Two and a Half Men

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό Raphael » 25 Ιαν 2013, 10:27

Γι'αυτό τον έδιωξαν. Όταν κατάρευσε μπροστά στις κάμερες την ώρα γυρίσματος. Όλα τα υπόλοιπα χρόνια δεν ήταν διαφορετικός απλά στην τελευταία σεζον το χε ξεφτιλίσει. Στις σκηνές που θα το δείτε να το παίζει μεθυσμένος κατά 90% ήταν μεθυσμένος στο γύρισμα. Και πάω στοίχημα τα ουίσκια που έπινε ήταν πραγματικά.... :P
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 25 Ιαν 2013, 15:05

Δεν ήταν μόνο η τελευταία season.. Στη 5η μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης.. Ταίριαζε τόσο πολύ στο ρόλο αυτόν γιατί στην ουσία υποδυόταν τον εαυτό του :P Παιδιά μια ερώτηση, έχετε δει την καινούρια σειρά του Sheen;
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό john666 » 25 Ιαν 2013, 15:11

Όχι δεν την έχω δεί...πώς λέγετε?
Άβαταρ μέλους
john666

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 25 Ιαν 2013, 17:35

Raphael έγραψε:Γι'αυτό τον έδιωξαν. Όταν κατάρευσε μπροστά στις κάμερες την ώρα γυρίσματος. Όλα τα υπόλοιπα χρόνια δεν ήταν διαφορετικός απλά στην τελευταία σεζον το χε ξεφτιλίσει. Στις σκηνές που θα το δείτε να το παίζει μεθυσμένος κατά 90% ήταν μεθυσμένος στο γύρισμα. Και πάω στοίχημα τα ουίσκια που έπινε ήταν πραγματικά.... :P

Κρίμα για τον ξεπεσμό του
Τον συγκεκριμένο τον πηγαίνω πάρα πολύ ..Δυστυχώς ενώ είναι ένας φοβερός ηθοποιός που διώχνει το χάρισμα του σε όλα τα επίπεδα (κωμωδίες ,δράσης,δράμα) άλλα τόσο ατάσθαλης στα προσωπικά του ...Δυστυχώς (μακάρι ψεύτης να βγω) θα δούμε και το τέλος του συντομα...
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 25 Ιαν 2013, 17:58

john666 έγραψε:Όχι δεν την έχω δεί...πώς λέγετε?

Λέγεται Anger Management. Προσωπικά την θεωρώ μια μέτρια κωμωδία..
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 26 Ιαν 2013, 01:06

Kαλά οι 2 τελευταίες σαιζόν με τον (ατάλαντο για μένα) Kutcher δεν βλέπονται. Από εκεί που στη σειρά θα έβαζα 8.5/10 τώρα θα της έβαζα 5/10. Μιλάμε κανένα νόημα. Τι την συνεχίζουν δεν μπορώ να καταλάβω. Πολύς κόσμος (μαζί και εγώ) σταμάτισε να τη βλέπει. Κρίμα στη σειρά. Ειδικά μπροστά στον Sheen, o Κutcher φαίνεται μηδενικό. Όταν πρωτοείδα επεισόδιο με τον Kutcher έψαχνα να βρώ αφορμές να γελάσω και είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό με το πόσο κακή έγινε αυτόματα η σειρά. Ο Άλαν κάτι έκανε αλλά γρήγορα κατάντησε κουραστικός. Κρίμα και πάλι κρίμα.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Sapounofouskas » 26 Ιαν 2013, 17:08

Εχοντας παρακολουθησει ολες τις seasons αν και δεν δικαιολογουνται οι πραξεις του Sheen η 9η και η τωρινη 10η season απλα δεν βλεπονται και πιστευω οτι θα ηταν καλυτερες αν δεν τον εδιωχναν.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sapounofouskas

Δημοσιευσεις : 27

Δημοσίευσηαπό tak96 » 04 Μαρ 2013, 16:20

καλος ο Kutcher..αλλα αυτη η σειρα ηταν του Charlie Sheen...επρεπε να την ληξουν οταν εφυγε..και ας αρχιζαν αλλη με αυτον..
Άβαταρ μέλους
tak96

Δημοσιευσεις : 246

Δημοσίευσηαπό VasilisOGatopardos » 04 Απρ 2013, 14:39

SirLvr έγραψε:
john666 έγραψε:Όχι δεν την έχω δεί...πώς λέγετε?

Λέγεται Anger Management. Προσωπικά την θεωρώ μια μέτρια κωμωδία..

Εγώ είχα ξεκινήσει να το βλέπω είχα δει κάποια επεισόδια , νταξ μέτριο αρκετά !!
Όσο για το θέμα , η σειρά στις αρχές είχε τρελό γέλιο απ την μέρα που έφυγε δε βλέπετε πραγματικά εγώ 2 επεισόδια είδα κ το παράτησα !!
Άβαταρ μέλους
VasilisOGatopardos

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 04 Απρ 2013, 17:19

Βγήκε κιόλας 11 κύκλος ? Ελπίζω να είναι καλύτερος από την 10 . Δεν ήταν άσχημη . Η σειρά τα πραγματικά είναι κορυφή αν και την προτιμούσα με τον τσάρλι παρόλο που άρχισε να χαλάει λίγο ... Όχι πως πλέον δεν έχει γέλιο η σειρά , αλλά τότε είχε κάτι το διαφορετικό ... Πάντως τα πρώτα season της σειράς θα μείνουν στην αιωνιότητα !!!
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB