Zero Escape: Virtue's Last Reward

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 04 Δεκ 2012, 22:49

dameko-doubutsu έγραψε:
Δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο . Που το διαβασες ; Το εχεις δοκιμασει ;

Εγω το εχω δοκιμασει με αμερικανικο τιτλο! Απλα για dsi τιτλους δεν ημουν σιγουρος, παντως τα ds games παιζουν κανονικοτατα.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 05 Δεκ 2012, 13:23

Πέρα από το ότι μου το είπαν ο Πασχάλης και ο Αλέξης, το είδα και σε πολλά formus της Ninty.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 05 Δεκ 2012, 16:17

Ορίστε το επίσημο, 13 λεπτών OVA του παιχνιδιού, που εξηγεί όλη τη φιλοσοφία του Nonary Game. Είναι στα Ιαπωνικά με Αγγλικούς υπότιτλους:

Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 04 Ιαν 2013, 14:40

Ξεκίνησα το παιχνίδι χθες και μπορώ να πω ότι έπειτα από το πρώτο μέρος το οποίο ολοκλήρωσα είμαι εντυπωσιασμένος. Η ιδανική ατμόσφαιρα για να το ευχαριστηθείς είναι σκοτάδι και ακουστικά. Το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ως τώρα είναι οι διάλογοι. Ως τώρα με τους διαλόγους 1ου & 2ου μέρους και το gameplay του 1ου η αναλογία είναι περίπου 1 προς 7.

Οι γρίφοι ως τώρα είναι αρκετά έξυπνοι και λογικοί, αναμένω βέβαια να δυσκολέψουν αρκετα στη συνέχεια. Α, μην ξεχάσω στους γρίφους υπάρχουν 2 modes, Hard & Easy, εγώ για την ώρα παίζω στο Easy. Βέβαια σου δίνεται η δυνατότητα να αλλάξεις.

Αν σας αρέσουν οι μυστηριώδεις αφηγήσεις και οι περιπέτειες τύπου point and click σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Αν είχατε σκοπό να αγοράσετε κάποιο παιχνίδι για το 3DS, πάρτε αυτό όσο και να κοστίζει. Σίγουρα όταν το τελειώσετε θα το "σκοτώσετε" σε πολύ καλή τιμή.

Προχωρώντας το story θα σας γράψω περισσότερες εντυπώσεις.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 10 Ιαν 2013, 03:39

@nkav64

Τι κακο μας εκανες... Πανω που το 'χα ξεχασει ειπες για την προσφορα και μεσα σε μια μερα προλαβα να ξαναπορωθω στην ιδεα αποκτησης του! Απ'οσα λες, κι εχοντας παιξει το 999, MUST BUY!

Εννοειται αν τυχον μετα τον τερματισμο δε το θες, ειμαι υποψηφιος αγοραστης!
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 13 Ιαν 2013, 21:51

Xαίρομαι ιδιαιτέρως που το game αφήνει τις καλύτερες των εντυπώσεων σε όποιον το παίξει.

Προσωπικά, θα το πάω πακέτο με το 999, απλά πρέπει να μαζέψω λεφτά για να τα πάρω και τα 2 ταυτόχρονα.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 25 Ιαν 2013, 22:45

Έχοντας φτάσει στις σχεδόν 5 1/2 ώρες παιχνιδιού, με σχεδόν 3 1/2 ώρες αφήγησης εχω να πω ότι το παιχνίδι δεν είναι από αυτά που λέμε προβλέψιμο. Δεν ξέρεις ποιος θα πει την επόμενη ατάκα και ποια θα είναι αυτή, δεν σου πάει με τίποτα το μυαλό στο ποιά θα είναι η εξέλιξη της ιστορίας. Στο σημείο που βρίσκομαι λέω ότι έχω αρχίσει να καταλαβαίνω τι παίζεται μεταξύ των 9, αλλά παράλληλα είμαι βέβαιος ότι το παιχνίδι θα με διαψευσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 26 Ιαν 2013, 19:15

nkav64 έγραψε:Έχοντας φτάσει στις σχεδόν 5 1/2 ώρες παιχνιδιού, με σχεδόν 3 1/2 ώρες αφήγησης εχω να πω ότι το παιχνίδι δεν είναι από αυτά που λέμε προβλέψιμο. Δεν ξέρεις ποιος θα πει την επόμενη ατάκα και ποια θα είναι αυτή, δεν σου πάει με τίποτα το μυαλό στο ποιά θα είναι η εξέλιξη της ιστορίας. Στο σημείο που βρίσκομαι λέω ότι έχω αρχίσει να καταλαβαίνω τι παίζεται μεταξύ των 9, αλλά παράλληλα είμαι βέβαιος ότι το παιχνίδι θα με διαψευσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό.

Αχχ αυτός ο Ρέντης που τα σκοτώνει :D

Μια χαρά σου ήρθε πάντως το game:) Εγώ ακόμα να αξιωθώ να πάρω το 999, αλλά όλο κάτι άλλα μπαίνουν στη μέση.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 26 Ιαν 2013, 20:00

G3n3raL86 έγραψε:
nkav64 έγραψε:Έχοντας φτάσει στις σχεδόν 5 1/2 ώρες παιχνιδιού, με σχεδόν 3 1/2 ώρες αφήγησης εχω να πω ότι το παιχνίδι δεν είναι από αυτά που λέμε προβλέψιμο. Δεν ξέρεις ποιος θα πει την επόμενη ατάκα και ποια θα είναι αυτή, δεν σου πάει με τίποτα το μυαλό στο ποιά θα είναι η εξέλιξη της ιστορίας. Στο σημείο που βρίσκομαι λέω ότι έχω αρχίσει να καταλαβαίνω τι παίζεται μεταξύ των 9, αλλά παράλληλα είμαι βέβαιος ότι το παιχνίδι θα με διαψευσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό.

Αχχ αυτός ο Ρέντης που τα σκοτώνει :D

Μια χαρά σου ήρθε πάντως το game:) Εγώ ακόμα να αξιωθώ να πάρω το 999, αλλά όλο κάτι άλλα μπαίνουν στη μέση.

Μια χαρά δε λες τίποτα. Τελευταίως έχω μια τύχη σε αυτά. Πχ προχθες πάω στο μαγαζι της γειτονιάς, είχε το Zelda €38. Το έχετε; Όχι τελείωσε. Κρίμα λέω τωρα θα παω για το €50 στο Ρέντη. Πάω Κωτσόβολο, ο πωλητής σχετικότατος, ούτε που το γνώριζε...Άντε λέω πάω στα Media, €35 από τα €50 3 μερες πριν. :D :D

Πάντως επειδή δεν είμαι και τόσο σχετικός αν κάποιος φίλος θέλει, θα με βοηθούσε πολύ, αν πλην των Mario έγραφε ποια είναι τα must παιχνίδια για τα DS/ 3DS :)
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 26 Ιαν 2013, 20:30

Πέρα από Pokemon για DS είναι τα εξής.

The World Ends With You
Ghostrick: Phantom Detective
Scriblenauts
Dragon Quest
Legend Of Zelda: Spirit tracks
999
Professor Layton series
Castlevana Dawn Of Sorrow
Kingdom Hearts(και τα δύο)

Για 3DS μιας και είναι region locked και δεν έχει ακόμα τεράστια βιβλιοθήκη δεν χρειάζεται ψάξιμο. Αλλά για εμένα είναι αρκετά καλά τα:

Kingdom Hearts
Tales Of The Abyss
Monster Hunter (τα οποία έρχονται)
thearythm Final Fantasy
Heroes Of Ruin
Kid Icarus(Βασικά αυτό είναι έπος..)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming