- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 15:21 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
The Big Bang Theory
χααχαχαχαχαχαχ τρομερός είναι. Και ότι μιμείται το κάνει ολόιδιο. Είναι ωραίο ταλέντο αυτό. Είδα και το 13ο επεισόδιο που πάνε σε ένα comicon. Καλά πόσο γέλιο; Εν το μεταξύ έχουν ντυθεί τέλεια.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
john666 έγραψε:Παιδιά τώρα θα άρχισω να βλέπω την σειρά και εξ'αιτίας της μεγάλης επιτυχίας που έχω ακούσει οτι έχει + οτι μου άρεσαν και τα φιλαράκια λογικά θα έχει ενδιαφέρον να την δω...Είναι όντως τόσο κωμική όσο λένε???
Είναι πολύ ωραία σειρά. Έχει πολύ χιούμορ αλλά είναι ιδιαίτερο. Για μένα η θα σου αρέσει πολύ ή θα σε εκνευρίσει. Δες κάμποσα επεισόδια στην αρχή μέχρι να τη συνηθίσεις και να καταλάβεις τι παίζει.
-
Devil_7 - Δημοσιευσεις : 159
john666 έγραψε:Απλά έχω ακούσει οτι έχει το κλασικό χιούμορ που είχαν τα φιλαράκια και ήμουν semi-fan των friends...οπότε........
ούτε καν! Όσα επεισόδια είχα προσπαθήσει να δω εγώ καμία σχέση με τα φιλαράκια! Μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα...
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
-
Raphael - Δημοσιευσεις : 279
Nαι καμία σχέση με φιλαράκια. John666 αν είσαι ψιλό-nerdουλο με τη καλή έννοια λογικά θα σου αρέσει. Γενικά και χωρίς να είσαι nerd μπορεί να σου αρέσει αλλά θα καταλάβεις πολυ καλύτερα το χιούμορ αν έχεις δει star wars η star trek ή αν είσαι gamer ή αν σου αρέσουν τα κόμικ. Εγώ π.χ. ανήκω στις περισσότερες από αυτές τις κατηγορίες οπότε μου αρέσει πολύ η σειρά γιατί γελάω συνέχεια. Δεν θέλω να πω ότι είναι για συγκεκριμένο κοινό, κάθε άλλο, απλά αν ανήκεις σε κάποια απο αυτές τις κατηγορίες μπορεί να γελάσεις με μια ατάκα που κάποιος άλλος δεν θα καταλάβει 

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες