Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 24 Ιαν 2013, 20:09

G3n3raL86 έγραψε:
PetrifieD- έγραψε:
Στο Wii συνεχίζω το DKC Returns και το Xenoblade, ειδικά μετά το trailer της MonolithSoft για το νέο της RPG στο WiiU, επήλθε μια πόρωση:)

Σε νιώθω,το Xenoblade το ειχα παρατησει (ειχα προβλημα με την tv παλια,οχι γιατι δεν μου αρεσε) και το ξαναξεκινάω σημερα ^^
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό lust » 24 Ιαν 2013, 20:38

Εχω φαει απιστευτο κολημα με το aoe online επαιζα χτες ολη μερα με τους Ελληνες και πηγα 10lvl και θελω αλλα 30 για να ξεκλειδοσω εναν απο τους αλους 4 λαους επος λεμε!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lust

Δημοσιευσεις : 110

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 24 Ιαν 2013, 21:34

Roronoa έγραψε:
G3n3raL86 έγραψε:
PetrifieD- έγραψε:
Στο Wii συνεχίζω το DKC Returns και το Xenoblade, ειδικά μετά το trailer της MonolithSoft για το νέο της RPG στο WiiU, επήλθε μια πόρωση:)

Σε νιώθω,το Xenoblade το ειχα παρατησει (ειχα προβλημα με την tv παλια,οχι γιατι δεν μου αρεσε) και το ξαναξεκινάω σημερα ^^

Δεν θυμάμαι να έγραψα κάτι τέτοιο γιατί δεν έχω τα DKC και Χenoblade αν και τα έχω δεί, είναι ωραία. :) Και επίσης σίγουρα εντυπωσιάστηκα με το trailer της Monolith στο Wii U.

@nkav64 βλέπω έχεις εκπαιδεύσει όλη την οικογένεια. Mπράβο. Τώρα με το zelda όμως έπρεπε να μπεις στο σπίτι και να τους παραμερήσεις όλους και να πείς "τώρα θα παίξω zelda, μην με ενοχλήσει κανείς" :P
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό evergrey » 24 Ιαν 2013, 22:58

Σημερα μου ηρθε το FM 2013 που κερδισα απο το Enternity!(Και παλι σας ευχαριστω πολυ παιδια για το δωρακι)Και ειμαι αραχτος με το PSP και ψαχνομαι το στραβαδι!
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 25 Ιαν 2013, 11:13

PetrifieD- έγραψε:
Δεν θυμάμαι να έγραψα κάτι τέτοιο γιατί δεν έχω τα DKC και Χenoblade αν και τα έχω δεί, είναι ωραία. :) Και επίσης σίγουρα εντυπωσιάστηκα με το trailer της Monolith στο Wii U.

Εκανα εγω βλακεια οταν εκανα quote τον G3n3raL86 που ειχε κανει εσενα,θα ξεχασα να σβησω τα tags απο το quote σου :)
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό evergrey » 25 Ιαν 2013, 13:04

Μολις δοκιμασα το Demo του Dead Space 3!Πολυ καλο μου φανηκε!Και το περιβαλλον με τα χιονια ειναι ωραιο!Παω να συνεχισω το Bioshock 2...
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Lorgrim » 25 Ιαν 2013, 13:07

Fatal Frame 3 σε εξομοιωτή για PS2
Άβαταρ μέλους
Lorgrim

Δημοσιευσεις : 49

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 25 Ιαν 2013, 17:26

Roronoa έγραψε:
PetrifieD- έγραψε:

Εκανα εγω βλακεια οταν εκανα quote τον G3n3raL86 που ειχε κανει εσενα,θα ξεχασα να σβησω τα tags απο το quote σου :)

Μα λέω και εγώ. Πότε τα είπα αυτά; 10 σελίδες πίσω στο topic έψαξα. Μετά λέω "κάποιος με χάκεψεεεεεε" Μετά λέω αποκλείετε να με χάκεψε και να καθόταν να γράφει στο φόρουμ. Ε μετά λέω "έκανε λάθος δεν μπορεί, αφού αυτά τα παιχνίδια δεν τα έχω". :D
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 25 Ιαν 2013, 21:48

Θα ξεκινήσω επιτέλους το binding of isaac να δω επιτέλους προς τι όλος ο ντόρος.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό vlaxogomenos » 27 Ιαν 2013, 22:53

Επιτελους το manager :)
vlaxogomenos

Δημοσιευσεις : 1

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης