How I Met Your Mother

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό kmanikas13 » 24 Ιαν 2013, 12:21

Σήμερα θα δω το 14ο επεισοδιο ελπίζω να αξίζει και να δείξει την μελλοντική κυρία Ted πάνω απο το λαιμό αχχααχ η τουλάχιστον μέχρι το τέλος της 8ης σεζόν !!
Άβαταρ μέλους
kmanikas13

Δημοσιευσεις : 50

Δημοσίευσηαπό Raphael » 24 Ιαν 2013, 12:38

A! Petrified στη σειρά γενικά το continuity έχει πρόβλημα. Δεν ξέρω εάν θυμάσαι τις προηγούμενες σεζον. Υπήρχε ένα επεισόδιο που ο Barney προσπαθεί να μάθει να οδηγάει και εκεί μαθαίνουμε και καλά πως έχει φοβία και δεν οδηγάει ποτέ. Σε άλλο επεισόδιο όμως τον είδαμε να έχει σπορ αμάξι και να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα σε λεωφόρο. Επίσης ξέρουμε πως ο Barney έμαθε για τα κουστούμια αφού τον παράτησε εκείνη που είχε. Παλαιότερα δεν φόραγε κουστούμια. Σε μια φωτογραφία σε ένα άλλο επεισόδιο τον δείχνει και καλά με κουστούμι τότε που ήταν 10 χρόνων. Έχει τέτοια μορφή η σειρά που οι συγγραφείς έχουν κάνει αρκετά λάθη. Στα φιλαράκια βέβαια που είναι παρόμοια σειρά ποτέ δεν παρατήρησα τόσο μεγάλα λάθη.... Γενικά πάντως έχουν θέμα με το continuity κάτι που δείχνει πως δεν είχαν φτιάξει πλάνο για τόσο μακριά.... ;)
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό akisbeat77 » 24 Ιαν 2013, 17:27

Αυτο συμβαινει με ολες τις αμερικανικες σειρες που εχουν επιτυχια. Προσπαθωντας να τις τραβηξουν τα κανουνε σαλατα. Πχ lost, fringe, prison break, 24, supernatural κτλ.
Άβαταρ μέλους
akisbeat77

Δημοσιευσεις : 95

Δημοσίευσηαπό Raphael » 24 Ιαν 2013, 18:24

Καμία σχέση αυτό που σχολίασα με αυτό που είπες. Το ότι τα τραβάνε δεν σημαίνει ότι κάνουν λάθη στο continuity. Διάβασες καν τι έγραφε ο άλλος από κάτω? :P
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 24 Ιαν 2013, 18:33

@Raphael Τη φωτογραφία στο επεισόδιο με τα γενέθλια της Λιλυ λες;
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό Raphael » 24 Ιαν 2013, 18:41

Δεν θυμάμαι ποιο ήταν το επεισόδιο αλλά έχουν βάλει ένα μπουλούκο με κουστούμι και καλά ότι ήταν ο Barney ενώ τότε υποτίθεται δεν ήξερε ακόμα για τα κουστούμια.... fail... :P
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 24 Ιαν 2013, 18:47

Αν λες αυτή που νομίζω, πρέπει να είναι φωτογραφία σχολείου, ή κάποια άλλη επίσημη.. Τι θες να φοράει; Ζακέτα με κουκούλα; :lol:
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσίευσηαπό Raphael » 24 Ιαν 2013, 18:52

Δεν υπήρχε καν φόντο. Δεν μπορείς να ξέρεις από που ήταν. Το θέμα είναι ότι την δείχνουν για να δείξουν ότι από παλαιά ο Barney έβγαινε τέλεια στις φωτογραφίες ενώ εμείς από το άλλο επεισόδιο ξέρουμε ότι μικρός ήταν σχεδόν λέτσος... το χεις? ;)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 24 Ιαν 2013, 18:58

Αν δεν είχε φόντο θα ήταν κάποια επίσημη σε κάποιο φωτογραφείο..Συνηθίζουν στην Αμερική να βγάζουν τα παιδιά τους μια επίσημη φώτο. Και δεν ήταν από μικρός λέτσος αλλά όταν τα είχε με αυτή τη χίπισσα.. Στα flashbacks που έχει από τη παιδική του ηλικία με τη μαμά του φόραγε κανονικά ρούχα όπως κάθε παιδί..
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 24 Ιαν 2013, 19:13

Eμένα δεν μου αρέσει πάντως να τις τραβάνε τόσο τις σειρές. Ειδικά στο Lost είχα ξενερώσει τη ζωή μου στο τέλος. Και σε αυτή τη περίπτωση δεν μου αρέσει που υπάρχουν τόσο άσχετα επεισόδια μερικές φορές για να τραβήξουν την σαιζόν. Άσε που ομολογουμένως η ποιότητα έχει πέσει. Δεν είναι σαν την 4η-5η σαιζόν πια. Το Boston Legal ας πούμε το κράτησαν 4 σαιζόν, οσο χρειαζόταν και γι αυτό ήταν ωραίο. Τώρα καταλαβαίνω ότι είναι θέμα χρημάτων αλλά εντάξει. Ας προσέξουν τουλάχιστον να υπάρχει λογική συνέχεια στη σειρά. Προς το παρόν κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα η σαιζόν και το βλέπω να πηγαίνουν στις 10. Μπορεί μερικά επεισόδια να έχουν καλές στιγμές αλλά εγώ πιστεύω ότι μπορούν και καλύτερα.

Όντως ο Barney ήταν "λέτσος" μόνο όταν τα είχε με αυτή τη γκόμενα. Δεν νομίζω ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι θέμα continuity. Ο Barney έγινε έτσι όπως είναι σήμερα μετά από αυτό που πέρασε με τη συγκεκριμένη. Αλλά υπάρχουν άλλα θέματα continuity εκτώς από αυτό.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB