- Τώρα είναι 17 Ιούλ 2025, 16:47 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
jmaster18 έγραψε:Angels and Demons ειδα χτες το βραδυ, καλο αλλα οχι τοσο μυστηριωδες οπως το 1ο
Δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει το βιβλίο. Εγώ πάντως το βρήκα μέτριο γιατί κόψανε πάρα πολλά από το βιβλίο. Να φανταστείς το βιβλίο είναι πιο μυστηριώδες από το DaVinci Code. Πως τα καταφέρανε σαν ταινία να την κάνουν χειρότερη δεν μπορώ να καταλάβω. Με αυτό το σενάριο και τις τόσες πληροφορίες και λεπτομέρειες που δίνει το βιβλίο θα μπορούσε να έχει βγεί μια ταινία 2,5-3 ώρες βέβαια αλλά αριστούργημα. Κρίμα.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
είδα το jack reacher.ωραία ταινία δράσης με αρκετές καλές σκηνές...λίγο ξενέρωμα η τελευταία που ήταν τελείως αμερικανιά...
@Raphael.η ταινία εξηγεί πολλά ειδικά για το τι έγινε πιο παλιά...έχει ανακοινωθεί ότι θα βγάλουν περισσότερες αν και ο damon δηλώνει ότι δεν θέλει να παίξει οπότε φαντάζομαι είτε ο renner θα συνεχίσει ή θα βγάλουν καινούργιους χαρακτήρες...
@Raphael.η ταινία εξηγεί πολλά ειδικά για το τι έγινε πιο παλιά...έχει ανακοινωθεί ότι θα βγάλουν περισσότερες αν και ο damon δηλώνει ότι δεν θέλει να παίξει οπότε φαντάζομαι είτε ο renner θα συνεχίσει ή θα βγάλουν καινούργιους χαρακτήρες...
-
korko - Δημοσιευσεις : 677
PetrifieD- έγραψε:jmaster18 έγραψε:Angels and Demons ειδα χτες το βραδυ, καλο αλλα οχι τοσο μυστηριωδες οπως το 1ο
Δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει το βιβλίο. Εγώ πάντως το βρήκα μέτριο γιατί κόψανε πάρα πολλά από το βιβλίο. Να φανταστείς το βιβλίο είναι πιο μυστηριώδες από το DaVinci Code. Πως τα καταφέρανε σαν ταινία να την κάνουν χειρότερη δεν μπορώ να καταλάβω. Με αυτό το σενάριο και τις τόσες πληροφορίες και λεπτομέρειες που δίνει το βιβλίο θα μπορούσε να έχει βγεί μια ταινία 2,5-3 ώρες βέβαια αλλά αριστούργημα. Κρίμα.
Οχι δεν εχω διαβασει το βιβλιο ακομα

-
jmaster18 - Δημοσιευσεις : 236
Ted
Έτυχε να δω τελευταία την ταινία "Ted" αν και αρχικά δεν με ενθουσίασε η ιδέα να κάτσω να δω έναν από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς (Mark Wahlberg) να μιλάει με ένα... αρκουδάκι!
Τελικά όμως την είδα την ταινία και μου άρεσε κιόλας! Είναι μία ταινία με τρομερές ατάκες (ο λούτρινος αρκούδος τα σπάει!). Δεν είναι μόνο οι ατάκες βέβαια, γενικότερα η ταινία σου αφήνει πολλά μηνύματα... όχι μόνο για τη σημασία της "ενηλικίωσης", αλλά και για το πόσο καμιά φορά μετράει η προσωπικότητα ενός ατόμου (δεν θέλω να αναφέρω κάτι περισσότερο λόγω "spoiler"). Την προτείνω πάντως, ειδικά σε εκείνους που μεγάλωσαν με ταινίες όπως το Flash Gordon...
Τελικά όμως την είδα την ταινία και μου άρεσε κιόλας! Είναι μία ταινία με τρομερές ατάκες (ο λούτρινος αρκούδος τα σπάει!). Δεν είναι μόνο οι ατάκες βέβαια, γενικότερα η ταινία σου αφήνει πολλά μηνύματα... όχι μόνο για τη σημασία της "ενηλικίωσης", αλλά και για το πόσο καμιά φορά μετράει η προσωπικότητα ενός ατόμου (δεν θέλω να αναφέρω κάτι περισσότερο λόγω "spoiler"). Την προτείνω πάντως, ειδικά σε εκείνους που μεγάλωσαν με ταινίες όπως το Flash Gordon...

-
V.for.Veteran - Δημοσιευσεις : 155
Το Ted το έχω δει και εγώ. Εντάξει πλάκα είχε αλλά δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε κιόλας. Σε μερικά σημεία το βρήκα λίγο κρύο όπως βρίσκω κρύο μερικές φορές και το family guy που είναι του ίδιου δημιουργού. Έχω δεί και καλύτερες κωμωδίες και περίμενα τον αρκούδο πιο αστείο. Ένα μεγάλο θετικό βέβαια είναι η παρουσία της πανέμορφης Mila Kunis.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
PetrifieD- έγραψε:Το Ted το έχω δει και εγώ. Εντάξει πλάκα είχε αλλά δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε κιόλας. Σε μερικά σημεία το βρήκα λίγο κρύο όπως βρίσκω κρύο μερικές φορές και το family guy που είναι του ίδιου δημιουργού. Έχω δεί και καλύτερες κωμωδίες και περίμενα τον αρκούδο πιο αστείο. Ένα μεγάλο θετικό βέβαια είναι η παρουσία της πανέμορφης Mila Kunis.
Καλά δεν είπα πως είναι για ΟΣΚΑΡ η ταινία αλλά αξίζει προσοχής και γι αυτό την προτείνω, όχι μόνο για την θεά (Mila Kunis), αλλά και γιατί περνάει πολλά μηνύματα. Εκεί που χέστηκα στο γέλιο πάντως είναι όταν ο
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ

-
V.for.Veteran - Δημοσιευσεις : 155
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες