Game Boy memories

Επειδή ο παλιός είναι αλλιώς

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 31 Ιαν 2013, 14:45

T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Θυμάμαι και τη μέρα που είχα πάει να πάρω το gameboy advance.Τότε έκανε θυμάμαι 45000 δρχ είχα πάει με τον πατέρα μου και την αδερφή μου πήραμε και το F-Zero και απλά όλη τη μέρα παίζαμε,λίγο καιρό μετά είχα πάρει και zelda και ξεζούμιζα της επαναφορτιζόμενες μπαταρίες μου.Γέμιζε η καρδιά μας πάντως με αυτά τα "απλά" σε μηχανισμούς και γραφικά παιχνίδια...

Τόσο έκανε το advance; ούτε που το θυμάμαι. Είχαμε με τον αδερφό μου εκτώς από το original, το colour και το advance. Μετά πήγαμε στο DS νομίζω. Πρέπει να είχαμε και το pocket αν θυμάμαι καλά. Αλλά δεν θυμάμαι καθόλου τιμές. Φυσικά σε αυτά είχαμε πολλά pokemon παιχνίδια. Πρέπει να κάνω μια έρευνα στο σπίτι να ανακαλύψω που είναι κάποιο από όλα αυτά. Πάντως αυτό με τις επαναφορτιζόμενες το έκανα και εγώ. Είχα στο μηχάνημα και φόρτιζαν οι άδειες και έπαιζα με τις γεμάτες και μετά τις άλλαζα. Βέβαια η βλακεία ήταν όταν έπαιζε ο αδερφός μου σε άλλο gameboy και μας τελείωναν και των 2 οι μπαταρίες και περιμέναμε να φορτίσουν. Θυμάμαι κάθε 5 λεπτά τσέκαρα το λαμπάκι για να δω αν φόρτισαν :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 01 Φεβ 2013, 23:58

Γιαυτό χρειάζονται τα αδέρφια,για να σου δίνουν φορτισμένες μπαταρίες όταν τις έχεις ανάγκη!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 02 Φεβ 2013, 03:45

@T_K_L_L_LUIGI χαχαχαχαχαχα!

Εγω το προβλημα το χα λυσει με εναν μετασχηματιστη atomic. Απο εκει και περα δεν υπηρχε τιποτε να εμποδισει το καψιμο μου!
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό V.for.Veteran » 02 Φεβ 2013, 09:59

Τι μου θυμίσατε ρε παιδιά...

All time classic
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
V.for.Veteran

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 02 Φεβ 2013, 10:44

Πάντως αγαπημένη συνήθεια να πηγαίνω σε μαγαζιά με παιχνίδια,2-3 έχουμε,και να χαζεύω εξώφυλλα.Είχα κάνει και μια πουστιά μια μέρα,είχα αγοράσει ένα ποδοσφαιράκι(για advance) και το ξεπέταξα σε 2 ωρίτσες και το είχα βαρεθεί,ε τι να κάνω,είπα να το πάω πίσω.Είχα κρατήσει απόδειξη τα έβαλα όλα μέσα,έβαλα και μια διαφανές ταινία πάνω από την ταινία αυθεντικότητας,και είπα στην πωλήτρια ότι "μου το πήρε δώρο η νονά μου ακριβός το ίδιο,αν μπορώ να το αλλάξω",και φυσικά το έχαψε και πήρα το φοβερό mario kart για το advance.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό V.for.Veteran » 02 Φεβ 2013, 11:13

Ρε συ LUIGI το ποσδοσφαιράκι υποτίθεται πως δεν το βαριέσαι εύκολα, θυμάμαι εγώ όταν είχα πάρει το Kick off για Game boy έπαιζα για αρκετό διάστημα. Εκτός και αν δε σου αρέσει η μπάλα, άλλο αυτό... Αλλά ρε μπαγάσα τι σκέφτηκες;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
V.for.Veteran

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 02 Φεβ 2013, 12:00

Ώπα, θέλετε να σας στείλω πίσω στα ένδοξα 80's/09's? Ε τότε, δείτε την παρακάτω διαφήμιση του GB:

Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 02 Φεβ 2013, 17:21

Βρήκα πως λεγόταν,european superleague και το άλλαξα και πήρα το mario kart advance.Ήταν πολύ εύκολο δεν είχε νόημα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό V.for.Veteran » 02 Φεβ 2013, 17:36

Ναι το mario kart ήταν σκάλες ανώτερο. Το θέμα είναι πως κατάφερες να κάνεις την αλλαγή :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
V.for.Veteran

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 02 Φεβ 2013, 19:29

Alex αυτό με τον μετασχηματιστή που είναι σαν μπαταρίες στην πρίζα το είχα κάνει και εγώ στο color και στο advance. Απλά δεν ήταν και τόσο φορητό μετά γιατί ήθελες πρίζα κοντά. Το καλό ήταν ότι εμείς είχαμε πρίζα κοντά στην πολυθρόνα οπότε βόλεψε τέλεια. Μπράβο που μου το θύμισες :)

Από ποδοσφαιράκια είχα το sensible soccer και το είχα λιώσει. Επίσης εννοείται πως είχα λιώσει και το mario kart.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Retro

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB