PlanetSide 2

“I AM socializing, artard!”

PlanetSide 2

Δημοσίευσηαπό GiannisP » 23 Νοέμ 2012, 21:00

Μόλις ξεκίνησα το νέο free-to-play MMOFPS της SOE και δεν γίνεται να μην δείξω τα εκπληκτικά γραφικά που έχει. Δείτε παρακάτω:

Εικόνα

Μια ιδέα από το motion blurring
Εικόνα

Ο κόσμος είναι τεράστιος
Εικόνα

Κορυφαίοι φωτισμοί
Εικόνα

Πόλύ εντυπωσιακό και το focus που κάνει όταν στοχεύεις
Εικόνα

Διαθέτει real time αλλαγή μέρας-νύχτας. Πολύ εντυπωσιακοί φωτισμοί και πάλι
Εικόνα

Είχα ακούσει ότι το παιχνίδι είναι παράλογα βαρύ, κάτι που δεν ισχύει εντελώς. Στο δικό μου PC, το οποίο θεωρείται πλέον mid-range, παίζω με όλα στο τέρμα και με ένα frame rate από 30 μέχρι 40-45.
Άβαταρ μέλους
GiannisP

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό GiannisP » 01 Δεκ 2012, 11:54

EnternityGR OUTFIT

Φτιάξαμε clan EnternityGR στο PlanetSide 2. To παιχνίδι έχει απίστευτο και πλήρες clan σύστημα (οι clans ονομάζονται Outfits).

Είμαστε στον server Ceres. Όποιος θέλει να μπει στην clan ας μου πει nickname.
Άβαταρ μέλους
GiannisP

Δημοσίευσηαπό GiannisP » 02 Δεκ 2012, 07:39

Κάνοντας βόλτα στις παγωμένες εκτάσεις του Esamir. Σε ορισμένα σημεία πραγματικά νομίζεις ότι παίζεις σε ταινία Star Wars:
Εικόνα

Ένα εντυπωσιακό ξημέρωμα στην Amerish:
Εικόνα

Άλλος για βόλτα με το Galaxy?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GiannisP

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 09 Ιαν 2013, 21:04

Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται. Και έχει πολύ ωραία γραφικά και γενικά είναι πολύ προσεγμένο για free to play. Σίγουρα δεν έχει κάποιο λάκκο η φάβα; :P
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό GiannisP » 10 Ιαν 2013, 14:50

PetrifieD- έγραψε:Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται. Και έχει πολύ ωραία γραφικά και γενικά είναι πολύ προσεγμένο για free to play. Σίγουρα δεν έχει κάποιο λάκκο η φάβα; :P

2 είναι οι χειρότεροι "λάκκοι"», αλλά δεν είναι απαραίτητα και μειονεκτήματα:
1) Το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ. Δηλαδή, δεν υπάρχει τέλος στο "match", αφού το περιβάλλον είναι persistent και οι μάχες διαρκούν όλο το 24ωρο. Πχ, μια βάση μπορεί να παρθεί από τη μια πλευρά την ημέρα, όταν και θα έχουν πολύ κόσμο και αργά τα ξημερώματα να πάει μια μικρή ομάδα και να την πάρει πίσω.
2) Τα Certs είναι ένα μόνιμο grinding και αντέχει για μήνες. Ποτέ δεν θα πεις "έχω αρκετά, το τερμάτισα".

Τα τεχνικά προβλήματα (που πράγματι είναι προβλήματα) είναι αυτά:
1) Είναι βαρύ για μέτριους-και-κάτω υπολογιστές
2) Έχει ακόμη ένα graphic glitch και όταν συμβαίνει πρέπει να κάνω restart το παιχνίδι για να φύγει

Τα δύο πρώτα "αρνητικά" για μένα δεν είναι αρνητικά. Μου αρέσει που έχει πάντα δράση και δεν υπάρχει ένας "νικητής" στον χάρτη και μου αρέσει που ό,τι και αν κάνω, έχω πάντα κάτι να κερδίσω (certs)
Άβαταρ μέλους
GiannisP

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 10 Ιαν 2013, 23:31

Χμμ ωραία το καλοκαιράκι που θα έχω χρόνο και θα φτιάξω το PC θα το δοκιμάσω. Δυστυχώς τώρα δεν έχω χρόνο καθόλου για τέτοιο παιχνίδι. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 26 Ιαν 2013, 16:40

Δοκιμασα να το ξεκινησω αμεσως μολις βγηκε , σε medium-high το παιζω με pc 5ετιας σε 1280χ1024, τα γραφικα εναι πολυ καλα αλλα πολυ lag(οχι γραφικο) και πολλες φορες με πεταζε εξω. Ισως επειδη ηταν αρχη αλλα γενικα για fps ειναι ασυνηθιστο με αργους ρυθμους και δεν ξερω κατα ποσο παρεχει τη δυνατοτητα για ουσιαστικη αξιοποιηση clan.
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

Δημοσίευσηαπό Ulaire » 26 Ιαν 2013, 19:19

Περί τίνος πρόκριτε το game αυτό?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ulaire

Δημοσιευσεις : 12

Δημοσίευσηαπό GiannisP » 26 Ιαν 2013, 19:51

Ulaire έγραψε:Περί τίνος πρόκριτε το game αυτό?

Δες τα δύο video σε αυτή τη σελίδα για να καταλάβεις.
http://www.enternity.gr/Article/PlanetS ... tml?page=2
Άβαταρ μέλους
GiannisP

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 20 Φεβ 2013, 23:25

Σε γενικές γραμμές μου άρεσε.. Με χάλασε μόνο που δεν τελειώνουν ποτέ τα match και ότι είναι τεράστιοι οι χάρτες.. Υπερβολικά τεράστιοι!!
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Επόμενο

Επιστροφή στο Online Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB