Zero Escape: Virtue's Last Reward

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 27 Ιαν 2013, 15:46

θα συμπληρωσω κι εγω μερικα αλλα μονο για 3ds:

Resident evil: revelations
Metal Gear Solid: Snake Eater 3d
Dead or Alive: Dimensions (αν σου αρεσουν τα καρατε, το βρισκεις σε εξευτελιστικες τιμες)

Aπο αυτα που ερχονται εγω καιγομαι για:
Luigi's Mansion
Castlevania (ολα του ds ειναι επη)
Fire Emblem
Monster Hunter 3/4
Project X zone
Pokemon X/Y
Bravely Default

για το ds οι ποιοτικες επιλογες ειναι απειρες
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 27 Ιαν 2013, 20:35

Ευχαριστώ για τις προτάσεις παιδιά. Θα τις έχω υπόψιν για μελλοντικές αγορές :)

Επιστρέφοντας στο Zero Escape, ένα πράγμα που μου τη δίνει είναι ότι δε σου επιτρέπει περισσότερο από 1 save. Απο την άλλη έτσι δίνεται και περισσότερη έμφαση στο "καθε απόφαση μετράει". Χθες "σκοτώθηκα" ύστερα από 6,5 ώρες παιχνιδιού και πάμε από την αρχή τώρα... :cry:
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 28 Ιαν 2013, 06:14

Μην ξενερωνεις με αυτο με τα save. Στο 999 εισαι αναγκασμενος πχ να παιξεις 2-3 συγκεκριμενες εκδοχες, πριν μπορεσεις να φτασεις στο πραγματικο τελος. Ετσι μαζευεις πολλα κομματια απο το παζλ της ιστοριας και το αληθινο τελος ερχεται πραγματικα σαν λυτρωση! Εντυπωσιακος τροπος αφηγησης, αν μη τι αλλο.

Σε βυθιζει σιγα σιγα ολο και πιο πολυ στον κοσμο του παιχνιδιου και στο τελος στα δινει ολα μαζι! Το αρνητικο ηταν οτι δεν υπηρχε επιλογη skip για τα ηδη παιγμενα κομματια που πιθανον ξαναεμφανιζονται σε νεο playthrough, παρα μονο fast forward. Kι επρεπε να ξαναλυσεις τους γριφους! Στο vlr που τα διορθωσαν κι αυτα, δεν πρεπει να χεις παραπονο...
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 28 Ιαν 2013, 06:29

Το ξερατε οτι τα 999/VLR δεν ειναι τα πρωτα του δημιουργου? Φτιαχνει visual novels απο το 2002 για το ps2/psp/pc κι εχει κανει αλλα 3-4, για τα οποια διαβαζω πολυ καλα πραγματα! Ολα αυτα τα παιχνιδια ειναι γνωστ ακαι ως Infinity Series, ριξτε μια ματια σε αυτο εδω

http://en.wikipedia.org/wiki/Ever_17:_The_Out_of_Infinity
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσίευσηαπό Lorgrim » 28 Ιαν 2013, 20:12

Το παρήγγειλα κι έρχεται! Στο μεταξύ λέω να ξανατελειώσω το 999 (ακόμα δεν έχω δει το "πραγματικό" τέλος)
Άβαταρ μέλους
Lorgrim

Δημοσιευσεις : 49

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 28 Ιαν 2013, 22:28

alex4444 έγραψε:Το ξερατε οτι τα 999/VLR δεν ειναι τα πρωτα του δημιουργου? Φτιαχνει visual novels απο το 2002 για το ps2/psp/pc κι εχει κανει αλλα 3-4, για τα οποια διαβαζω πολυ καλα πραγματα! Ολα αυτα τα παιχνιδια ειναι γνωστ ακαι ως Infinity Series, ριξτε μια ματια σε αυτο εδω

Ο άνθρωπος έχει γράψει ιστορία. Σιγά βέβαια μην είχε έρθει ποτέ στην Ελλάδα αυτό το παιχνίδι για PSP.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 31 Ιαν 2013, 23:36

alex4444 έγραψε:Μην ξενερωνεις με αυτο με τα save. Στο 999 εισαι αναγκασμενος πχ να παιξεις 2-3 συγκεκριμενες εκδοχες, πριν μπορεσεις να φτασεις στο πραγματικο τελος. Ετσι μαζευεις πολλα κομματια απο το παζλ της ιστοριας και το αληθινο τελος ερχεται πραγματικα σαν λυτρωση! Εντυπωσιακος τροπος αφηγησης, αν μη τι αλλο.

Σε βυθιζει σιγα σιγα ολο και πιο πολυ στον κοσμο του παιχνιδιου και στο τελος στα δινει ολα μαζι! Το αρνητικο ηταν οτι δεν υπηρχε επιλογη skip για τα ηδη παιγμενα κομματια που πιθανον ξαναεμφανιζονται σε νεο playthrough, παρα μονο fast forward. Kι επρεπε να ξαναλυσεις τους γριφους! Στο vlr που τα διορθωσαν κι αυτα, δεν πρεπει να χεις παραπονο...

Δεύτερη εκδοχή, σχεδόν 17 ώρες παιχνιδιού ως τώρα (θα ήταν πολύ περισσότερες αν δεν χρησιμοποιούσα το skip στη δεύτερη εκδοχή) κολήσαμε και πάμε για την τρίτη. Alex4444 έχω την εντύπωση ότι για να τελειώσεις το παιχνίδι, ίσως να πρέπει να περάσεις από όλες τις εκδοχές. Δε με χαλάει βέβαια καθως έχω να λύσω και άλλους γρίφους του παιχνιδιού που δεν έχω δει ως τώρα. Πάντως και στις δύο ως τώρα περιπτώσεις το τέλος ήρθε αναπάντεχα.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 01 Φεβ 2013, 17:06

alex4444 έγραψε:Το ξερατε οτι τα 999/VLR δεν ειναι τα πρωτα του δημιουργου? Φτιαχνει visual novels απο το 2002 για το ps2/psp/pc κι εχει κανει αλλα 3-4, για τα οποια διαβαζω πολυ καλα πραγματα! Ολα αυτα τα παιχνιδια ειναι γνωστ ακαι ως Infinity Series, ριξτε μια ματια σε αυτο εδω

Αυτά είναι και για εμάς φαίνονται σαν τα πρώτα (το 999 και το Virtue's...):)
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 19 Φεβ 2013, 12:08

Ύστερα από 36 και πλέον ώρες παιχνιδιού, έχω δει το τέλος μόνο με έναν από τους ήρωες. Βασικά έπειτα από τις 32 ώρες άρχισαν σιγά σιγά να ρέουν οι λεπτομέριες ωστε να μπορεί να κατανοήσει κάποιος τι παίζεται μεταξύ των 9. Το πολύ καλό που έχει είναι το Flow Tree με το οποίο μπορείς ανά πάσα στιγμή να γυρίσεις πίσω σε όποιο σημείο της ιστορίας έχεις ήδη παίξει, αποφεύγοντας έτσι να βλέπεις 2 και 3 φορές τα ίδια πράγματα. Οι γρίφοι συνεχίζουν να είναι σε πολύ καλό επίπεδο και είναι απόλυτα βασισμένοι σε λογικές σκέψεις και υπολογισμούς. Αν κάτσεις και στίψεις το μυαλό σου θα τους λύσεις όλους. Βεβαίως για όσους δυσκολεύονται μπορούν ανα πάσα στιγμή να πατήσουν την επιλογή EASY και εκεί οι άλλοι χαρακτήρες σου δίνουν hints για τους γρίφους.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 19 Φεβ 2013, 13:27

Καλα ειναι τοσο μεγαλο?? Κι εχει πολλα τελη για τον καθενα η ενα?
Άβαταρ μέλους
alex4444

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB