- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 22:57 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Προτάσεις τίτλων για όλα τα format
41 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Προτάσεις τίτλων για όλα τα format
Φτιάχνω το συγκεκριμένο θέμα καθώς βλέπω μερικές φορές κάποια άτομα να ρωτάνε για τίτλους που σκέφτονται να αγοράσουν. Εδώ θα μπορούμε να προτείνουμε και μόνοι μας τίτλους, για όποια κονσόλα θέλουμε. Τέλος μας σώζει από τον αχταρμά και πιστεύω βοηθάει αρκετά. 

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Ωραίο θέμα και χρήσιμο. Βλέπω λείπουν από τον τίτλο τα Wii και Wii U αλλά φαντάζομαι δεν θα πειράξει κανείς να κάνει προτάσεις και γι αυτά
Επίσης λες να προτείνουμε και παλιότερα παιχνίδια σε περίπτωση που κάποιος δεν τα έχει παίξει;
Θα αρχίσω με ένα καινούριο παιχνίδι και βλέπουμε. Για PC προτείνω ανεπιφύλακτα το Hitman absolution. Ακόμα και να μην είστε fan της σειράς, ακόμα και να μην σας αρέσει το stealth και θέλετε να τα κάνετε όλα γυαλιά καρφιά, αυτό το παιχνίδι θα σας αρέσει γιατί μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε και βασικά ότι περάσει από το μυαλό σας.

Θα αρχίσω με ένα καινούριο παιχνίδι και βλέπουμε. Για PC προτείνω ανεπιφύλακτα το Hitman absolution. Ακόμα και να μην είστε fan της σειράς, ακόμα και να μην σας αρέσει το stealth και θέλετε να τα κάνετε όλα γυαλιά καρφιά, αυτό το παιχνίδι θα σας αρέσει γιατί μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε και βασικά ότι περάσει από το μυαλό σας.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Ωραίο το νέο θέμα ως ιδέα
1. Για το 3DS θα προτείνω το Zero Escape: Virtue's Last Reward το οποίο παίζω αυτό τον καιρό και με έχει εντυπωσιάσει
2. Για το Wii U θα προτείνω ανεπιφύλακτα το Super Mario Bross. Έχει τελικά αρκετό βάθος το παιχνίδι μιας και έχει πολλά κρυφά σημεία και πίστες.
3. Για το PSP θα προτείνω στους γονείς των μικρών gamers το Phineas and Ferb. Πολύ καλή περιπέτεια και με ελληνική μεταγλώτισση.

1. Για το 3DS θα προτείνω το Zero Escape: Virtue's Last Reward το οποίο παίζω αυτό τον καιρό και με έχει εντυπωσιάσει
2. Για το Wii U θα προτείνω ανεπιφύλακτα το Super Mario Bross. Έχει τελικά αρκετό βάθος το παιχνίδι μιας και έχει πολλά κρυφά σημεία και πίστες.
3. Για το PSP θα προτείνω στους γονείς των μικρών gamers το Phineas and Ferb. Πολύ καλή περιπέτεια και με ελληνική μεταγλώτισση.
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Και έλεγα πως κάτι ξέχασα. Ας το διορθώσει κάποιος mod.(Λίγο γρήγορα γιατί θα πέσουν κάποιοι να με φάνε
)
Παίδες το Magicka(κάπως έτσι) το έχετε παίξει; Νομίζω πέρυσι κυκλοφόρησε σε PC μόνο και είχε ως DLC παρωδία το Vietnam από το Bad Company 2. Αξίζει σαν παιχνίδι;

Παίδες το Magicka(κάπως έτσι) το έχετε παίξει; Νομίζω πέρυσι κυκλοφόρησε σε PC μόνο και είχε ως DLC παρωδία το Vietnam από το Bad Company 2. Αξίζει σαν παιχνίδι;

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Εγώ θέλω να προτείνω σε όποιον δεν το έχει παίξει το Heavy Rain για ps3. Φαντάζομαι οι περισσότεροι θα το ξέρουν αλλά όσοι δεν το ξέρουν πρέπει να το παίξουν.
Το παιχνίδι είναι πολύ έντονο με τρομερή ατμόσφαιρα και πολύ αγωνία. Έχει 24 εναλλακτικά τέλη αν θυμάμαι καλά και κάθε σου κίνηση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μπορεί να αλλάξει την ιστορία.
Μπορείς να το παίξεις και με χειριστήριο move που δίνει άλλη αίσθηση στο παιχνίδι.
Εγώ το έχω τερματίσει μία φορά και σίγουρα θα το ξαναπαίξω. Είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια.
Το παιχνίδι είναι πολύ έντονο με τρομερή ατμόσφαιρα και πολύ αγωνία. Έχει 24 εναλλακτικά τέλη αν θυμάμαι καλά και κάθε σου κίνηση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μπορεί να αλλάξει την ιστορία.
Μπορείς να το παίξεις και με χειριστήριο move που δίνει άλλη αίσθηση στο παιχνίδι.
Εγώ το έχω τερματίσει μία φορά και σίγουρα θα το ξαναπαίξω. Είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια.
-
Devil_7 - Δημοσιευσεις : 159
Scott_Pilgrim έγραψε:Και έλεγα πως κάτι ξέχασα. Ας το διορθώσει κάποιος mod.(Λίγο γρήγορα γιατί θα πέσουν κάποιοι να με φάνε)
Fixed

-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Devil_7 έγραψε:Εγώ θέλω να προτείνω σε όποιον δεν το έχει παίξει το Heavy Rain για ps3. Φαντάζομαι οι περισσότεροι θα το ξέρουν αλλά όσοι δεν το ξέρουν πρέπει να το παίξουν.
Ωραίος. Το περιμένω απο το amazon!

-
Sackboy - Δημοσιευσεις : 331
Επίσης να προσθέσω το LIMBO για αυτούς που τους αρέσουν τα platform. Είναι βέβαια λίγο μικρό σε διάρκεια αλλά είναι πολύ ωραίο και έχει φοβερή ατμόσφαιρα.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
κουλο τοπικ
αντε να ξεκινησουμε
batman arkam city/asylum(multi)
heavy rain(ps3)
uncharted 1,2,3(ps3)
forza-gran turismo(xbox-ps3)
l.a. noire(multi)
killzone(ps3)
god of war3(ps3)
hitman absolution(multi)