- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 23:19 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
The Following
46 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
korko έγραψε:θα έχει πολλές ανατροπές παιδιά...πιστεύω ότι σε κάθε επεισόδιο θα κερδίζει μια ο ένας και μια ο άλλος...
Και εγω αυτο πιστευω. Βεβαια θα ηθελα ο Joe Caroll να ηταν ελευθερος αλλα δεν πειραζει.
Παντως μοιαζει με το Person Of Interest οσον αφορα το πως εξελισσεται η ιστορια. Σε καθε επεισοδιο εμφανιζεται ενας νεος follower και περιπλεκονται τα πραγματα και παραλληλα προχωραει η κεντρικη ιστορια.
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
@ Deathracer2009
δεν έχω ιδέα τι είναι το person of interest που λες...πάντως νομίζω ότι είναι καλύτερα που είναι μέσα για να γίνουν και τίποτα στραβές...άμα ήταν έξω δεν θα είχαν αντιπαράθεση οι 2 πρωταγωνιστές και δεν θα ήταν τόσο ανεξέλεγκτη η πορεία της σειράς...
δεν έχω ιδέα τι είναι το person of interest που λες...πάντως νομίζω ότι είναι καλύτερα που είναι μέσα για να γίνουν και τίποτα στραβές...άμα ήταν έξω δεν θα είχαν αντιπαράθεση οι 2 πρωταγωνιστές και δεν θα ήταν τόσο ανεξέλεγκτη η πορεία της σειράς...
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
korko - Δημοσιευσεις : 677
korko έγραψε:@ Deathracer2009
δεν έχω ιδέα τι είναι το person of interest που λες...πάντως νομίζω ότι είναι καλύτερα που είναι μέσα για να γίνουν και τίποτα στραβές...άμα ήταν έξω δεν θα είχαν αντιπαράθεση οι 2 πρωταγωνιστές και δεν θα ήταν τόσο ανεξέλεγκτη η πορεία της σειράς...Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Σου προτεινω να δεις το PoI και θα με θυμηθεις μετα.

-
korko έγραψε:pol???τι είναι αυτό???μπορείς να δώσεις λίγες λεπτομέρειες???
Εγραψα συντομα το Person Of Interest.

Στα γρηγορα η υποθεση. Ενας τυπας ονοματι Harold Finch κατασκευασε μια μηχανη η οποια στην αρχη ο σκοπος της ηταν να προβλεπει διαφορα τρομοκρατικα χτυπηματα. Ομως η μηχανη αρχιζε και εβλεπε και εγκληματα που συνεβαιναν στην καθημερινοτητα. Ληστειες, δολοφονιες κλπ. Ετσι ο Finch βρηκε εναν αλλον τυπα ο οποιος ηταν πρωην πρακτορας και με την βοηθεια καποιων αριθμων που εδινε η μηχανη (οπου ο αριθμος αντιστοιχει σε καποιο προσωπο) προσπαθουσαν να το σωσουν. Βεβαια δεν ξερουν αν το προσωπο που θα πρεπει να σωσουν ειναι το θυμα η ο θυτης.
Δηλαδη βλεπεις μια γκομενα και λες οτι καποιος την κυνηγαει και στην τελικη εχει κανει την λαμογια αυτη.

-
Καλουτσικο και το 3 αλλα οχι οπως τα 2 πρωτα. Nομιζω οτι λογω του υφους της σειρας οτιδηποτε ανατροπη οπως αυτη του 3ου επεισοδιου δεν κανει πολυ εντυπωση
-
akisbeat77 - Δημοσιευσεις : 95
46 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες