Σύστημα πόντων

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Σύστημα πόντων

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 21 Σεπ 2011, 13:59

Παίδες,

Επειδή στο παρελθόν έχουμε κάνει αρκετές συζητήσεις σε ειδικά νέα για το μηχανισμό των πόντων του Enternity, θα ήθελα σε αυτό το topic να αναλύσουμε τι θέλετε να αλλάξει, τι σας αρέσει και πως θέλετε να το τροποποιήσουμε έτσι ώστε όντως να επιβραβεύει περισσότερο όσους προσφέρουν στο site.

Ακούμε... :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό adamakos » 21 Σεπ 2011, 14:44

θεωρω οτι δεν πρεπει να υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα στη συλλογη ποντων

αν δεν κανω λαθος ενα σχολιο σε καποιο αρθρο ειναι ενας ποντος ενω αν γραψει καποιος ενα αρθρο ειναι 200 ποντοι (μιας που το ανεφερα αν καποιος γραψει καποιο αρθρο που το στελνει για να δημοσιευθει, αν κριθεί κατάλληλο απο τους υπευθυνους;)

ειναι πιο ενεργο ενα μελος που θα γραψει ενα αρθρο και θα εξαφανιστει για 15 μερες ή καποιος που θα μπαινει στο σαιτ 10 φορες τη μερα και θα κανει σχολια οπου κρινει απαραιτητο?

προσωπικα θεωρω το δευτερο
Άβαταρ μέλους
adamakos

Δημοσιευσεις : 21

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 21 Σεπ 2011, 14:51

Βασικά εγώ θα ήθελα να μην αφαιρούνται τόσο πολλοί πόντοι όταν κάποιος κερδίζει διαγωνισμό. Είσαι στους 1000-1200, και αν κερδίσεις πέφτεις στο μείον. Άντε μετά να ξαναμαζέψεις
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 21 Σεπ 2011, 16:44

Οι πόντοι που αφαιρούνται πλέον είναι λιγότεροι. Οι πολλοί πόντοι αφαιρούνταν όταν κάθε comment έδινε 5 κτλ.

Απο εκεί και πέρα, Adamakos, θα αλλάξουμε ξανά τους πόντους έτσι ώστε να μην υπάρχουν αδικίες, αλλά γι' αυτό θέλω την άποψή σας εδώ για να ακούσω και ορισμένες σκέψεις των μελών :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό silver_knight » 24 Σεπ 2011, 10:48

Υπάρχει point system στο forum ?? Δεν το γνώριζα (είμαι και καινούριος εδώ πέρα)..Αυτό που φαίνεται??
Άβαταρ μέλους
silver_knight

Δημοσιευσεις : 104

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 24 Σεπ 2011, 16:22

Βασικά δεν είναι στο forum, αλλα στα άρθρα της αρχικής
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό plutonick » 03 Οκτ 2011, 10:45

Παρατηρώ ότι πολλοί από τους νικητές, είναι τα ίδια και τα ίδια άτομα. Νομίζω ότι σε αυτό φταίει η συλλογή πόντων, και επειδή δεν αφαιρούνται αρκετοί, στο μέλλον θα ξανακερδίσει αυτός που έχει ένα τεράστιο σύνολο. Ίσως κάνω και λάθος γιατί δεν ξέρω καλά την 'φόρμουλα'.
Άβαταρ μέλους
plutonick

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 04 Οκτ 2011, 01:41

plutonick, οι πόντοι που αφαιρούνται πλέον είναι αρκετοί (γύρω στους 100-200 ανάλογα με την αξία του δώρου). Το σύστημα αυτή τη στιγμή είναι ιδιαίτερα δίκαιο -εκτιμώ- και τουλάχιστον ανταμοίβει όσους ασχολούνται με το site ιδιαίτερα.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 11 Οκτ 2011, 12:06

Επειδή έγινε εκ νέου θέμα με τους πόντους και τους νικητές, περιμένω εκ νέου απόψεις για το τι πιστεύετε πως πρέπει να αλλάξει...
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Επόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB