Ανοίγω αυτό το θέμα με αφορμή τη σειρά η οποία θα ξεκινήσει στο mega. Το mega θα δείξει τη Σουηδική σειρά αλλά έχει βγει και Αμερικάνικη από ότι είδα.
Δεν την έχω δει και γι' αυτό ήθελα να ρωτήσω αν την έχει δει κάποιος και να μας πει αν αξίζει. Επίσης όποιος έχει δει και τις δύο version ας μας πει ποια είναι η καλύτερη αν και φαντάζομαι ως συνήθως η original θα είναι καλύτερη.
Εμένα μου φάνηκε καλή από το trailer και διάβασα και καλά σχόλια και σκέφτομαι να την ξεκινήσω.
Περιμένω γνώμες από όσους την έχουν δει.
- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 14:59 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
The Killing
11 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Λοιπον εχω δει την Αμερικανικη εκδοση. Δεν ειναι βασισμενο σε Σουηδικη τηλεοπτικη σειρα αλλα σε Δανεζικη.
Οσον αφορα την σειρα. Ειναι δυο σαιζον με 13 επεισοδια καθε μια. Πολυ καλη με πολλες ανατροπες. Μετα το τελος της 2ης σαιζον λογω χαμηλης τηλεθεασης δεν προχωρησε για 3η σεζον. Ξαφνικα διαβασα πως θα υπαρξει 3η που θα βγει το καλοκαιρι. Γενικως η ιστορια με το ποιος σκοτωσε το κοριτσι ειναι στις δυο αυτες σεζον. (δηλαδη μαθαινεις ποιος το εκανε και γιατι) Τωρα τι θα δειξει στην 3η δεν ξερω. Διαβασα οτι καπως θα συνδεθουν τα γεγονοτα των προηγουμενων σεζον με την τριτη. Αγνωστο τι θα δουμε.

Οσον αφορα την σειρα. Ειναι δυο σαιζον με 13 επεισοδια καθε μια. Πολυ καλη με πολλες ανατροπες. Μετα το τελος της 2ης σαιζον λογω χαμηλης τηλεθεασης δεν προχωρησε για 3η σεζον. Ξαφνικα διαβασα πως θα υπαρξει 3η που θα βγει το καλοκαιρι. Γενικως η ιστορια με το ποιος σκοτωσε το κοριτσι ειναι στις δυο αυτες σεζον. (δηλαδη μαθαινεις ποιος το εκανε και γιατι) Τωρα τι θα δειξει στην 3η δεν ξερω. Διαβασα οτι καπως θα συνδεθουν τα γεγονοτα των προηγουμενων σεζον με την τριτη. Αγνωστο τι θα δουμε.
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Spahar έγραψε:Έχω δει την Αμερικάνικη και μου άρεσε πολύ, ειδικά η πρώτη σεζόν ήταν πολύ καλή. Θα με έψηνε να δω πως είναι το original. Πότε θα προβάλλεται;
Ξεκινάει 12 Φλεβάρη και θα παίζεται Τρίτη εως Παρασκευή.
Deathracer2009 έγραψε:Λοιπον εχω δει την Αμερικανικη εκδοση. Δεν ειναι βασισμενο σε Σουηδικη τηλεοπτικη σειρα αλλα σε Δανεζικη.![]()
Λεπτομέρειες. Τι Δανία, τι Σουηδία. Δίπλα είναι.

-
Devil_7 - Δημοσιευσεις : 159
εγώ δεν είχα ακούσει τίποτα για την σειρά και έκατσα να την δω απο περιέργεια . μου άρεσε πάρα πολύ αν και μου είναι λίγο περίεργο με την γλώσσα . έχει τρομερές ανατροπές και σε κάθε επεισόδιο υποπτεύεσαι και άλλον . δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις αμερικάνικες σειρές . ξέρει κανείς πόσα επεισόδια θα δείξει το MEGA και αν μάς δείξουν ποιος και πώς έκανε τον φόνο
-
gagas80 - Δημοσιευσεις : 127
gagas80 έγραψε:εγώ δεν είχα ακούσει τίποτα για την σειρά και έκατσα να την δω απο περιέργεια . μου άρεσε πάρα πολύ αν και μου είναι λίγο περίεργο με την γλώσσα . έχει τρομερές ανατροπές και σε κάθε επεισόδιο υποπτεύεσαι και άλλον . δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις αμερικάνικες σειρές . ξέρει κανείς πόσα επεισόδια θα δείξει το MEGA και αν μάς δείξουν ποιος και πώς έκανε τον φόνο
Συμφωνα με την wikipedia ειναι μια σεζον με 20 επεισοδια. Στην αμερικανικη version χρειαζεται συνολο 26 επεισοδια για λυθει το μυστηριο...
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Εχω δει και τις 2 σεζον της αμερικανικης σειρας,αλλα δεν εχω δει καθολου το Σουηιδικο.
Αυτο που εχω να πω ειναι οτι η σειρα ειναι τρομερη!Το συναρπαστικο ειναι οτι μονιμως βρεχει και σου δημιουργει αυτη την ''καταθλιψη'' που σε βαζει κατευθειαν μεσα στο κλιμα!
Ωραιο σεναριο, ωραια πλοκη που πολλες φορες σε αποπροσανατολιζει και στις 2 σεζον και ρεαλιστικο φιναλε!
Την προτεινω ανεπιφυλακτα!
Αυτο που εχω να πω ειναι οτι η σειρα ειναι τρομερη!Το συναρπαστικο ειναι οτι μονιμως βρεχει και σου δημιουργει αυτη την ''καταθλιψη'' που σε βαζει κατευθειαν μεσα στο κλιμα!
Ωραιο σεναριο, ωραια πλοκη που πολλες φορες σε αποπροσανατολιζει και στις 2 σεζον και ρεαλιστικο φιναλε!
Την προτεινω ανεπιφυλακτα!
-
dexter1810 - Δημοσιευσεις : 20
11 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες