παίξουν, μονο αυτο καταλαβαίνει κανεις τι σημαινει.
Άβαταρ μέλους
majorfox

Δημοσιευσεις : 600

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 02 Φεβ 2013, 19:17

PetrifieD- έγραψε:Ναι ήταν καλό το hotel Τransylvania. Μου άρεσε ο λυκάνθρωπος. Τον λυπήθηκε η ψυχή μου :)

Δείγμα κλασικού οικογενειάρχη :D
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Spahar » 02 Φεβ 2013, 20:27

majorfox έγραψε:Ειδα και εγω το νεο Silent hill με φιλους προχθές , καθίσαμε να το δουμε με μεγαλο ενθουσιασμό αλλα δεν περιμέναμε τέτοια φόλα απο το Bassett με τίποτα ομως. Δεν πιάνει το πρωτο του Gans ουτε με σφαίρες .Η ταινια ειναι κακή το τι καντηλακι του ριξαμε δεν λεγεται . Αν δεν βαζαμε την πρωτη να την δουμε ξανα δεν θα μας περνούσαν τα νεύρα. Αυτο που εκανε ο Gans στην πρώτη ταινία δυσκολα θα το καταφερει αλλος , μιλαμε για άνθρωπο που εδωσε ολα τα silent hill στους ηθοποιους να τα παίξουν, μονο αυτο καταλαβαίνει κανεις τι σημαινει.

Θα συμφωνήσω, και εμένα μάπα μου φάνηκε. Ειδικά το story ήταν για τα μπάζα. Στιγμές απείρου κάλους όταν
ο παππούς της παίρνει την μισή σφραγίδα, την ενώνει μέσα του, γίνεται τέρας, την φορτώνει στον ώμο για να βρει αυτή τελείως τυχαία μια τρύπα στο σώμα του και να πάρει τη σφραγίδα ολόκληρη πλέον. Σε παιχνίδι ούτε XP δεν θα έπαιρνες για αυτό.... :lol: :lol: :lol: Και στη συνέχεια με μια αγκαλιά αγάπης εξημέρωσε έναν pure evil χαρακτήρα..... οκ.

Δεν είμαι fan των παιχνιδιών, οπότε δεν μπορώ να κρίνω τις ταινίες ως προς την πιστότητα στη μεταφορά, αλλά η πρώτη ταινία μου άρεσε. Η δεύτερη καμία σχέση.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό akisbeat77 » 03 Φεβ 2013, 23:34

Χθες βραδυ πηγαμε και ειδαμε το Django. Δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα γιατι ειχε πολυ μπλα μπλα και ητανε πολυυυυ μεγαλο. Δεν τελειωνε. Σε καποιες στιγμες μου θυμισε λιγο το kill bill 2 που ειχε και αυτο πολυ μπλα μπλα και πιο λιγη δραση
Άβαταρ μέλους
akisbeat77

Δημοσιευσεις : 95

Δημοσίευσηαπό V.for.Veteran » 03 Φεβ 2013, 23:53

akisbeat77 έγραψε:Χθες βραδυ πηγαμε και ειδαμε το Django. Δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα γιατι ειχε πολυ μπλα μπλα και ητανε πολυυυυ μεγαλο. Δεν τελειωνε. Σε καποιες στιγμες μου θυμισε λιγο το kill bill 2 που ειχε και αυτο πολυ μπλα μπλα και πιο λιγη δραση

Έχεις απόλυτο δίκιο! Αλλά αυτός είναι ο Ταραντίνο... Για άλλη μία φορά μας υπενθυμίζει τον "έρωτα" που έχει από μικρός με τα Γουέστερν. Γενικότερα έχει
πολύ αίμα περίεργη πλοκή και...ευτυχισμένο (συνήθως) τέλος
Κάπου είχα διαβάσει πως ίσως να είναι η τελευταία του ταινία αυτή; Χωρίς να είμαι σίγουρος, μακάρι να μην ισχύει τελικά. Πάντως για κάποιο λόγο γουστάρω Ταραντίνο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
V.for.Veteran

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό akisbeat77 » 04 Φεβ 2013, 00:06

Συμφωνα με αυτο:
http://www.imdb.com/name/nm0000233/?ref_=sr_1
εχει ανακοινωθει το kill bill 3. Oποτε δεν ειναι η τελευταια του ταινια...
Άβαταρ μέλους
akisbeat77

Δημοσίευσηαπό V.for.Veteran » 04 Φεβ 2013, 00:17

akisbeat77 έγραψε:Συμφωνα με αυτο:
http://www.imdb.com/name/nm0000233/?ref_=sr_1
εχει ανακοινωθει το kill bill 3. Oποτε δεν ειναι η τελευταια του ταινια...

Το συγκεκριμένο λινκ http://www.imdb.com/name/nm0000233/?ref_=sr_1 με βγάζει στο προφίλ του στο imdb με ένα googlαρισμά περί kill bill 3 βρήκα αυτό http://www.imdb.com/title/tt1521225/ πάλι στο imdb αλλά δεν αναφέρει λεπτομέρειες... και με ένα πρόχειρο ψάξιμο επίσης, βρήκα και αυτό http://www.radar.gr/news/kouentin-tarantino-i-epomeni-tainia-tha-einai-i-teleitaia-mou-15929.html μακάρι βέβαια να ισχύει το πρώτο!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
V.for.Veteran

Δημοσίευσηαπό akisbeat77 » 04 Φεβ 2013, 01:08

Αμα πας κατω κατω και πατησεις το director θα σου δειξει το kill bill 3 και σε παρενθεση (announced). Τωρα αν εχουν κανει αυτοι λαθος δεν ξερω
Άβαταρ μέλους
akisbeat77

Δημοσίευσηαπό V.for.Veteran » 04 Φεβ 2013, 01:22

Ευχαριστώ, δεν το είχα προσέξει αυτό! Λάθος δεν έχουν κάνει σίγουρα... Θα το δούμε σε λίγο καιρό πιστεύω.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
V.for.Veteran

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB