Arrow

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό korko » 25 Ιαν 2013, 11:13

PetrifieD- έγραψε:
korko έγραψε:το πως τελείωσε το σημερινό επεισόδιο ήταν απλά τρομερό...θέλω να δω τι θα γίνει στο νησί επιτέλους γιατί μέχρι τώρα δεν βγάζω άκρη 100%...

Mόλις το είδα (εδώ είναι 04:30) και έμεινα με το στόμα ανοιχτό στο τέλος. Μιλάμε για κανένα νόημα. Πολύ καλό επεισόδιο και με cliff hanger που θυμίζει Lost. Το επόμενο επεισόδιο αναμένεται καυτό.

Θέλω να δω γιατί όλο αυτό το θέατρο από τον Ιάπωνα με το να αιχμαλωτίζει ο ένας τον άλλο και γενικά δεν βγαίνει νόημα. Αν ήθελαν τον Oliver για λύτρα τον είχαν από την αρχή, προφανώς δεν τον θέλουν γι αυτό. Είναι μέρος της εκπαίδευσης του Oliver; Και στο τέλος να είναι όλο το σκηνικό στημένο από τον πατέρα του ωστε να γίνει ο Green Arrow και να σφάξει όλη τη λίστα; Λίγο τραβηγμένο. Ο Ιάπωνας ειναι συγχρόνως αυτός που κυνηγάνε στο νησί και μέλος της ομάδας του αρχηγού εκεί πέρα;Γιατί όλο αυτό το κηνυγητό; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

δεν έχω ιδέα τι γίνετε...το μόνο που μπορώ είναι
ότι όταν τον φυλάκισαν για πρώτη φορά του είπαν ότι υπήρχαν 2 μόνο άτομα πάνω στο νησί...πάντως η θεωρία σου να είναι όλο στημένο από τον πατέρα του μου φαίνεται τραβηγμένο...

θέλω να δω πως θα το συνεχίσουν μετά από αυτό.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 25 Ιαν 2013, 16:53

Mα ναι εννοείται πως είναι τραβηγμένο δεν το είπα και στα σοβαρά. Απλά έχω μπερδευτεί όσο δεν πάει. Άντε τώρα περίμενε την άλλη εβδομάδα μετά από αυτό.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό korko » 25 Ιαν 2013, 17:16

καλό κουράγιο σε όλους μας...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό akisbeat77 » 26 Ιαν 2013, 14:35

Δεν του εχει κανει κανενος εντυπωση οτι

και ο ηρωας και ο βασικος εχθρος ειναι τοξοτες? Υποθετω οτι ο ιαπωνας ειναι δασκαλος και των 2 και οτι ο πατερας επιτηδες 'εστησε' το σκηνικο για να παει ο Oliver στο νησι και να τον εκπαιδευσει ο Γιαπωνέζος
Άβαταρ μέλους
akisbeat77

Δημοσιευσεις : 95

Δημοσίευσηαπό Devil_7 » 26 Ιαν 2013, 16:07

akisbeat77 έγραψε:Δεν του εχει κανει κανενος εντυπωση οτι

και ο ηρωας και ο βασικος εχθρος ειναι τοξοτες? Υποθετω οτι ο ιαπωνας ειναι δασκαλος και των 2 και οτι ο πατερας επιτηδες 'εστησε' το σκηνικο για να παει ο Oliver στο νησι και να τον εκπαιδευσει ο Γιαπωνέζος

Λίγο τραβηγμένο μου φαίνεται αλλά δεν είναι και απίθανο.
Αυτό πάντως που και ο εχθρός είναι και αυτός τοξότης με χαλάει λίγο. Αν παίζει όμως αυτό που λες έχει μια λογική. Θα δείξει.
Άβαταρ μέλους
Devil_7

Δημοσιευσεις : 159

Δημοσίευσηαπό giode13 » 26 Ιαν 2013, 16:12

Ελεγα να μην το αρχίσω ακόμα αλλά με αυτά που γράφετε,μου κινήσατε το ενδιαφέρον!Γενικά μου αρέσουν Super Heroes οπότε μπαίνει για download.. :D
Άβαταρ μέλους
giode13

Δημοσιευσεις : 40

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 26 Ιαν 2013, 17:05

akisbeat77 έγραψε:Δεν του εχει κανει κανενος εντυπωση οτι

Aυτό είπα και εγώ αλλά μου φαίνεται τραβηγμένο. Και στο τέλος να μην είναι νεκρός ο πατέρας; Ακόμα πιο τραβηγμένο. Δεν νομίζω να έχει εκπαιδευτεί από τον ίδιο ο κακός τοξότης. Γενικά επειδή κάνει και ξιφομαχία εγώ καταλαβαίνω ότι κάνει διάφορα τέτοια σπορ. Μπορεί όντως να έχει ταλέντο στη τοξοβολία και από όσο ξέρουμε τουλάχιστον ντύθηκε τοξότης για να προκαλέσει τον green arrow. Δηλαδή δεν υπήρχε πριν αυτός σαν τοξότης με αυτή τη στολή. Δεν είχε εμφανιστεί πουθενά. Απλά μπήκε στη διαδικασία να τα κάνει όλα αυτά γιατί είδε ότι κάποιος σκότωνε ανθρώπους από τη λίστα και έπρεπε να πάρει δραστικά μέτρα. Από την άλλη δεν μπορώ να αποκλείσω ότι εκπεδεύτηκε και αυτός από τον Ιάπωνα γιατί ο γιος του είπε ότι όταν πέθανε η μητέρα του, αυτός έλειπε για 1-2 χρόνια και κανείς δεν ξέρει που πήγε. Δεν βρίσκω βέβαια κάποιο λόγο να πήγε στο νησί, εκτώς και αν έχει κάποια σύνδεση με τον στρατό που βρίσκεται εκεί.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό korko » 26 Ιαν 2013, 18:34

εγώ πάντως σκέφτηκα κάτι διαφορετικό για το νησί...
το λένε και καθαρτήριο γιατί μάλλον απλά οι στρατιώτες κυνηγάνε μα δεν σκοτώνουν τους αιχμάλωτους μα τους βασανίζουν και μετά τους αφήνουν για να τους ξαναπιάσουν και πάλι τα ίδια...αυτό νομίζω θα εξηγούσε πως ο Κινέζος τον πρόδωσε...όσο για τον άλλο τοξότη δεν νομίζω να πήγε στο νησί ποτέ...αλλιώς θα ήξερε από την αρχή για τον Όλιβερ...ο πατέρας και εγώ πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα κάπως θα επιστρέψει...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό akisbeat77 » 26 Ιαν 2013, 18:40

korko έγραψε:εγώ πάντως σκέφτηκα κάτι διαφορετικό για το νησί...
το λένε και καθαρτήριο γιατί μάλλον απλά οι στρατιώτες κυνηγάνε μα δεν σκοτώνουν τους αιχμάλωτους μα τους βασανίζουν και μετά τους αφήνουν για να τους ξαναπιάσουν και πάλι τα ίδια...αυτό νομίζω θα εξηγούσε πως ο Κινέζος τον πρόδωσε...όσο για τον άλλο τοξότη δεν νομίζω να πήγε στο νησί ποτέ...αλλιώς θα ήξερε από την αρχή για τον Όλιβερ...ο πατέρας και εγώ πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα κάπως θα επιστρέψει...

Δεν ειπαμε οτι πηγε ο αλλος τοξοτης στον νησι αλλα οτι ο Γιαπωνέζος τον εκπαιδευσε. Οσο για τον πατερα και εμενα μου φαινεται οτι θα τον ξαναδουμε
Άβαταρ μέλους
akisbeat77

Δημοσιευσεις : 95

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 26 Ιαν 2013, 21:55

Ε ναι μάλλον περισσότερο για κίνητρο μπορεί να σκηνοθέτησε το θάνατό του. Βέβαια μου φαίνεται κάπως χοντρό να σκοτώσει ουσιαστικά τόσους ανθρώπους και επίσης ο Oliver είπε ότι τον έθαψε ο ίδιος. Πολύ μυστήρια όλα αυτά. Τελικά να δείτε που θα πέσουμε όλοι έξω.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB