dameko-doubutsu έγραψε:
Δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο . Που το διαβασες ; Το εχεις δοκιμασει ;
Εγω το εχω δοκιμασει με αμερικανικο τιτλο! Απλα για dsi τιτλους δεν ημουν σιγουρος, παντως τα ds games παιζουν κανονικοτατα.
nkav64 έγραψε:Έχοντας φτάσει στις σχεδόν 5 1/2 ώρες παιχνιδιού, με σχεδόν 3 1/2 ώρες αφήγησης εχω να πω ότι το παιχνίδι δεν είναι από αυτά που λέμε προβλέψιμο. Δεν ξέρεις ποιος θα πει την επόμενη ατάκα και ποια θα είναι αυτή, δεν σου πάει με τίποτα το μυαλό στο ποιά θα είναι η εξέλιξη της ιστορίας. Στο σημείο που βρίσκομαι λέω ότι έχω αρχίσει να καταλαβαίνω τι παίζεται μεταξύ των 9, αλλά παράλληλα είμαι βέβαιος ότι το παιχνίδι θα με διαψευσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό.
G3n3raL86 έγραψε:nkav64 έγραψε:Έχοντας φτάσει στις σχεδόν 5 1/2 ώρες παιχνιδιού, με σχεδόν 3 1/2 ώρες αφήγησης εχω να πω ότι το παιχνίδι δεν είναι από αυτά που λέμε προβλέψιμο. Δεν ξέρεις ποιος θα πει την επόμενη ατάκα και ποια θα είναι αυτή, δεν σου πάει με τίποτα το μυαλό στο ποιά θα είναι η εξέλιξη της ιστορίας. Στο σημείο που βρίσκομαι λέω ότι έχω αρχίσει να καταλαβαίνω τι παίζεται μεταξύ των 9, αλλά παράλληλα είμαι βέβαιος ότι το παιχνίδι θα με διαψευσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό.
Αχχ αυτός ο Ρέντης που τα σκοτώνει![]()
Μια χαρά σου ήρθε πάντως το game:) Εγώ ακόμα να αξιωθώ να πάρω το 999, αλλά όλο κάτι άλλα μπαίνουν στη μέση.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες