The Following

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό korko » 31 Ιαν 2013, 17:58

θα έχει πολλές ανατροπές παιδιά...πιστεύω ότι σε κάθε επεισόδιο θα κερδίζει μια ο ένας και μια ο άλλος...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 31 Ιαν 2013, 18:01

korko έγραψε:θα έχει πολλές ανατροπές παιδιά...πιστεύω ότι σε κάθε επεισόδιο θα κερδίζει μια ο ένας και μια ο άλλος...

Και εγω αυτο πιστευω. Βεβαια θα ηθελα ο Joe Caroll να ηταν ελευθερος αλλα δεν πειραζει.

Παντως μοιαζει με το Person Of Interest οσον αφορα το πως εξελισσεται η ιστορια. Σε καθε επεισοδιο εμφανιζεται ενας νεος follower και περιπλεκονται τα πραγματα και παραλληλα προχωραει η κεντρικη ιστορια.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό korko » 31 Ιαν 2013, 19:29

@ Deathracer2009
δεν έχω ιδέα τι είναι το person of interest που λες...πάντως νομίζω ότι είναι καλύτερα που είναι μέσα για να γίνουν και τίποτα στραβές...άμα ήταν έξω δεν θα είχαν αντιπαράθεση οι 2 πρωταγωνιστές και δεν θα ήταν τόσο ανεξέλεγκτη η πορεία της σειράς...
πιστεύω επίσης ότι κάποιος ακόμα είναι στην φυλακή για να το βοηθήσει για αργότερα...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 31 Ιαν 2013, 19:52

korko έγραψε:@ Deathracer2009
δεν έχω ιδέα τι είναι το person of interest που λες...πάντως νομίζω ότι είναι καλύτερα που είναι μέσα για να γίνουν και τίποτα στραβές...άμα ήταν έξω δεν θα είχαν αντιπαράθεση οι 2 πρωταγωνιστές και δεν θα ήταν τόσο ανεξέλεγκτη η πορεία της σειράς...
πιστεύω επίσης ότι κάποιος ακόμα είναι στην φυλακή για να το βοηθήσει για αργότερα...

Σου προτεινω να δεις το PoI και θα με θυμηθεις μετα. ;)
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό korko » 31 Ιαν 2013, 20:38

pol???τι είναι αυτό???μπορείς να δώσεις λίγες λεπτομέρειες???
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό Spahar » 31 Ιαν 2013, 20:50

korko έγραψε:pol???τι είναι αυτό???μπορείς να δώσεις λίγες λεπτομέρειες???

Τσέκαρε το θέμα του forum εδώ και trailer εδώ.

Σήμερα μάλλον θα ξεκινήσω το The Following, βλέπω λέτε όλοι πολύ καλά λόγια.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 31 Ιαν 2013, 20:53

korko έγραψε:pol???τι είναι αυτό???μπορείς να δώσεις λίγες λεπτομέρειες???

Εγραψα συντομα το Person Of Interest. :lol: :lol:

Στα γρηγορα η υποθεση. Ενας τυπας ονοματι Harold Finch κατασκευασε μια μηχανη η οποια στην αρχη ο σκοπος της ηταν να προβλεπει διαφορα τρομοκρατικα χτυπηματα. Ομως η μηχανη αρχιζε και εβλεπε και εγκληματα που συνεβαιναν στην καθημερινοτητα. Ληστειες, δολοφονιες κλπ. Ετσι ο Finch βρηκε εναν αλλον τυπα ο οποιος ηταν πρωην πρακτορας και με την βοηθεια καποιων αριθμων που εδινε η μηχανη (οπου ο αριθμος αντιστοιχει σε καποιο προσωπο) προσπαθουσαν να το σωσουν. Βεβαια δεν ξερουν αν το προσωπο που θα πρεπει να σωσουν ειναι το θυμα η ο θυτης.

Δηλαδη βλεπεις μια γκομενα και λες οτι καποιος την κυνηγαει και στην τελικη εχει κανει την λαμογια αυτη. :D
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό korko » 31 Ιαν 2013, 21:14

καλό ακούγεται...μετά την εξεταστική θα του ρίξω μια ματιά γιατί άμα αρχίσω τώρα δεν με βλέπω καλά
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό akisbeat77 » 07 Φεβ 2013, 22:39

Καλουτσικο και το 3 αλλα οχι οπως τα 2 πρωτα. Nομιζω οτι λογω του υφους της σειρας οτιδηποτε ανατροπη οπως αυτη του 3ου επεισοδιου δεν κανει πολυ εντυπωση
Άβαταρ μέλους
akisbeat77

Δημοσιευσεις : 95

Δημοσίευσηαπό korko » 12 Φεβ 2013, 15:01

μέτριο νομίζω σαν επεισόδιο αλλά μάθαμε κάποια στοιχεία για τον πρωταγωνιστή...
οι 3άδα που έχει το παιδί νομίζω θα έχει πολύ μεγάλο ρόλο στο πως θα εξελιχθεί η ιστορία...
Άβαταρ μέλους
korko

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB