Hideo Kojima appreciation thread

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 23 Ιαν 2013, 16:17

Lorgrim έγραψε:Είχε ακουστεί οτι ο Kojima ενδιαφέρεται να αναπτύξει παιχνίδι Silent Hill. Υπάρχει κανένα νεώτερο?

Mακάρι να το κάνει. Η σειρά έχει πέσει πολύ μετά το 4 (the room). Βασικά άρχισε τη κάθοδο μετά το 2 νομίζω. Έφυγε και ο Akira Yamaoka που έκανε αυτή τη φοβερή μουσική. Αυτή τη στιγμή χρειάζεται ένα δυνατό χαρτί για να αναγεννήσει τη σειρά. Ο Kojima σίγουρα μπορεί.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό gamelover » 24 Ιαν 2013, 01:33

Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό Shepard » 24 Ιαν 2013, 18:53

Μαζί με το demo του Metal Gear Rising: Revengeance η Konami κυκλοφόρησε και 3 νέα βίντεο τα οποία περιγράφουν τις επιθέσεις του Raiden, τις δυνατότητες που του δίνει η στολή του αλλά και τις περιοχές που θα περιηγηθούμε στο τίτλο. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα νέα βίντεο του Metal Gear Rising: Revengeance παρακάτω:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 24 Ιαν 2013, 21:40

Όλα καλά με τον Kojima, αυτό το πράγμα πως το άφησε να κυκλοφορίσει και μάλιστα με το όνομα Metal Gear. Δηλαδή ότι έχει μεταλική στολή είναι MG; Να βγάλουμε και τον Robocop ΜG τότε και να τον κυκλοφορήσουμε έτσι. Τι να πω γούστα ειναι αυτά αλλά προσωπικά δεν μου αρέσει σαν κίνηση.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 24 Ιαν 2013, 22:48

@PetrifieD- Ειναι ενα spin-off, οπως απειρα αλλα σε ιστορικες σειρες παιχνιδιων. Κινειται στο συμπαν του metal gear κι εχει πρωταγωνιστη τον Raiden (mgs2). Δεν ειναι MGS, αλλα νομιζω το ονομα metal gear το εχει με καθε δικαιωμα, καθως ετσι κι αλλιως metal gear ονομαζονται αυτα τα προηγμενα καταστροφικα robot.

Σαν παιχνιδι μου φαινεται πως τελικα εχει ενα νοημα κυκλοφοριας. Ειδικα οταν εγινε ξεκαθαρο πως ειναι spin off κι εφυγε η αρχικη ναυτια, αρχισα να το βλεπω με συμπαθεια στην e3, για να καταληξω να ευχαριστιεμαι τα gameplay βιντεο πλεον!
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 24 Ιαν 2013, 23:46

Mωρέ ναι στο κόσμο του MGS υποτίθεται ότι βρισκόμαστε και εδώ και είναι προφανώς ένα spin-off αλλά και πάλι δεν μου κάθεται καλά. Όταν έχω παίξει MGS (όχι όσο θα ήθελα είναι η αλήθεια) με ξενερώνει να βλέπω κάτι τέτοιο. Ειδικά όταν πριν αποκαλυφθεί οι φήμες έλεγαν για καινούριο MG παιχνίδι και είχα ενθουσιαστεί και βγήκε αυτό. Τουλαχιστον θα βγεί και το Ground zeroes κάποια στιγμή. Δεν κατηγορώ κάποιον που του αρέσει το συγκεκριμένο (άλλωστε όπως είπα γούστα είναι αυτά), απλά εγώ και να μου το δίνανε θα το χάριζα αλλού :P
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό gamelover » 26 Ιαν 2013, 15:31

PetrifieD- έγραψε:Mωρέ ναι στο κόσμο του MGS υποτίθεται ότι βρισκόμαστε και εδώ και είναι προφανώς ένα spin-off αλλά και πάλι δεν μου κάθεται καλά. Όταν έχω παίξει MGS (όχι όσο θα ήθελα είναι η αλήθεια) με ξενερώνει να βλέπω κάτι τέτοιο. Ειδικά όταν πριν αποκαλυφθεί οι φήμες έλεγαν για καινούριο MG παιχνίδι και είχα ενθουσιαστεί και βγήκε αυτό. Τουλαχιστον θα βγεί και το Ground zeroes κάποια στιγμή. Δεν κατηγορώ κάποιον που του αρέσει το συγκεκριμένο (άλλωστε όπως είπα γούστα είναι αυτά), απλά εγώ και να μου το δίνανε θα το χάριζα αλλού :P

please petrified οταν το παρεις στα χερια σου στειλε ενα μνμτακι!!(πλακα κανω!) το επαιξα χθες σε demo στο ps3.εμενα μου αρεσε παρα πολυυ!! και απο αποψη γραφικων και γενικα ο χειρισμος ηταν αρκετα ευκολος και μου αρεσε ολο αυτο το πετσοκομα που γινοταν...αλλα και ο πρωτος "αρχηγος"...γενικα ειμαι πολυ κοντα στη νοοτροπια των ιαπωνων οσον αφορα το gaming...τωρα απο κει και περα αν οντως το παιχνδι εχει καμια σημαντικη υποθεση και εξελιξη και δεν παραμενει στο επιπεδο χασαπη....δεν ξερω! παντως σιγουρα δεν φτανει το mgs4...(αυτο εχω παιξει μονο)και μαλιστα χθες τερματισα και το mgs4 (μετα απο χρονια.....!!) και πραγματικαι ο hideo kojima θεωρω οτι ειναι μορφη στο χωρο του gaming....
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 26 Ιαν 2013, 16:46

Μωρέ και εμένα μου αρέσουν τα παιχνίδια με Ιαπωνική φιλοσοφία αλλά μάλλον αυτό μου κακοφάνηκε λόγω ονόματος. Δεν ξέρω, απλά δεν μου κάθεται καλά. Δεν με ενοχλούν τα τακούνια του Raiden όπως έχουν πει άλλοι, άλλωστε δεν μου κάνει εντύπωση κάτι τέτοιο ειδικά από Ιάπωνες. Έχω συνιθήσει. Το σφάξιμο δεν με συγκινεί, όσο για ιστορία δεν ξέρω. Σίγουρα είναι ένα spin-off και το θέμα είναι να βγάλει λεφτά και σίγουρα από το όνομα και μόνο θα βγάλει αρκετά.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό dameko-doubutsu » 26 Ιαν 2013, 17:09

PetrifieD- έγραψε:Μωρέ και εμένα μου αρέσουν τα παιχνίδια με Ιαπωνική φιλοσοφία αλλά μάλλον αυτό μου κακοφάνηκε λόγω ονόματος. Δεν ξέρω, απλά δεν μου κάθεται καλά. Δεν με ενοχλούν τα τακούνια του Raiden όπως έχουν πει άλλοι, άλλωστε δεν μου κάνει εντύπωση κάτι τέτοιο ειδικά από Ιάπωνες. Έχω συνιθήσει. Το σφάξιμο δεν με συγκινεί, όσο για ιστορία δεν ξέρω. Σίγουρα είναι ένα spin-off και το θέμα είναι να βγάλει λεφτά και σίγουρα από το όνομα και μόνο θα βγάλει αρκετά.

Προσωπικα και εγω θα ειχα μεγαλο θεμα αλλα ηρθε η ανακοινωση του Ground Zeroes και ησυχασα .
Μα δεν ειναι δυνατον να βγαινουν το 2010-2011 και να σου λενε πως μπορεις να τερματισεις το παιχνιδι χωρις να σκοτωσεις ουτε εναν ενω το 2012 σου δειχνουν hack n' slash που αν δεν σφαξεις εναν αντιπαλο δεν μπορεις να προχωησεις . Εκει χαλαστηκα απειρα .
Τωρα απο ιστορια λογικα δεν θα εχει τιποτα , καλυτερα κιολλας . Ενα ωραιο παιχνιδακι με χαβαλε που ειναι οτι πρεπει για δανεισμο .
http://trollemaida.blogspot.com/ Ανασκόπηση 2011 by Trollemaida
Άβαταρ μέλους
dameko-doubutsu

Δημοσιευσεις : 96

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 26 Ιαν 2013, 18:01

Εμά πες τα. Ακόμα και τα spin-off έχουν κάποια σχέση με το πρωτότυπο. Αυτό μόνο σφαγές είναι. Αντιδιαμετρικό τελείως με τα MGS. Γι αυτό δεν μου άρεσε εμένα. Μου φαινόταν και μου φαίνεται ακόμα δηλαδή ότι είναι αρπαχτή και απλά εκμεταλεύονται το όνομα.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB