- Τώρα είναι 17 Ιούλ 2025, 01:04 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ελληνική gaming αγορά - Επίπεδο τιμών
Scott_Pilgrim έγραψε:nkav64 έγραψε:Πλέον και στα Media Markt μπορείς να δώσεις τα παιχνίδια που δεν παίζεις πλέον και να αγοράσεις καινούρια σε καλύτερη τιμή (Όπως και στα Public). Ακόμα δεν έχουν αρχίσει την πώληση μεταχειρισμένων τίτλων, αλλά όπως μου είπε και ο πωλητής λογικά περιμένουν να δημιουργηθεί πρώτα ένα "απόθεμα" μεταχειρισμένων και μετά να ξεκινήσουν.
Σοβαρά; Στα παίρνουν όμως σε καλύτερες τιμές από ότι στα public;
Να πω την αλήθεια δεν εχω δώσει ποτέ πίσω παιχνίδι για να πάρω καινουριο και δε γνωρίζω τι τιμές παίζουν. Όταν ξαναπάω όμως θα ρωτήσω.

-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Προτιμώ να τα κρατήσω και ας μην τα ξαναπαίξω παρά να δώσω πίσω 10 για να πάρω ένα και αν.
Προχθές πήγα σε ένα κατάστημα στη Χαλκοκονδύλη και βλέπω το Hitman 2 (PS2). Πόσο έχει; €8.
Γυρίζω σπίτι κοιτάω μπροστά, αυτοκόλλητο του μαγαζιού που το πήρα €7.99, κοιτάω πίσω αυτοκόλλητο Puplic €4.99. Το μετάχειρο του μετάχειρου και τι άλλο θα δούμε.
Προχθές πήγα σε ένα κατάστημα στη Χαλκοκονδύλη και βλέπω το Hitman 2 (PS2). Πόσο έχει; €8.
Γυρίζω σπίτι κοιτάω μπροστά, αυτοκόλλητο του μαγαζιού που το πήρα €7.99, κοιτάω πίσω αυτοκόλλητο Puplic €4.99. Το μετάχειρο του μετάχειρου και τι άλλο θα δούμε.
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Συνήθως δεν αξίζει να δώσεις τα μεταχειρισμένα σε τέτοια μαγαζιά. Εγώ το είχα κάνει μια φορά στο public αλλά είχα δώσει τρία παιχνίδια για να πάρω ένα άλλο εκ των οποίων τα δύο δεν μπορούσα να τα πουλήσω εύκολα. Το ένα ήταν το fifa 11 και μου το πήρε για 3,5 ευρώ. Το τρίτο ήταν το battlefield 2 το οποίο άξιζε σχετικά γιατί το πολύ να το πούλαγα 1-2 ευρώ παραπάνω.
Γενικά όμως δεν πολύ συμφέρει. Υπάρχουν και κάποια άλλα μαγαζάκια όμως που μπορείς να πετύχεις καλά deal άμα κάνεις κάποια ανταλλαγή.
Γενικά όμως δεν πολύ συμφέρει. Υπάρχουν και κάποια άλλα μαγαζάκια όμως που μπορείς να πετύχεις καλά deal άμα κάνεις κάποια ανταλλαγή.
-
Devil_7 - Δημοσιευσεις : 159
Γενικά εγώ δεν θέλω να τα πουλάω λόγω συναισθηματικού δεσίματος και συλλογής φυσικά. Μερικά είναι συλλεκτικά, άλλα απλά μου άρεσαν και δεν τα δίνω με τίποτα. Ακόμα και τα μέτρια είναι μέρος της συλλογής. Άσε που εννοείται πως δεν συμφέρει να δώσεις 3 παιχνίδια και να πάρεις 1. Ουτε καν δεν το κάνω αυτό.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Ειμαι συλλεκτης αλλα στο τι μου ΑΡΕΣΕΙ οχι στο τι μου πασσάρουν...
και τι εννοω Αν ενας τιτλος μου αρεσει και μου κανει να πω οτι θα το ξαναπαιξω πανω απο 2 φορες τοτε ...Θα αγορασω μεχρι και τα promo του ,Αν ομως ειναι ενας τιτλος που το Πασσαρουν σαν Συλεκτικο και να ειναι ενα μετριο αποτελεσμα για μένα ...Απλα οτι κάτσει
Εσυ διαλεγεις τι Game θα παρεις ..... Oχι to game εσενα.....
Aν και ξέφυγα λίγο...

Εσυ διαλεγεις τι Game θα παρεις ..... Oχι to game εσενα.....

Aν και ξέφυγα λίγο...

http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr

http://www.lougiakis.gr

-
LIONHEART - Δημοσιευσεις : 1193
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης