The vampire Diaries

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

The vampire Diaries

Δημοσίευσηαπό stavroslab » 24 Ιαν 2013, 21:24

Thelw apopseis.....!!!!!!!!! :mrgreen: 8-)
stavroslab

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό Raphael » 25 Ιαν 2013, 00:07

Εφηβική μετριότατη σειρά με ρομαντικά βαμπίρια. Σε μια πόλη της Αμερικής που έχουν πεθάνει κάτι χιλιάδες στις 3 σεζον της σειράς και όμως δεν έχει δημογραφικό πρόβλημα, σε μια πόλη της Αμερικής όπου όλοι οι άντρες είναι γυμνασμένοι ενώ η κάθε κοπέλα είναι λες και είναι μοντέλο, σε μια πόλη της Αμερικής όπου όλοι οι μαθητές Λυκείου δεν διαβάζουν ποτέ και που όλοι μοιάζουν με 25αρηδες. Θες και άλλα? :D Γελοία διλλήματα που σε κάνουν να αναπολείς τα twilight και ορισμένες φορές κάκιστοι ηθοποιοί. Ο μόνος λόγος που την βλέπω είναι γιατί αναρωτιέμαι πως θα τελειώσει και επίσης γιατί δεν αφήνω ταινίες και σειρές στη μεση εκτός εάν είναι πολύ χάλια... :P
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό stavroslab » 25 Ιαν 2013, 21:02

:P
stavroslab

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό litanies » 18 Φεβ 2013, 12:31

το Twilight σε έκδοση για την τηλεόραση :)
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό KATHIKAKI » 19 Φεβ 2013, 17:33

Εντελώς, αλλά η πρωταγωνίστρια τα σπάει!
KATHIKAKI

Δημοσιευσεις : 28

Δημοσίευσηαπό krss » 15 Μαρ 2013, 19:15

καλή σειρά για να περάσει η ώρα αλλά πιστεύω με άσχημα πρότυπα δηλαδή προάγουν πολύ την εξωτερική κ μόνο ομορφιά
krss

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό mitsoman4 » 03 Δεκ 2013, 16:42

Καμία σχέση με το Twilight αφού στις επόμενες σεζόν φαίνεται ξεκάθαρα πως αλλάζει η πλοκή σε κάτι καλύτερο και διαφορετικό από το Twilight...Απλά στην αρχή είναι όλα ρομαντικά και έτσι.Μετά όμως αρχίζει να έχει ωραία υπόθεση.
mitsoman4

Δημοσιευσεις : 24

Δημοσίευσηαπό DrManolo » 03 Δεκ 2013, 16:45

Η Nina Dobrev είναι μεγάλος έρωτας.
Εικόνα

In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. Douglas Adams
Άβαταρ μέλους
DrManolo

Δημοσιευσεις : 68

Δημοσίευσηαπό mitsoman4 » 03 Δεκ 2013, 20:18

^Πραγματικά *.*
mitsoman4

Δημοσιευσεις : 24

Δημοσίευσηαπό Chased » 05 Δεκ 2013, 01:59

Το βλέπει ο κολλητός μου που γουστάρει βαμπίρια κλπ... Εγώ δεν το μπορώ. Εκτός ότι είναι teen series και σου δίνει την αίσθηση ότι φτιάχνουν σειρές απλώς για να χωρέσουν όλους τους ηθοποιούς που κάθε τρεις και λίγο βγαίνουν από τις σχολές, δεν μου αρέσουν και τα βαμπίρ...αν και τα zombies μου αρέσουν.
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Επόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB