Kingdom Of Amalur ή Skyrim?

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Kingdom Of Amalur ή Skyrim?

Δημοσίευσηαπό john666 » 25 Ιαν 2013, 01:08

Ρε παιδιά βλέπω όλους να ασχολούνται με το skyrim Και να λένε τι φοβερό παιχνίδι και τι έτσι και τι αλλιώς και αναρωτιέμαι μετά εγώ...Kingdom Of Amalur Reckoning παίξατε??
Δεν λέω (Προς Θεού) ότι το Skyrim είναι χάλια ή ότι δεν παίζετε αλλά γνώμη μου είναι (και αφού έχω παίξει και τα 2) πώς το Κιngdom of amalur ήταν πολύ καλύτερο game από το Skyrim.

Λοιπόν θα ήθελα τη γνώμη σας για το ποιο από τα 2 προτιμάτε..Αν φυσικά έχετε παίξει και τα 2 παιχνίδια :)..Γιατί δεν μπορεί ρε γαμώτο να είμαι ο μόνος που το προτιμάει αυτό το παιχνίδι :D
Μεταφέρθηκε απο Lionheart
Άβαταρ μέλους
john666

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 25 Ιαν 2013, 14:14

Όντως το amaleur είναι πολύ ωραίο παιχνίδι.Απλά εγώ έχω μια αγάπη με την σειρά elder scrolls,και θα έκλεινα προς την σειρά elder scrolls και όχι το skyrim μόνο.Το amaleur είναι κάτι διαφορετικό και έχει ωραίο σύστημα μάχης και γενικά μπορεί να σε κρατήσει αρκετά.Δυστυχώς για το amaleur έκλεισε η εταιρία οπότε το να δούμε κάποια συνέχεια είναι σχεδόν απίθανο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 25 Ιαν 2013, 21:33

Νομίζω ότι το Kingdom of Amalur νομίζω είναι καλύτερο από το Skyrim. Μπορεί το Skyrim να έχει φοβερά τοπία και ωραία ατμόσφαιρα αλλά βρίσκω το σύστημα μάχης λίγο βαρετό. Δεν έχω παίξει πολύ βέβαια κανένα από τα 2 παιχνίδια. Απλά ειδικά όταν βγήκε το Skyrim είχε πολλά bugs, τώρα δεν ξέρω, είχα παίξει πριν πολύ καιρό. Πάντως γενικώς και από όσα έχω διαβάσει θα πρότεινα Amalur. Γενικώς τα Elder Scrolls είναι καλά παιχνίδια αλλά περίμενα πολλά περισσότερα από το Skyrim.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 26 Ιαν 2013, 11:18

Έχουν διορθωθεί πάρα πολλά bugs.Το καλό με το skyrim είναι ότι υποστηρίζεται και από άπειρα mods.Οπότε σε αυτό το τομέα είναι καλύτερο το skyrim!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 26 Ιαν 2013, 16:48

Ειναι φοβερη μαχη μεταξυ των 2. Εχω παιξει και τερματισει και τα 2. Λοιπον:
Πλεονεκτηματα Skyrim:
Απιστευτα γραφικα
Πιο brutal φυση με αγρια ζωα και δρακους να ξεπεταγονται απο το πουθενα
Ειναι elder scrolls με οτι συνεπαγεται αυτο (καλοφτιαγμενο story, επικη μουσικη, υποστηριξη με mods)
Πλεονεκτηματα Amalur:
Ποικιλια στον κοσμο του παιχνιδιου που ζητα εξερευνηση
Ισως το καλυτερο συστημα μαχης σε rpg
Τα effects απο τα spells ειναι εντυπωσιακα
Οι διαολογοι προσεγμενοι
Μειονεκτηματα Skyrim:
Περιβαλλον που γινεται μονοτονο ορισμενες φορες
Η προοπτικη του first person τουλαχιστον εμενα με βρισκει αδιαφορο
Μειονεκτηματα Amalur:
Το main quest μπορει να ειναι πολυ ενδιαφερον(οχι ομως οπως του skyrim) αλλα σε καποια απο τα side quests απλα ακολουθεις τον κιτρινο κυκλο στον χαρτι, δε σε βαζει να σκεφτεις ουτε να βυθιστεις στο παιχνιδι οπως εκανε π.χ. το Mass Effect
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 26 Ιαν 2013, 16:49

T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Έχουν διορθωθεί πάρα πολλά bugs.Το καλό με το skyrim είναι ότι υποστηρίζεται και από άπειρα mods.Οπότε σε αυτό το τομέα είναι καλύτερο το skyrim!

Για να το λέει ο Luigi κάτι παραπάνω θα ξέρει. Καλύτερα να ακούσεις αυτόν γιατί όπως είπα και πιο πάνω δεν έχω ασχοληθεί πολύ με αυτά τα παιχνίδια. :)

Και σίγουρα η ανάλυση του φίλου από πάνω ήταν πολύ καλή.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Lorgrim » 27 Ιαν 2013, 13:14

Αν και από κάποιο σημείο και μετά γίνεται λίγο μονότονο, ψηφίζω Skyrim. (και για συναισθηματικούς λόγους φυσικά, καθώς θυμάμαι ακόμα πόσο δύσκολο ήταν το Daggerfall)
Άβαταρ μέλους
Lorgrim

Δημοσιευσεις : 49

Δημοσίευσηαπό Alithinos » 28 Ιαν 2013, 15:41

Το Amalur ομπλιβιονίζει λίγο,μιας και ο κεντρικός σχεδιαστής του ήταν αυτό που είχε η σειρά Elder Scrolls στο Oblivion.
Κοίτα προσωπικά προτίμησα το Skyrim και αυτό λόγο του ότι είμαι στο PC,και ως γνωστόν η σειρά Elder Scrolls έχει το πιο ενεργό modding community στο pc gaming.
Κάποιες ελλείψεις του vanilla Skyrim σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια της σειράς με απογοήτευσαν, αλλά με το παιχνίδι να είναι ανοιχτό για οποιαδήποτε επεξεργασία από τους modders,τα γραφικά,το gameplay και τα πάντα μπορούν να αλλάξουν σε αυτό θεωρητικά και σε βάθος χρόνου,και τα επιπλέον πράγματα (quests,items...) δίνουν πολύ έξτρα ζωή στο παιχνίδι.
Το Oblivion το είχα συνέχεια εγκατεστημένο στο σκληρό μου δίσκο μέχρι που βγήκε το Skyrim,και το επισκεπτόμουν που και που,προσθέτοντας νέα mods,και έτσι κατάφερε να μου κρατήσει το ενδιαφέρον χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Alithinos

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό assassin » 28 Ιαν 2013, 20:12

Ο ντορος για το Skyrim εγινε μεν για το τι το Skayrim ειναι το καλυτερo RPG των τελευταιων ετων αλλα γιατι ειναι Elder Scrolls... δλδ εχει μια κληρονομια με θρυλικα παιχνιδια... Οπως το Τιτανομεγιστο τεραστιο Elder Scrolls 3: Morrowind που για μενα ειναι το καλυτερo RPG που εχει βγει στην ιστορια των παιχνιδιων.....
Άβαταρ μέλους
assassin

Δημοσιευσεις : 52

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 01 Φεβ 2013, 09:49

assassin έγραψε:Ο ντορος για το Skyrim εγινε μεν για το τι το Skayrim ειναι το καλυτερo RPG των τελευταιων ετων αλλα γιατι ειναι Elder Scrolls... δλδ εχει μια κληρονομια με θρυλικα παιχνιδια... Οπως το Τιτανομεγιστο τεραστιο Elder Scrolls 3: Morrowind που για μενα ειναι το καλυτερo RPG που εχει βγει στην ιστορια των παιχνιδιων.....

Σ'αγαπώ για το morrowind συμφωνώ απόλυτα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Επόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB