@PetrifieD- Δεν εισαι ο μονος που τον παει! Δες εδω αφιερωμα του ign και θα τον εκτιμησεις ακομη περισσοτερο. Η Νιντεντο ειναι σε πολυ καλα χερια για τα επομενα χρονια.
http://uk.ign.com/articles/2012/06/01/the-accomplishments-of-nintendos-satoru-iwata
- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 21:40 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: Nintendo 3DS
Ένα νέο trailer κυκλοφόρησε για το Castlevania: Lords of Shadοw – Mirror of Fate, τον επερχόμενο τίτλο για το Nintendo 3DS. Επίσης σήμερα ανακοινώθηκε πως το Mirror of Fate θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer μέσα από τον παρακάτω player, το οποίο υπόσχεται πάνω από 20 ώρες παιχνιδιού.

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
nkav64 έγραψε:Τι μας έκανες πάλι Shepard![]()
Προβλέπω ότι το Μάρτη θα ξεπαραδιαστούμε κανονικά![]()
Πολύ καλός τίτλος και από ότι φαίνεται με αρκετό "βάθος".
Άστα να πάνε. Ακριβό χόμπυ τελικά το gaming. Εγώ τώρα μαζεύω για Wii U και θέλω να κάνω και αναβάθμιση στο PC και βλέπω και τέτοια παιχνίδια να βγαίνου στο 3DS και αναπολώ τις στιγμές που είχα κάποτε φορητή κονσόλα και δεν ξέρω τι να πρωτοπάρω και για πιο πράγμα να πρωτομαζέψω λεφτά.

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Νοιωθω πολυ τυχερος που περυσι τετοιο καιρο αποφασισα αντι για home κονσολα να επενδυσω στο 3ds. Μετα την επιτυχια και την πλουσια βιβλιοθηκη του ds σκεφτηκα πως το 3ds θα εχει αναλογη στηριξη.
Αρχικα το πηρα για το resident evil και κανα δυο απωθημενα απο ds +nintendo 1st parties που ημουν σιγουρος οτι θα ερθουν με το κιλο. Τελικα εχω καταληξει να θελω τοσο πολλα παιχνιδια που δεν ξερω τι να κανω! Στηριξη για σεμιναριο στο συστημα απο τη Νιντεντο.
Αρχικα το πηρα για το resident evil και κανα δυο απωθημενα απο ds +nintendo 1st parties που ημουν σιγουρος οτι θα ερθουν με το κιλο. Τελικα εχω καταληξει να θελω τοσο πολλα παιχνιδια που δεν ξερω τι να κανω! Στηριξη για σεμιναριο στο συστημα απο τη Νιντεντο.
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
PetrifieD- έγραψε:nkav64 έγραψε:Τι μας έκανες πάλι Shepard![]()
Προβλέπω ότι το Μάρτη θα ξεπαραδιαστούμε κανονικά![]()
Πολύ καλός τίτλος και από ότι φαίνεται με αρκετό "βάθος".
Άστα να πάνε. Ακριβό χόμπυ τελικά το gaming. Εγώ τώρα μαζεύω για Wii U και θέλω να κάνω και αναβάθμιση στο PC και βλέπω και τέτοια παιχνίδια να βγαίνου στο 3DS και αναπολώ τις στιγμές που είχα κάποτε φορητή κονσόλα και δεν ξέρω τι να πρωτοπάρω και για πιο πράγμα να πρωτομαζέψω λεφτά.
Δεν θα ήθελα να κάνω διαφήμιση αλλά με 20€ το πολύ/ μήνα στον Κωτσόβολο (χωρίς πιστωτική) μπορείς να τα εχεις και τα δύο

alex4444 έγραψε:Νοιωθω πολυ τυχερος που περυσι τετοιο καιρο αποφασισα αντι για home κονσολα να επενδυσω στο 3ds. Μετα την επιτυχια και την πλουσια βιβλιοθηκη του ds σκεφτηκα πως το 3ds θα εχει αναλογη στηριξη.
Να πω την αλήθεια στην αρχή το είχα ελαφρώς παρεξηγήσει το 3DS, έλεγα τι να το κάνω να παίζω συνέχεια Mario; Απο τη μέρα όμως που μπήκα στο Enternity και διαπίστωσα πόσα καλά παιχνίδια έχει το έχω συμπαθήσει τρελά. Τώρα που γράφω είμαι υπ' ατμόν να φυγω να παω να αγοράσω το Zelda

-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Scott_Pilgrim έγραψε:Έφυγε το pre order από την Nortec για το Castlevania από εμένα.. Απλά δεν χάνεται.
Σοφη κινηση! Εγω την εβαψα, μου ετυχαν καποια εξοδα που με δεσμευουν για το επομενο 3μηνο και δεν μπορω να δωσω με τιποτε το 50ευρο. Γενικα αυτη η χρονια θα εχει πολλες θυσιες στο gaming

-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Ναι αλλά για πόσους μήνες nkav64;
Δελεαστικό πάντως. Αλλά και πάλι αν αγοράσω και τα 2 δεν θα έχω λεφτά να πάρω τους τίτλους που θέλω και θα είναι η βιβλιοθήκη και των 2 ελλιπής. Άσε που τώρα είμαι Αγγλία οπότε ποιός Κοτσόβολος;
Πάντως για το Wii U το έχω αποφασίσει αλλά το 3DS είναι ένας πειρασμός. Αν μου περισέψουν κάποια στιγμή λεφτά θα δω. Εκτώς και αν μέχρι τότε έχει βγάλει καινούριο gameboy η nintendo 

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης