- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 20:06 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ολυμπιακός
nfs_maniac έγραψε:1.000 φορές να πετάνε χιονόμπαλες , παρά καρέκλες
Ειμουνα μεσα στο ντερμπι με τον παναθηναικο που ειχανε πεταχει μεσα πανω 30000 dvd μεσα στο γηπεδο. Ειχε βγει μια εφημεριδα τοτε και ειχανε αφησει απο μια σε καθε θεση. Σε καθε μια μεσα ειχε 3 dvd οποτε καταλαβαινετε τι εγινε
http://www.youtube.com/watch?v=dOqXrvS9jqM
-
akisbeat77 - Δημοσιευσεις : 95
PetrifieD- έγραψε:nkav64 έγραψε:Η φάση με τον Αλβέρτη που πανηγύριζε έντονα ήταν το 1994 στο Τελ Αβίβ. Τελικός Ολυμπιακός- Μπανταλόνα 57-59, με εκείνο το τρίποντο του Κορνέλιους Τόμπσον και τον Πάσπαλιε να μη μπορεί να σταυρώσει βολή.
Α μπράβο ρε nkav64. Με μπανταλόνα ήταν απλά ήταν στο γήπαιδο της Μακάμπι και μπερδεύτηκα. Πάντως πανηγύριζε έντονα κατά του Ολυμπιακού και από τότε τον εχω μισήσει. Μπορεί να ήμουν σχετικά μικρός τότε και να μην καταλάβαινα πολλά από μπάσκετ όμως οι φωνές της μάνας μου(!) για τον Αλβέρτη μου έχουν μείνει. Κάθε φορά που τον αναφέρω μπροστά της μου λέει "άσε μας μωρέ με τον Eβραίο" γιατί πανηγύριζε μάλλον μαζί με οπαδούς και της Μακάμπι. Όχι ότι έχουν κάτι κακό οι Eβραίοι βέβαια αλλά να τονίσει ότι ΔΕΝ είναι Έλληνας.Και βέβαια αργότερα είδα και τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα και τα πήρα και μόνος μου στο κρανίο. Μεγάλο @#!%ίδι ο συγκεκριμένος παίκτης. Είναι δυνατών να κάνεις κάτι τέτοιο κατά Ελληνικής ομάδας και μάλιστα δημόσια όταν κιόλας ανήκεις και στην εθνική Ελλάδως; Απαράδεκτος απλά.
Για την ιστορία και μόνο γιατί πολύ ασχοληθήκαμε με τον τύπο αυτό στην εξέδρα του Παναθηναϊκού ήταν και πανηγύριζε. Δεν υπήρχαν οπαδοί της Μακάμπι τότε στο γήπεδο. Η άλλη ομάδα του Final Four ήταν η Μπαρτσελόνα που τελικά κατετάγη 4η εκείνη τη χρονιά.
Τώρα παίδες για το σημερινό αγώνα που αναβλήθηκε, ως γνωστόν οι ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα είναι κυρίες και φοβούνται μην τους χαλάσει το μανικιούρ, σιγα μη γινόταν αγώνας σήμερα. Ακραία καιρικά φαινόμενα. Δεν ανοίγουν κανα ΟΤΕ ΤV να ξεστραβωθούνε που οι άλλοι παίζουν με τα χιόνια στη Γερμανία.
Στην Ελλάδα δυστυχώς ο αθλητισμός δεν αντιμεωπίζεται ως θέαμα, ως διασκέδαση. Αν ήταν έτσι θα παίζανε και ποδόσφαιρο στις γιορτές, όπως κάνουν όλες οι σοβαρές επαγγελματικές κατηγορίες στην Ευρώπη. Εδώ εκείνες τις μέρες θυμούνται ότι έχουν οικογένειες και που να τις αφήσουν μόνες τους χρονιάρες μέρες.
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
nkav64 ε έστω πανηγύριζε όμως κατά μιας Ελληνικής ομάδας αυτό είναι το θέμα μου. Τώρα το που και πως δεν έχει τόση σημασία. Επίσης αυτό που λες για παιχνίδια στις γιορτές είναι απόλυτα σωστό. Πολύ τους έχουμε καλομάθει. Άσε που μέσα στις γιορτές πάνε μπουζούκια και μετά δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους. Στο μπάσκετ πριν τις γιορτές ένα δίμηνο πετούσαμε και αμέσως μετά τις γιορτές σερνόμαστε. Τυχαίο; Ένας φίλος από Αθήνα μου είπε ότι είδε τον Παπανικολάου στο Καραμέλα μέσα στις γιορτές. Στο ΝΒΑ δηλαδή π.χ. χαζοί είναι που έχουν παιχνίδια όχι μόνο μέσα στη περίοδο των γιορτών αλλά μερικοί αγώνες είναι και τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Φοράνε κιόλας και ειδικές φανέλες (λίγο διαφορετικές από τις κανονικές), έχουν διάφορα event κτλ. Αλλά τώρα τι συγκρίνω θα μου πεις και θα εχεις και δίκιο.
akisbeat77 σίγουρα οι Εβραίοι δεν φημίζονται για το πόσο καλοί είναι. Περισσότερο φημίζονται για τη διαφθορά και για το ότι κάνουν ότι θέλουν παίζοντας τα θύματα. Από την άλλη ποιά φυλή δεν έχει διεφθαρμένους; Γενικά δεν είμαι ρατσιστής και απλά δεν ήθελα να προσβάλλω κανένα
Καλά για τον Diogo τι να πρωτοπούμε; Από τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές όλων τον εποχών και όχι μόνο στην Ελλάδα. Όχι 10 εκατομμύρια αλλά ούτε 10 χιλιάδες δεν άξιζε τελικά. Ήθελα να ξερα, έρευνα κάνανε γι αυτόν τον παίκτη ή έτσι τον πήραν;
akisbeat77 σίγουρα οι Εβραίοι δεν φημίζονται για το πόσο καλοί είναι. Περισσότερο φημίζονται για τη διαφθορά και για το ότι κάνουν ότι θέλουν παίζοντας τα θύματα. Από την άλλη ποιά φυλή δεν έχει διεφθαρμένους; Γενικά δεν είμαι ρατσιστής και απλά δεν ήθελα να προσβάλλω κανένα
Καλά για τον Diogo τι να πρωτοπούμε; Από τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές όλων τον εποχών και όχι μόνο στην Ελλάδα. Όχι 10 εκατομμύρια αλλά ούτε 10 χιλιάδες δεν άξιζε τελικά. Ήθελα να ξερα, έρευνα κάνανε γι αυτόν τον παίκτη ή έτσι τον πήραν;
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες