- Τώρα είναι 18 Ιούλ 2025, 04:50 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: Wii U
Λοιπόν, επειδή όπως έχετε καταλάβει ενδιαφέρομαι για αγορά Wii U στο προσεχές μέλλον, μπορεί κάποιος να μου πεί αν τα παλιά χειρηστήρια του Wii είναι συμβατά με το Wii U; ή χρειάζεται αυτά που έχουν το motion plus ενσωματωμένο; Νομίζω όλα είναι συμβατά απλά θα ήθελα και μία επιβεβαίωση 

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
PetrifieD- έγραψε:Λοιπόν, επειδή όπως έχετε καταλάβει ενδιαφέρομαι για αγορά Wii U στο προσεχές μέλλον, μπορεί κάποιος να μου πεί αν τα παλιά χειρηστήρια του Wii είναι συμβατά με το Wii U; ή χρειάζεται αυτά που έχουν το motion plus ενσωματωμένο; Νομίζω όλα είναι συμβατά απλά θα ήθελα και μία επιβεβαίωση
Αντιγράφω από την Wikipedia:
Wii accessories such as the Wii Remote Plus, Wii Nunchuk, and Balance Board also remain compatible. The original Wii Remote can be used with the Wii U, though some games may require the Motion Plus accessory.
Το άλλο σίγουρο είναι ότι το sensor bar είναι 100% συμβατό.
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Ωραία. Απλά ρωτάω γιατί έχω 2 χειριστήρια Wii και δεν θέλω να πάνε χαμένα. Έχω 1 motion plus accessory λόγω skyward sword οπότε τουλάχιστον θα μπορώ να παίζω 2πλο. Ίσως πάρω άλλο 1 accessory. Βέβαια μόνο μεταχειρισμένα μπορείς να βρείς αλλά σίγουρα συμφέρει περισσότερο από το να πάρω καινούρια χειριστήρια. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Η αγορά θα αργήσει σχετικά απλά θέλω να προετοιμάζομαι από τώρα 

-
Sniper Elite V2 confirmed for Wii U
Looks like this is the real deal. GameStop has pre-orders running online here. Amazon also has a product page running and includes a May 21 release date, which makes much more sense. Both retailers list a $49.99 price point.
Sniper Elite V2 has long been rumored for Wii U, but publisher 505 Games has never made any official announcements. But now it appears that the nearly year-old shooter will be coming to the console in just a few months.
GameStop casually lists the Wii U version of Sniper Elite V2 in its weekly ad – boxart and all. Consumers can begin pre-ordering the title, which apparently releases on May 24. The only red flag I see is that May 24 is a Friday. In North America, games typically launch earlier in the week.

Looks like this is the real deal. GameStop has pre-orders running online here. Amazon also has a product page running and includes a May 21 release date, which makes much more sense. Both retailers list a $49.99 price point.
Sniper Elite V2 has long been rumored for Wii U, but publisher 505 Games has never made any official announcements. But now it appears that the nearly year-old shooter will be coming to the console in just a few months.
GameStop casually lists the Wii U version of Sniper Elite V2 in its weekly ad – boxart and all. Consumers can begin pre-ordering the title, which apparently releases on May 24. The only red flag I see is that May 24 is a Friday. In North America, games typically launch earlier in the week.

-
game over - Δημοσιευσεις : 1789
Γιατί έτσι; Σίγουρα δεν είναι καλό αυτό για την εταιρία αλλά από όσο βλέπω εγώ τουλάχιστον τα παιχνίδια για την κονσόλα πληθαίνουν με τον καιρό, οπότε λογικά πρέπει να αυξηθούν και οι πωλήσεις. Εκτώς και αν ο κόσμος περιμένει τα ps4/x720. Περίεργο μου φαίνεται πάντως.
-
PetrifieD- έγραψε:Γιατί έτσι; Σίγουρα δεν είναι καλό αυτό για την εταιρία αλλά από όσο βλέπω εγώ τουλάχιστον τα παιχνίδια για την κονσόλα πληθαίνουν με τον καιρό, οπότε λογικά πρέπει να αυξηθούν και οι πωλήσεις. Εκτώς και αν ο κόσμος περιμένει τα ps4/x720. Περίεργο μου φαίνεται πάντως.
Πληθαίνουν οι "ανακοινώσεις", ούτε ημερομηνίες έχει δώσει για τα μεγάλα της όπλα ούτε τίποτα. Εγώ πχ ψήθηκα απίστευτα για το νέο jRPG της Monolith, αλλά ξέρω ότι σε λιγότερο από δύο χρονάκια δεν πρόκειται να το δω.
Η Nintendo μάλλον είχε μεγάλες προσδοκίες, όπως είχε και με το 3DS, βασιζόμενη στη δύναμη που απέκτησε στη γενιά που μας αποχαιρετάει. Πάντως και για το 3DS όταν έλεγε ότι οι πωλήσεις δεν ήταν οι αναμενόμενες, αυτές δεν ήταν καθόλου άσχημες. Μήπως συμβαίνει κάτι αντίστοιχο και εδώ;
Πάντως όλο και αυξάνονται οι πιθανότητες για επανάληψη του σκηνικού με το 3DS (κάτι που προσωπικά το λέω pre-day-one). Μέχρι τα Χριστούγεννα πιστεύω ότι θα έχουμε πτώση τιμής, και αν όντως επαληθευτούν οι φήμες για κυκλοφορία X720/PS4 και ανακοίνωση τους πριν την Ε3, μην σας πω ότι θα έχουμε την πτώση πιο νωρίς (κατά Αύγουστο-Σεπτέμβριο μεριά). Στην τελική το ίδιο έκανε με το 3DS και το μηχάνημα πήρε μεγάλη ώθηση και χωρίς να ανοίξει μύτη για την πρόωρη μείωση, γιατί να μην το ξανακάνει; 300€ το Premium, με ένα χρόνο στην πλάτη του και θα είναι λουκούμι.
-
Spahar - Δημοσιευσεις : 419
Στα 300 θα αξίζει πολύ μιας και θα μπορείς να πάρεις και 2-3 παιχνιδάκια και θα την βγάλεις για λίγο καιρό.Θα ήθελα βέβαια να βγάλουν και καμία ανακοίνωση για κανέναν δυνατό τίτλο και κανα καινούργιο bundle με καινούργιο χρώμα.Το ψηνω το κόκκινο η κανα χρυσό zelda edition.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Απλά σκεφτείτε, ότι μετά από 6 χρόνια ζωής του Wii και προσφέρει με το ζόρι 20-25 τίτλους. Το Wii U ήδη προσφέρει NSMB U, ZombiU, αρκετά multiplat. + ότι ανακοινώθηκε για Μάρτη και μετά. Δλδ πάνω-κάτω έχεις καμιά 10+ games και μιλάμε για τους 1ους μήνες, φανταστείτε τί μπορεί να προσφέρει μετά από 1 χρόνο πχ.

My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f
PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
-
G3n3raL86 - Δημοσιευσεις : 620
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες