- Τώρα είναι 17 Ιούλ 2025, 15:30 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: PlayStation 3
γιατι ομως εχω την αισθηση οτι πλεον εχει καταντησει αηδια που για το καθε τι πραγματακι απαιτουν και χρηματα...+ την πονηρια του ps plus...του τυπου πληρωσε το μηνα ή το χρονο και θα εχεις "επιπλεον δωρακια",τα οποια οκ καποια αξιζουν αφου σου χει και παιχνιδια δωρεαν αλλα μεχρι εκει.δεν ξερω μου χτυπαει πολυ ασχημα η ολη κατασταση...και ειδικα οταν ακομα και μικρα πραγματα οπως τα themes τα οποια ειναι ασημαντα πρεπει να πεσει χρημα...ειναι αυτο που λεμε στο greece και απο τη μυγα ξυγκι βγαζουν! ή τιτλοι καινουργιοι downloadable να εχουν την ιδια τιμη με το παιχνιδι απο το καταστημα... και αυτο ακυρο... σ'ευχαριστω για την ενημερωση
-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
Την τιμή την καθορίζει ο publisher. Το ps plus πάντως τελευταία έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω του. Δεν κάνει τίποτα. 

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Παιδιά, το plus αξίζει πάρα πολύ. Ειδικά αν κάνεις συνδρομή όταν βγάζει προσφορές όπως έκανα εγώ τον Σεπτέμβρη με 37 ευρώ για ένα χρόνο.
Εγώ ειδικά που έχω το ps3 2 χρόνια και δεν έχω παίξει πάρα πολλά παιχνίδια μετάνιωσα που δεν είχα κάνει συνδρομή από όταν το πήρα. Πιστεύω ότι θα είχα αγοράσει ελάχιστα παιχνίδια. Τώρα ας πούμε δεν ξέρω τι να πρωτοπαίξω.
Εγώ ειδικά που έχω το ps3 2 χρόνια και δεν έχω παίξει πάρα πολλά παιχνίδια μετάνιωσα που δεν είχα κάνει συνδρομή από όταν το πήρα. Πιστεύω ότι θα είχα αγοράσει ελάχιστα παιχνίδια. Τώρα ας πούμε δεν ξέρω τι να πρωτοπαίξω.
-
Devil_7 - Δημοσιευσεις : 159
gamelover έγραψε:Scott_Pilgrim έγραψε:Την τιμή την καθορίζει ο publisher. Το ps plus πάντως τελευταία έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω του. Δεν κάνει τίποτα.
τι εννοεις;παλaιοτερα δεν ηταν τοσο γενναιοδωρο; ή πλεον εχει πολλους τιτλους για να διαλεξεις;
Ήταν πολύ φτωχό. Τώρα για κάποιος που δεν έχει οικονομική άνεση είναι ότι πρέπει. Σκας 50 ευρώ για ένα χρόνο και κάθε μήνα παίρνεις νέα games.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
ichigo13 έγραψε:
PS4 παιδιαααααααά
Αχχχχχχχ!!!!!! Αυτή η Sony και τα teaser της!
---------------------------------------ΤρελόGamer--------------------------------------
-
Trelogamer - Δημοσιευσεις : 28
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες